Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (232)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui rnico

acum am fugit la masa....apoi baie...si somn....pt cele 2 somnoroase ale familiei

sa auzim numai de bine

mami de alesia (23oct2007) si bb2(dnp18mai2009)

Pofta buna!
Ma bucur ca ai mai trecut pe la noi ,tocmai ce ma intrebam ce mai faceti voi ,sarcina usoara pe mai departe ,ce dragut ,o sa aiba Alesia un fratior
Noapte buna somnoroaselor!
Sa mai treci pe la noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

rnico, ce vesti bune ! Bravo, s-o tineti tot asa ! Ce coincidenta, ai aparut exact cand s-a strigat prezenta pt gravidutze !
Va sa zica e foarte probabil ca Alesia sa aiba un fratior
Pupam mamica harnicutza, sa ne mai scrii cand ai timp si sa ne dai vesti la fel de bune

Multumim mult pt vot

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

www.kinderstudio.ro/concurs" target="_blank">Poftiti va rog de m-admirati
Si-apoi un vot sa-mi acordati !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

greyeras, reu cred ca este o faza trecatoare, Cristi se arunca jos si dadea cu capul de pamant(uneori se lovea rau), acum o face tot mai rar, era modul lui de a protesta cand nu era cum voia el, mai ales cand veneam de afara.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Andreea 11, trebuie sa ne vedem, eu nu mai vin in IOR decat daca stabilim, ies pe langa casa, avem cateva locuri de joaca unde Cristi cunoaste copii si e fericit cand ii vede...si de ce sa nu recunosc ca e mai comod si pt mine.Cand vrei vorbim si ne vedem, dar sa treaca vremea ast plooasa...poate sa fie frig, eu ies cu el afara macar jumatate de ora....pana ma ia pe minelene sa ma imbrac bine

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Cecilia normal ca vreau!!! Dc vrei da mi un PM cu nr tau si te sun eu dc nu esti pe forum. Adevarul e ca vremea asta lasa de dorit. Pe unde stai mai exact5. Eu stau exact vis a vis de stadion, alee IOR.

Rnico felicitari si tie!!!Doamne, ce mamici curajoase. Bravo voua!!!!

Greierash Cris protesteaza aruncandu-se pe spate, am mai zis. dc nu-l bag in seama in sec 2 se linisteste, dc il iau cu lugu-lugu mai rau face. Tin sa ti zic ca si in parc la locul de joaca l-am lasat sa-si manifeste frustrarile. Cum vede o jucarie cum o vrea, si dc nu o primeste sau dc o primestei posesorul o vrea inapoi incepe teatrul. Dr. mi-a zis ca e prea rasfatat.. In ultimul timp cand vad ca se enerveaza p[lec de langa el. Dc nu sunt eu sau tati in spate, nu se mai arunca baiatu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Mai fetelor voi aveti margine de protectie aragaz si butoane de siguranta pt aragaz?????Imi trecu acu o spaima prin suflet, stiti voi cu drobu de sare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Devylla,cum mai e Erika azi ? tot cu muci ? sa cumperi sinupret, e fff bun, se da fara reteta. sa-l ai la tine.fluidizeaza secretiile si le elimina, nu mai pateste ca ghighi sa i se umfle okii sau sa faca otita.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

fetelor,m-ati pupat voi degeaba , tot nu trece. si n-a venit nurofenul inca,mai dureaza. asa as sta in liniste sub pilota, dar n=am cum. cred ca ma bag in pat, poate-l conving pe ghighi sa faca nani.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Mada28, imi pare rau ca e asa greu cu intarcarea la voi. Nu stiu ce sfaturi sa-ti dau , noi nu am renuntat la "tete" ( asa zice Maria ) si probabil nu o vom face in viitorul apropiat. Din fericire nu prea se mai trezeste noaptea, poate o data, de doua ori. Asa ca de regula ii dau seara, inainte de culcare si dimineata, cand se trezeste ( mai bine zis inainte sa se trezeasca definitiv ). Si uneori in cursul zilei vine ea la mine si-mi cere "tete" ( Teo a auzit-o cum cere )

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

www.kinderstudio.ro/concurs" target="_blank">Poftiti va rog de m-admirati
Si-apoi un vot sa-mi acordati !

Mergi la inceput

Papnash, sanatate multa

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput