LMA Bulgarasi si globulete 2007(137)
Raspunsuri - Pagina 17
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui geo_ionita Ajutorrr!! I-am facut saptamana trecuta Biancai o hemograma si astazi am luat rezultatul...si de la receptie mi s-a spus ca au iesit f. nasoale...am sunat dr. dar nu mi-a raspuns si voiam sa va intreb daca stiti sa cititi niste analize... Georgiana mamica clopotelului Bianca Maria (25.12.2007) http://community.webshots.com/user/georgiana_chesca |
pai nu ai intervalele de valori normale in analize??
Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
AMR ..maxim 3 saptamani pana vine
Cecilia 
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi macar ai vostri sunt baieti...mai nazdravani...dar eu ce sa zic....ca a mea ar trebui sa fie o domnisoara linistita.... ![]() |
Asa ca mama-sa

Ank
Raul
17.10.2007si
de
Cecilia 
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman cand deschide sertarele imi scoate sutienele si tipa"tzatziiiii" |

Ank
Raul
17.10.2007si
de
Cecilia 
Ank83 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ellis
ezact ![]() Ellis, de ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA UN ANISOR |
sunt geloasaaaaaa

Ank
Raul
17.10.2007si
de
Cecilia 
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui adinag Ank, te inteleg fffff bine cu burta, la al doilea copil in general e mai mare decat la primul, si a mea era imensa. Vroiam sa scap si eu de ea :) |
Multumesc Adina pt intelegere

Azi toata ziua m-a durut burtica ca la ciclu
... am bagat o viteza la facut bagajul... ca numai asa il termin si eu ... ca altfel vai si amar 
Ank
Raul
17.10.2007si
de
Cecilia 
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui ellis mai, tu ai grija, ca la o adica, eu scot ![]() Ellis, de ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA UN ANISOR |
asa ..asa ..nu te lasa ...ca e smechera pana te prinde la inghesuiala
Ank
Raul
17.10.2007si
de
Cecilia 
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui geo_ionita Altcineva nu stie sa citeasca niste analize? ank-ule: Unde esti???? Georgiana mamica clopotelului Bianca Maria (25.12.2007) http://community.webshots.com/user/georgiana_chesca |
abea acum am venit ... azi am fost intr-o dispozitie superrrr proasta

Ank
Raul
17.10.2007si
de
Cecilia 
adinag spune:
ELLIS, nu i-as da peritol, daca nu rezisti, mai bine ala al Andreei. Uite aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=111034&whichpage=1
ANDREEA, mie mi s-a spus ca plantele au un efect muuuult mai puternic asupra lor decat credem noi. Gandeste-te ca inca nici nu mananca toate alimentele, si nici nu le tolereaza asa bine pt toate etc. Si de multe ori au plantele ucu totul alte efecte si le putem da peste cap.
CU somnul, ce sa zic, accept. Mia zic cateodata ca nu mai suport, si dupa ce se uita toti chioras la mine, imi dau si eu seama ca doar stiam ce ma asteapta (la Jasmina a durat ani de zile pana a dormit, si numai ce a inceput sa doarma toata noaptea, ca a venit Floris
). Eu sper totusi de data asta sa se regleze mai repede. Lui Floris INCA ii iese acelasi dinte, si ne chinuie in continuare, ziua si noaptea.
Ati dat careva ceva medicamente pentru a atenua durerile la eruptii dentare si daca da, ce si cat timp? In zile...
Cica asa sunt copiii mei, cu cat mai activi ziua, cu atata mai cu somn agitat noaptea.
Ank83 spune:
Si eu am tot citit ca produsele de la erba vita sunt foarte bune... Am citit si la mamicile care aveau copii foarte colicosi ca doar asa au rezolvat problema
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Cecilia 
Ank83 spune:
Eu i-am mai dat nurofen... dar nu prea mult... Nu am tinut tratament de cateva zile.. doar asa cand era mai marait si nu mai putea de durere...
Nu am tinut prea mult sa ii dau medicamente ca si ala contine ibuprofen... si totusi sa nu fac exces.Am inteles ca la unii copii mai functioneaza cu panadol baby.
... Si am auzit o reteta la o tanti din bloc zilele astea... sa ii freci gingia cu palinca 

Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Cecilia 

Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)