Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (150)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Fetelor !
Happy Bday Carmen
Happy Bday Clara Sophia
Intru cam tarziu, dar am avut zi plina. Adica am reusit sa ajung la coafor sa ma vopsesc si io...dupa 2 luni!
A stat Pipe cu Buni si s'au simtzit bine din cate am vazut.
Maine merg la medic cu bb si sper sa primesc vesti bune. Va tzin la curent.
Ancutza sper sa se rezolve si la ea, din ce am observat si ei ii e mai bine descaltzata decat cu ceva in piciorushe. In casa nu ii dau tenisi decat daca o mai iau pe la bucatarie si sta pe gresie.
Doniro multumesc de info, o sa tzin minte de doc Burnei de la Budimex daca va fi nevoie. Imi pare rau ca a trecut si Dariutza prin asa ceva....si sper sa se rezolve in timp, asa cum am mai citit.
E greu cu ghetutzele acelea?
Ginette mi'o si imaginez pe Buburuza balerina, mergand pe varfuri. Am avut si noi o perioada cu mersul asa apoi a inceput pe toata talpitza. Acum a venit nebuia asta .
Cretzulina io asa batuta in cap sunt, incat credeam ca e vba de ultimele 12 luni calendaristice si nici nu ma gandeam sa imi mai fac vre'un dosarel. Buna veste...nu ma imbogatesc dar mai adaug cateva milioane acolo.
Ema saru'mana, daca poti auzi de un doc bun sa imi spui. Cat despre mop...nu stiu ce sa facem, pe mine m'ar tenta ce 'zice in reclama'. Cum statzi cu dintzucii? Va mai chinuie?
Doniro e bine ca a papat totusi ceva-ceva inafara de fructe. Poate maine va fi mai bine
Virgo wellcome!
Ramo cred ca s'a simtzit bine Rzvnici intre baietzi. si daca a mers, potzi s amai repetzi figura cand ai chef de hoinareala.
WellcomGia, mi'e dor de clopotzica ta frumoasa.
Fetelor nu am sonor sa vad fimuletze cu Mariuca si Bitzi dau un restart si vreau sa le savurez.
Insfarsitp oze cu Ozi[/red]! frumuseii tai, Gratzi[/red]!
revin dupa pozici si filmuletze cu 2 ingerici.

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Pana nu trece ziua uram si noi clopoteilor :

BIANCA, VLAD, MAYA, CLARA, MARC LA MULTI ANI!!!!!

Nu stiu cum a trecut ziua de azi. Repede de tot. Benji s-a trezit dupa f mult timp azi dimineata la 8:30, ma frecam la ochi ca nu imi venea sa cred cat era ceasul. Bine, a baut la 5 lapte....
Au venit si restul de cadouri le-am impachetat in hartie de cadou; asteapta sa vina Mosul sa le puna sub brad. Dupa-masa ne-am petrecut-o pe aici jucandu-ne cu Benji. Exersam mersul tinut de una, doua manute sau liber (dupa guler) am pus poze, e asa haios!!! Imi vine sa il smotocesc in fiecare minutel.... Nu am citit decat f haotic azi ce ati scris si mi-e un somn, dar stau de sase pana vine dl sot....mai citesc ce scrieti voi, daca mai e cineva pe aici.

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 11 LUNI (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

alina vazut pozute cu ioana mica si frumoasa .. ce bine semeni cu mama ta si ce bine seamana pitica cu tine. ia faceti o poza toate 3 .. e generatii ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

papa bun

Am facut, si cu mama soacra, aici: http://good-times.webshots.com/photo/2029652420104142649tjLTmn . Noapte buna.

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

Ne laudam si noi cu o tura de poze haioase frumoase cu cei trei strumfi unde va pe AICI .... primele poze sunt de saptamana trecuta de la Simona acasa, iar urmatoarele de azi de la Mary .... care ne-a primit cu budinca din paste si branza, foarte buna, yumiiiiiiiiii, iar piticii nostrii s-au jucat si s-au distrat impreuna scotand toate jucariile Dariei si imprastiindu-le peste tot .... si normal au socializat fiecare pe limba lui ... iar noi mamicile ne-am delectat cu poznele lor ...

Abia astept sa vad ii vad saptamana viitoare cu jucariile lui Luca ... sa vad daca e la fel de darnic ca si prietenele lui ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

foarte frumoase pozele, Miky! si tare dragutz ca va vedeti in gashk...ehe...sunteti tinerele toate!

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

miky mamica am vazut pozele cu strumfii, sunt tare draguti , cum se joc ei acolo, e bine ca stati aproape si va vizitati.
doniro am vazut si filmuletul cu Victor, ce grabit este el la mers, si ce bine merge. Ioana inca nu merge, mai exersam mersul cu o manuta, de guler(gluga).

ALBUM
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui grati.ela

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/3058821593/ poze cu Ozi...in sfarsit!

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Ce FRUMOASA e OZI! si Tudorash bineinteles

ALBUM
Alte POZE

Mergi la inceput

sweetgys am citit si eu acum POVESTEA NASTERII TALE, si m-a emotionat povestea ta.

ALBUM
Alte POZE

Mergi la inceput

Se pare ca numai eu sunt pe forum la ora asta, voi umple pagina singura , daca mai vad poze, filmulete, cum ati nascut, etc.

ALBUM
Alte POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata

hai trezirea zuze buburuze .. ia uite cu ce va astept eu ..

ceska si io-s topita dupa puiul tau, atat de dulce e .. ce super merge cu tricicleta ..

miki vai ce dulci sunt cei trei muschetari .. ce bine ca va intalniti si bebeii se joaca impreuna .. mi-ar placea si mie ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput