stie cineva vreun tratament eficient impotriva e colli? stiu ca e in functie de antibiograma, dar deja am facut 2 tratamente si nu a trecut.
Raspunsuri
Arianna_M spune:
Citat: |
citat din mesajul lui impatience stie cineva vreun tratament eficient impotriva e colli? stiu ca e in functie de antibiograma, dar deja am facut 2 tratamente si nu a trecut. |
Si eu sunt "prietena" cu domana Colli ......
mie la antibiograma mi-a iesit la 6 antibiotice k sunt sensibila,am incercat cu unul 10 zile....am facut o pauza de 10 zile si acum sunt la al 2 -lea antibiotic....fac pauza si dupa aia repet analiza.....sa vedem poate scap....e prima data cand fac asa ceva.
tu ce ai luat?
succes!
unboticutz spune:
alaturi de antibioticul recomandat poti sa incerci urinal, ceai diuretic si in timpul crizei pliculete de uricol. asta doar daca nu esti gravida!
sa nu-i uitam!
ella28 spune:
Mie mi-a trecut dupa Gentamicina injectabil dar mi-a reaparut.
Am inteles ca daca sunteti constipate e bine sa remediati asta. Eu iau Herbolax. Acum am trecut la naturiste & homeopate, pe mine antibioticele nu m-au rezolvat!
Daca gasiti reteta magica sa-mi ziceti si mie!
Eu sunt mandra posesoare si de Streptococ B , v-am luat!
unboticutz spune:
ella, am avut si d-ala . m-am chinuit multi ani cu moldamin si pana la urma a disparut singur
sa nu-i uitam!
impatience spune:
ela, nu m-ai luat! si eu! Cu asta cum m am captusit?????
apropos, eu am e colli vaginal Cat despre constipatie, daca asta e cauza, atunci DA! Cu ce Dumnezeu se trataeaza si asta????
unboticutz, ce norocoasa!
Cat am e colli astia nu pot ramane insarcinata sau sa fac FIV? Stie cineva? Si tratamentul pentru e colii e nociv in sarcina? A facut cineva tratamentul autoimun?
Offffff
va pup si multumesc de raspunsuri
devoska spune:
In timpul sarcinii, din cauza constipatiei, m-am pricopsit si eu cu E-coli. Nu-mi mai amintesc medicatia care am avut-o, dar doctorita mi-a dat sa fac spalaturi cu apa oxigenata-cumparam sticlute de la farmacie. Nu-mi mai amintesc concentratia... in apa pentru spalaturile intravaginale puneam apa oxigenata. Sanatate multa!
impatience spune:
devoska, multumesc!
singurul tratament a fost cu apa oxigenata? si ti a trecut de la asta? si bebe ok?