Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (36)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenada spune:

Eu va urmaresc zilnic, dar din pacate nu prea pot scrie, din cauza unei nenorocite de flexuri pe care o am la mana dreapta, si care doare la fiecare miscare. Mai am trei zile de perfuzii sau asa sper , ca nu mai am vene nesparte la nici o mana , dupa care o sa stau si eu mai mult pe la voi.

Va pup pe toate

Carmen 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Buna Carmenada si nu te demoraliza! Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

"Tufata" , felicitari si tie pentru "bestiute". Eu nu am anticorpi antitoxoplasma, dar tot nu renunt la pisicile mele; oricum maninca numai mincare uscata, stau numai in casa si le am de ani buni; nu m-am "toxoplasmit" de la ele pina acum, n-o s-o fac nici de-acum incolo. Mi-e mai teama de legumele, fructele si carnea pe care le mani****m si consumam decit de pisici...
if you can't say something nice, then don't say it at all

Nu as putea spune daca MottoRush e resposabila de IgG-urile mele antitoxo... am mai avut pisik si inainte, mananc carne cruda de cate ori am ocazia.. Oricum, ma simt kiar mai linistita avand deja IgG de toxo. Normele uzuale de igiene sunt suficiente.

L-am votat si noi pe Manole.

[url=http://pregnancy.baby-gaga.com/][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia4 spune:

M_Monique, La Multi Ani! Bebe sanatos si voinic iti doresc!

Silvi, ma bucur pt Crinutza ta! Ai ales un nume foarte frumos! Imi pare rau pt tine, trebuie sa ai grija de acum in colo, sa faci tratamentul si sa stii ca o sa iti prinda f bine cateva zile de stat in pat! Si eu am avut probleme si statul in pat a fost mereu cel mai bun medicament.

Mihaela, mie doctoritza mea mi-a zis ca dupa orice antibiotic trebuie sa stai 20 de zile pana faci urocultura! Inainte de astea 20 de zile rezultatul nu e concludent..Asta mi-a spus, asta iti spun si eu tie.

Silvia 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Carmen curaj!
Fetelor, ce aveti? Mozart? Eu ma uit pe Dance acasa. Credeti ca de asta am "scandal" in burtica?

Monica 22+ , www.totsites.com/tot/babiesbutterfly" target="_blank">waiting for my butterflies

I don't want your offerings, and I don't want your sacrifices; I want you to know me and to love me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

carmenda multa sanatate iti doresc
Monique LA MULTI ANI sa fii sanatoasa, iubita si iti doresc o sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos

Fetelor eu am simtit sapt trecuta un falfait de aripi si de atunci nimic. Doar intepaturi, impunsaturi, junghiuri scurte , astea or fi tot de la bebei aveti idee sau de la ligamente?

Azi noapte am visat bebeii, a fost un vis ciudatel dar frumos. Parca am nascut acasa, m-a taiat cineva pe burta dar nu mai stiu cine si au aparut 2 copilasi foarte micuti si foarte frumosi.
Erau foarte mancaciosi, in sensul ca tot visul le-am dat lapte si parca la dadeam si din scobitura de la sub-brat iar ei nu se opreau din mancat de nicio culoare.

Maine mergem la eco, am emotii o gramada, cred ca de asta i-am si visat. Sper sa fie totul bine si sa aflam si daca sunt fetite sau baietei.

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Ayla daca as incepe cu asa mic dejun, cred ca as trece de 100 kg

M_Monique

silvi8 felicitari pentru Crinuta

PetraTudor eu am inceput deja masajul sanilor cu crema, in fiecare seara, spre deliciul taticului care saracu a ramas cu privitul, ca cheful de a disparut demult

24Ariana

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Iuca, poate vii si cu fetita si cu baietel

Legat de animale: si eu am doua "bestii" de mate acasa. O birmaneza si un persan cat un purcel de lapte. Dar tinand cont ca sunt pisicid e apartament si au fost vaccinate/controlate nu cred ca sunt probleme
Ce recomanda medicii este sa nu le schimbi tu nisipul din ladita atata timp cat esti insarcinata. Ceea ce am si facut. L-am delegat pe sotior sa faca treaba asta

20+ Damian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Iuca cu vesti bune te asteptam
Silvia, felicitari pentru fetita.
Si tuturor fetelor numai bine si sanatoase si ele si bebei.
Despre pictat pe pereti, eu am cumparat Tempera Gouache - fluorescente(sunt vopsele lichide in borcanele se gasesc la Carrefour, deacolo le-amluat), se vad super pe perete mai ales noaptea si nu necesita diluarea cu multa apa...poarte putina, cateva picaturi. Ar fi bine sa luati si o paleta - tot acolo gasiti sunt din plastic, pentru a putea amesteca culorile, dac doriti sa obtineti un roz deschis sau bleo. Si luati un set cu mai multe pensule, de la foarte lata - la subtire.
Cand incepeti sa pictati peperete, pensula sa fie curata, dupa ce schimbati culoarea o spalati si stergeti-o pe un buret sau laveta.
Incepeti cu pictatul de SUS in JOS, si de la STANGA la DREAPTA (altfel veti riscati sa manjiti peretele)
Eu am facut proba intr-un coltisor pe balcon..mi-a fost teama sa incep direct pe perete...mai ales ca stau in garsoniera(chiar daca sunt priceputa in ale pictatului), voi picta zona in care va fi pus patutul lui bebe.Sotul meu nu pre vrea direct pe perete..zice: "nu pictezi mai bine pe foi si apoi vedem cum facem..." Cand voi termina am sa fac poze si va pun pe net.
23+Albert

fbruma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

neatza...sau ma rog...e deja 11

silvi - felicitari pentru Crina, sa fie sanatoasa!

plici - ei, lasa ca vedem noi cum ne aparam de mushte....dar zi tu ca nu sunt frumoase carucioarele noastre

ayla - stai linishtita ca si la mine urla vibe-ul in mod normal, dar ti-am zis ca am luat-o razna, nu e dovedit ca ar face minuni dar cica ceva ceva este cu muzica clasica si copii mici.

eu am pictat doua tablouri pt bb(soarele si luna) inca din primele saptamani de sarcina, m-au ajutat sa ma calmez si sa fac ceva constructiv in loc sa ma stresez. pe pereti nu am mai reushit sa desenez nimic pentru ca am cumparat o gramada de briz-brizuri si sincer deja e cam incarcata camera.

23+
Poze

Mergi la inceput