LMA Bulgarasi si globulete 2007(137)
Raspunsuri - Pagina 19
Vasari spune:
Buna !
Adina, eu i-am dat Mariei Pansoral pentru bebelusi, e de la Pierre Fabre. Se poate da de oricate ori pe zi, nu contine antibiotic sau altceva, parca e pe baza de musetel, dar noi nu am avut probleme asa mari. Va pup si sper sa treaca mai repede.
Lavi, foarte frumoasa si adevarata semnatura ta, dar parca vi s-ar potrivi altceva, voi sunteti asa vesele !
Dar e doar o parere.
Fetelor, calma baby oare nu duce si la o usoara dependenta ? Sa nu ii zapaceasca si mai rau dupa. Si noi avem programul de somn dat peste cap, adoarme pa la 10 (ea care pana la 8 era in pat), treziri dese (ca pana acum dealtfel). Partea buna e ca a inceput sa vreo 3 zile sa pape binisor. Cate putin din fiecare, dar adunat pe mine ma impresioneaza. Am avut cateva zile in care refuza orice.
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
Vasari spune:
La multi ani sarbatoritilor de astazi, Andrei Cristian si Lisandru!
La multi ani si pentru Serban, Lucas, Matei si Alexandru !! Sa cresteti mari si sanatosi !
Vad ca avem numai baietei sarbatoriti. :)
Primul orice
Ank83 spune:
... nu mai e nimeni???
...stau aici cu un tricou de al sotului pe mine si mai putin si plesneste pe burdihan 
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 3 saptamani pana vine
Cecilia 
Vasari spune:
Ank, mai recuperez si eu cu cititul.
Dar am asa de multe de facut asta-seara... Pfui, si deja e trecut de 12. Mai bine o duci pe Cecilia la somnic. 
Primul orice
Ank83 spune:
Na ca mi-am tras alta semnatura...
.. sa fie mai spectaculoasa cu zilele
Ank
Raul
17.10.2007 Poze Raulito
si
de
Cecilia care creste asa
AMR ..16 zile pana vine

Ank83 spune:
Am tot asteptat.. poate apare colega cu limbuta ...Miha... dar nu ma onoreaza in seara asta... Merg si eu la Nanel
...Noapte buna!!!
Ank
Raul
17.10.2007 Poze Raulito
si
de
Cecilia care creste asa
AMR ..16 zile pana vine

ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Vasari Buna ! Fetelor, calma baby oare nu duce si la o usoara dependenta ? Sa nu ii zapaceasca si mai rau dupa. Si noi avem programul de somn dat peste cap, adoarme pa la 10 (ea care pana la 8 era in pat), treziri dese (ca pana acum dealtfel). Partea buna e ca a inceput sa vreo 3 zile sa pape binisor. Cate putin din fiecare, dar adunat pe mine ma impresioneaza. Am avut cateva zile in care refuza orice. Alina si Maria - 3 nov 2007 Primul orice |
tocmai asta e , ca nu da dependenta; asa mi se tot zicea cand i-am dat lass baby pt constipatie, dupa ce o luna jumate iesise doar cu supozitor, asta a reglat-o si nu mai sunt probleme nici acum.
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
abramburika spune:
Neata si o
. Si o
pt. cine mai doreste!
Azi sunt de serviciu la cafele
.
NINGEEEEEEEE!!!!!!!!! Yuuppiiiii, ninge si la noi ... sper sa tina pana s-o trezi Silvia sa o scot cu nasucul la zapada!
o broscuta mica, mica ...
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui Ank83 ai aparut honey!!???? Ank Raul 17.10.2007si de care creste asa Poze Raulito AMR ..maxim 3 saptamani pana vine Cecilia ![]() |
Honey scuze ca te-am lasat asa aseara dar cum Maria a dormit la mama am profitat si noi cat am putut
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
ancadragoman spune:
citat din mesajul lui Vasari La multi ani sarbatoritilor de astazi, Andrei Cristian si Lisandru! La multi ani si pentru Serban, Lucas, Matei si Alexandru !! Sa cresteti mari si sanatosi !Vad ca avem numai baietei sarbatoriti. :) Alina si Maria - 3 nov 2007 Primul orice |
LA MULTI ANI!!!!!!!!!!
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA