Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE cap40

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

lucia, draga mea, da-i un telefon d-lui doctor T si spune-i ca ai bebe la purtator, sunt sigura ca ti-ar putea recomanda un tratament de sustinere pana ajungi la un doctor bun. despre mine ce sa-ti zic: ai reusit sa ma scoti din butoi cu vestea ta minunata. tocmai m-am intors de la scos firele, eveniment incununat cu o criza puternica de plans si un "testament" facut in cazul in care nu-i voi putea darui nici un bebe sotului meu. implanturile de endo erau doar cateva, insa aveam un chist endo pe ovarul stang si ce m-a speriat mai tare au fost aderentele foarte extinse la nivel de trompe, ovare...scria pe foaie ceva de genul sindrom aderential pelvin. aveti cumva idee de un tratament postoperator pentru prvenirea aderentelor? diphelerinul previne aparitia lor?
ioana, tin pumnii pentru maine

va pup cu drag

"After all, tomorrow is another day!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Adelamaria merci iubita! Stiu ca dansul prescrie Biomarin,dar nici eu nu stiu mai mult.Omega 3 mai am in casa si stiu ca e buna in genere,dar sa nu fie din ficat de peste.Pup somnoroasa!!!Si pe pisoiasa ei!
Cristy nu vorbi cu pacat.Deci per total e bine,aderentele mama lor,dar macar nu sunt endometrozoice(adica hemoragice,cum am avut eu).Neaparat sa nu racesti acum.Ai grija mare mare.Ralu ne-a spus de Viusid(eu n-am stiut ca-l luam atunci dupa laparo),dar Aris a spus ca l-a luat si pentru asta,dupa laparo.Baga seara Voltaren.Eu nu incetez sa-i rog de santate Gabitei ca mi-a spus de el.E supozitor antiinflamator.De 5o mg e voie 3/zi. Mai stai sa te vindeci un pic si intreaba de Cervugid,ovule.Au spectru larg si dezimflameaza si ele.Sunt bune! Si in rest incearca sa imbunatatesti imunitatea cu flavonoide...Tre sa mai faci injectii sau ai scapat?Ca spuneai de ele ceva.Sa inteleg ca le faci din nou? E ok ca imbunatatesc calitate ovocitara. Ai incredere si nu te speria.Numa tre buie sa ai grija de tine,bine de tot.Pe dl dr il voi stresa doar daca am motive si sper sa nu am.Momentan suntem OK,multumim lui Dumnezeu!Te pup!
M-a programat al meu pe 6 ian la un medic f bun.Sper sa fie bine pt ca mi-as dori sa merg cu dansul pana la capat.Din pacate inainte nu mai erau locuri.Sa vedem la cine mergem totusi pt inimioara/inimioare.Maine ma duc sa-mi fac analizele care oricum nu sunt suportate de casa de asigurari,alea periculoase pt sarcina.Cu RH stau bine,ca e pozitiv.Eventual il mai verific o data ,de control.

my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

AM REUSIT...beta HCG in z10 de la ET - 74.95
Ieri dimineata nu am avut rabdare si am facut un test de urina...s-a pozitivat instantaneu...asa ca am fugit la beta HCG. Si am asteptat pina azi dimineata rezultatul.

Mergi la inceput

IOANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!IUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!
FELICITARI!!!FELICITARI!!!FELICITARI!!!
DOAMNE AJUTA!!!ERAM SIGURA CA VEI REUSI!!!

SARCINA USOARA SI LA TERMEN IUBITA!!!BB(ei)sanatos(i)!!!
CE MA BUCUR!!! MERGEM IMPREUNA LA ODISEE!!!N-AI SCAPAT DE MINE!
ASA DAAAAAAAAAAAAAAAA!!!Ne asteapta Romanitza la odisee!!!
sa stai cuminte de acuma ca te cearta bb meusau bb-ii meimai un beta ai voie maxim si atat!!!Pam-Pam!
ai tacut si ai tinut in tine si ai fiert la foc mic pana azi???offff numa probleme ne faci
va pup e toate sa se ia

my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Ioana..eeeeeeeeee, uraaaaaaaaaaaaaaaa FELICITARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII, asta asteptam, bravoooooooooo, Doamne ajuta

multumim Doamne

si taci malc, asa-i?? mai mutulica...treci la tzucat ca nu se mai poate

Fetelorrrrrrrr nu mai inchid capitolul asta poate ne gravidam cu toate, e capitolul norocos ce onoare pe mine

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
cadou de Craciun , pentru fete cuminti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Lucico ma bucur ca mergem impreuna la Odisee, simteam asta!Multumesc frumos de urari iubita! Maine trebuie sa merg la Giulesti sa fac beta si pe urma promit ca nu mai fac nimic. Merg la eco cand ma cheama ei si gata, sunt mult mai linistita!
Mada23 nu puteam sa spun pina nu eram sigura, cu acte in regula!Multumesc de urari si te asteptam si pe tine!

Mergi la inceput

Facem petrecere mareeeeeeeee

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput

Mada scuze de cracanat pagina,dar nu modific nimic asa ca sa nu ne certi
Da Mada, tu ne-ai purtat noroc,ai avut mana buna,foarte buna!
Asa ca mai tine nistemolipsitori
Tinem pumnii la fata in continuare!!!Din partea mea nu schimba capitolul pana cand ne incolonam toate la odisee!Si atunci faci unul de ramas bun!
azi e chef, mai da cheflii ne-am mai facut!!!
Ionut ase sa faci!!!FELICITARI TATICULUI!!!

my little sunshine

Mergi la inceput

Poti s-o cracanezi pana se rupe, ca nu cearta mama burtika

pt voi suc de portocale natural

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Ioanaaaaaaa, felicitari din tot sufletul !!!!!!!
Doamne ajuta sa fie totul bine pana la capat si sa iti tii copilasul sanatos in brate !

Doamne ce de vesti bune !!!!!!!!

Madutz, ma rog pentru tine iubita mea DD. .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna…"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler

Mergi la inceput