Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (36)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Tufetee!!
Is in culmea fericirii, am tras un chiot de-ala de trilulilu...
Iar s-a facut dreptate, s-au sters voturile frauduloase (furau aia prin proxy in nesimtire!!) si Manole a urcat pe primul loc!! Votarea se incheie maine la ora 17, daca se mentine pana atunci...castiga! Direct dupa carucior ma duc!!!
Cine n-a votat si doreste sa aiba Sofia carucior mai repede urmati linkul:
http://concurs.infopro.ro/ferma_animalelor/top10.html

Incredibil, acum i-au taiat 234 de voturi lui Manu!! Ce concurs neserios, imi faceam iluzii ca mai exista ceva corect!
19

Votat din 2 motive:
-catel frumoooos
-o printessa cu asa un nume merita tot ce-i mai bun si mai frumos

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Ilinca nu mai fi suparata ca mai trimitem si la altii sa il voteze pe Manu, sa adune voturi Asa o pofta mi-ai facut cand ai zis azi de sarmale ca am facut o oala mareee; acuma ii pe foc abia astept sa se fiarba

23+Ariana

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Ilinca, multumesc pentru rasouns!! M-am gandit dupa ca daca ar fi fost problema cu placenta mi-ar fi zis...

Vaaai, ce joc este la mne in burtica... :D Oare ei sunt happy cand se zbenguie asa sau iid eranjeaza ceva.

Ce-i drept, eu m-am tot enervat azi toata ziua la munca, dar ser ca nu e mare, mare bai!

20+ Brisees

gia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

mare pentru toate burticile!

Maria cum sa ma supar, nu trebuie sa ne anuntam, ca daca facem de 2 ori stergem unul, nu-i mare filosofie. M-a distrat ca am fost gand la gand Multzu mult si pt parola la mail, uf, ce de materiale utile! Noroc ca vine concediul si o sa apuc sa mai citesc si eu cate ceva de-acolo!

In legatura cu muzica, eu m-am chinuit sa ii pun zilnic (n-am reusit mai des de o data la 3 zile) aceeasi melodie - tema cea mai cunoscuta din Lacul lebedelor. Stiam ca daca se obisnuieste cu o melodie de pe acum il va linisti dupa nastere. Amuzant a fost saptamana trecuta, cand am fost la balet si a baletat si asta micu deh, era live

si ma bag la citit, sa recuperez ce-ati mai scris

Monik 25+

CASA LU' BEBE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Multumesc, novus!
Stii cumva cum faci sa apari in lista cu numele bebelului, varsta, UM, DPN, etc?

[url=http://pregnancy.baby-gaga.com/][/url]

Scrie-ni-le intr-un mesaj si una dintre fetele care se ocupa cu administrarea listutei te va pune acolo. Scuze daca ai mai scris si n-am vazut noi

Monik 25+

CASA LU' BEBE

Mergi la inceput

Tufetelor, eu am constatat ca atunci cand sunt obosita sau nervoasa bb nu prea misca, de unde am dedus ca zbenguiala e de bine - in cele mai multe cazuri.

Maine ma duc si eu la control... sa-mi mai vad puiul

Va

Monik 25+

CASA LU' BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Inapreda, ai dreptate ca nu prea se vad dar eu le simt !! Sa venim maine cu vesti bune !!!

Moonvas, bafta si tie maine !!!

Ilinca, maine ce avem in meniu ? cu friganelele a fost super ideea pe care i-am prezentat-o mamei si a executat-o pana am urmarit eu stirile ; am mancat ca o sparta mai ales ca mamon le-a facut cu cornuri in loc de paine delicios!!! deci asteptam ''ideea zilei'' pe maine !!!

25+ cu Alexandra

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Scrie-ni-le intr-un mesaj si una dintre fetele care se ocupa cu administrarea listutei te va pune acolo. Scuze daca ai mai scris si n-am vazut noi

Monik 25+

CASA LU' BEBE

DN: 26 august 1979
UM: 16 iulie 2008
DPN: 22 aprilie 2009
Adela

10x

[url=http://pregnancy.baby-gaga.com/][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Novus, ma bucur ca v-am dat idei bune!
Nu ma pot gandi la mancarea de maine ca-s stresata cu concursul lui Manole, ma enerveaza ca nimic nu mai e pe cinstite in tzara asta...abia astept sa fie maine, ora 17, sa se inchida votarea si sa scap de-o obsesie, ca deja o iau razna:))
In seara asta am mancat mancare de pastaioare, de la borcan, foarte simplu si bun (eu nu prea sunt cu carnea, asta e baiul meu, mancarurile mele din top5 sunt toate fara carne!)
http://concurs.infopro.ro/ferma_animalelor/top10-6267.html

19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Andreeeea&Ilinca tocmai ati primit votul nr 2 de la mine BAFTA!

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput