Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE cap40

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

No, ce-mi vad ochii?!?
Bravos, Lucia! Bravo, mami! A venit si ziua ta, ai vazut???? Doamne, sunt fericita peste poate, atat de fericita ca n-am cuvinte! Stai sa-mi revin oleaca si mi te sun sa te felicit prin viu grai
Doua vesti bune(tu si Ioana)atat de repede una dupa alta!!! Mai sa fie! Yupiii!!!!! Asta cere petrecere mare, fetelor!

Boo, nu mai fi necajita! Io-s aia de-a aflat ultima, nu matalutza!

Pupacim toate endometristele si prietenele dragi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Ralu ce inseamna zambetul ala triplat fara comentarii?Adeca ce vreai sa spui???Eu stiu ca am doua tzitzi si atat
Magdi multumim!Eu incerc sa ma tiu calma, sa-mi adun creierii de pe unde s-au imprastiat... si sa incep sa vad ce tre sa fac si la cine sa merg.Liniutele m-au dat peste cap total si parca nu mai stiu nimic
Adelutamariaaaa te sun eu,daca e bun numarul."Inteligenta" prietena a ta si a fetelor care i-au dat numerele de tel a pierdut cartela de connex prin casa(ca tot le plimbam in telefon-avand doua).Bine, era sa raman si fara telefon ca l-am uitat intre cutiile cu prune acu ceva timp la Kaufland,dar asta e alta poveste.Momentan ma dau cu un nr de tel pe care probabil nu-l stii,ca nu mai stiu nici eu cui ce i-am dat.Eventual ne confirmam pe privat numerele?Si imi spui daca deranjesc dulcineea mica. Voi sunteti oameni seriosi cu program,noi suntem inca la program de voie,cozonac(i) la crescut
Mada merci!!!Am reusit sa schimb semnatura
Goldina cum e fata?
Eu va astept sa ne incolonam,da?
KISSES

my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fete dragi!
Adelamaria iubita, ma bucur ca ai scris si ca am vb. la tel.
Lucialu felicitari pentru beta HCG-ul urias! E cat se poate de bine!
Eu inca nu am vesti, mai asteptam un pic...! Cu cat se apropie mai mult momentul adevarului, cu atat ma panichez mai mult.
Azi sunt z10 de la ET si singura parte buna e ca inca nu au venit rushii. Teoretic azi e z27 deci maine ar fi ziua in care trebuie sa vina rushii. Daca trec si de ziua de maine o sa sper...joi!
Multumesc tuturor de urari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Ionule.. teoretic le sparg capul numa daca indraznesc sa apara ,chiar si asa putin doar de nidare , vezi ca ti-am pus pile la DD , si bebele Lushicai a vorbit si el, deci o sa fie totul ok

poopici la fete

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
cadou de Craciun , pentru fete cuminti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Lucicule, ce-mi place semnatura ta ...
Ioana, Doamne ajuta sa ai beta HCG mareeee .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna…"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Fete dragi am facut bradutzul pe prima pagina, sa va bucurati de minunile Craciunului cum se cuvine
Savurati aceste clipe minunate!
Deschid sezonul sarbatorilor!

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
cadou de Craciun , pentru fete cuminti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

ioana, scoatem dansatoarele, sa sperie rusii si sa-l protejeze pe bebe

HAAAAAAAIIIIII BEBE DE IOANA SI TUSHIN!!!!
mada e foarte frumu prima paginatu de ce ne tii in suspans? cand te testezi?

HAAAAAAAIIIIII BEBE DE MADA!!!!

ralu- de bebe albastru
tudor 15.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72e131407d80530203c592" target="_blank">montaj tudor
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Nu a mai citit aici de cel putinluna cred dec sut in urma raaaaaaau de tot. Si totusi in seara asa parca ceva m-a impins sa intru... si ce vad???
LUCICULEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
A VENIT SI RANDUL TAU!!!!!
FELICITARI GRAVIDUTZOOOOOO!!!
Citesc ceva din urma sa vad ce si cum si revin !

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Vin si eu cu majoretele pentru Ioana noastra dragaHAI IOANAAA BAFTA MULTA

Si pentru MAdaHAI MADA

Lucicule sa stapanesti sanatoasa semnatura ca-ti sta bine de abia astept sa ne povestesti cum i-ai auzit inimioara

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia de Natalia Maria 20.02.2008

prietene DC .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Ioana sunt alaturi te tine si ma pentru un beta mare si un bebe in brate peste vre-o 8 luni!
Mama multa bafta si tie!!!

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput