Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE cap40

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns romanitza spune:

Luci draga, nici nu iti inchipui ce mult ma bucur pentru tine si Ioana ca ati primit vestea asta minunata... O asteptam si pe Mada cat de curand si apoi vor urma si celelalte fete de aici

Imi pare bine ca ma intelegi, e foarte greu sa ai parte de o despartire neprevazuta... mai ales ca motanasul avea doar 3 ani si a fost unul din cei mai buni prieteni pe care i-am avut vreodata! Supararea mea e cu atat mai mare cu cat consider ca veterinarul la care l-am dus prima oara( pentru un consult) i-a facut ceva gresit si din cauza asta a murit... Acum e prea tarziu si imi pun intrebari: Daca nu il duceam acolo, daca nu il duceam atunci, etc... Regrete tarzii.... Hai ca nu va mai intristez si pe voi. Asa a fost sa fie!

O sa aflu maine ce se ascunde in burtica... Nu cred ca am gemeni (nici nu m-am gandit pana acum la asta)... Nu avem gemeni in familie... asa ca nu cred...

O sa va tin la curent cu noutatile, sper ca totul sa fie bine cu bb si sa realizez si eu in sfarsit, ca sunt insarcinata

toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

puturoasele mele, va invit la capitol nou....stiu ca nu va mai indurati, dar poate am si eu mana buna capitolul asta, ma multumesc si cu o singura gravidutza

ralu- de bebe albastru
tudor 15.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72e131407d80530203c592" target="_blank">montaj tudor
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput