Redoutistele fidele La Redoute France (152)
Raspunsuri - Pagina 5
danadc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dierna3 Dana, incearca aici: http://www.reverso.net/text_translation.asp?lang=EN http://translate.google.com/translate_t# Google Translate sta foarte prost cu romana, cred ca redutii de la noi l-au folosit pentru minunatul site. |
Merci mult, chiar m-a ajutat si l-am adaugat la favorite.
In lipsa LR sigur o sa ne distram cu neprevazute d-astea.
Multumesc tuturor pt ajutor
danadc spune:
Fetelor....
linkul asta traduce sit-uri intregi. Eu am incercat cu germana si s-a facut lumina i capul meu.
Dierna,
Cred ca asa au disparut problemele cu limbili necunoscuti.
octopusu spune:
Credeti ca , daca o sa falimenteze la redoute ro, or sa dea drumul la comenzii in rom?
Brigit spune:
citat din mesajul lui octopusu Credeti ca , daca o sa falimenteze la redoute ro, or sa dea drumul la comenzii in rom? |
da, io-s sigura.
ai vreun plan ?
April
vl-ad spune:
citat din mesajul lui ChrisDun 'Neata ! Merci, unique, pentru link-uri ...sunt foarte scumpe comparativ cu LR :( ... doar kinderbutt e cumva comparabil... Fetelor, ce-ar fi sa le scriem redutilor fiecare dintre noi, un mesaj de genul "am vazut ca nu mai apare RO in lista tarilor bla-bla" si dupa ce raspund sa le scriem ca vom face aceleasi demersuri ca si anul trecut ... poate s-or speria Christina |
eu le-am scris inca de aseara , sa vedem ce imi vor raspunde
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad
lizzy spune:
vazui ca a disparut ghidul. il gasim oricum in istoricul capitolelor. dar deocamdata, pe prima pagina, nu putem lasa totusi mica publicitate si link-urile postate deja? (petitie, kuneva, etc.)
vl-ad spune:
citat din mesajul lui claujro Iti spun eu: nu vor raspunde. de comentat |
Da Clau , dar eu am o comanda din 13 neajunsa la destinatie inca , banii luati de pe card....., eu sper sa imi raspunda
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad
Laura Ioana spune:
Salutare, fetelor
Mor de ciuda ca s-a scos Ro de pe lista lor Asa ma mancau degetele sa mai dau o comandaaa...ufff!
Chiar, fetelor, nu puneti pe prima pagina link-uri ale siturilor despre care stiti ca ar livra in Ro?
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Atat sunt de mare Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008
Lorenza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui vl-ad
Da Clau , dar eu am o comanda din 13 neajunsa la destinatie inca , banii luati de pe card....., eu sper sa imi raspunda ------------------------ ADINA SI VLAD (17-11-2004) VLAD POZE CU PUIUTUL MEU www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad |
Eu zic ca e pe vine.Eu am doua avize si 2 comenzi,9 si 13.Asa ca,eu zic ca or sa vina toate.Nu cred ca vor sa repete experienta cu refuzurile de plata si mai ales pe vremurile astea de criza.Azi n-am avut chef sa merg la posta si unul din avize il am de ieri.