Fiv Austria(11)-Germania(10)-Spania-UE (3)
Raspunsuri - Pagina 21
elenada spune:
Mel, Lavinutza, Vally, va tin pumnii si va doresc bhcg-uri mari mari.
Asa cum zicea Moniland nu plecam la odisee pana nu veniti si voi.
pup toate fetele
elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Arina21 spune:
Hopaaaa, se umple de gravidute pe aici!!!
Sper sa va prind si eu din urma cat de curand!
Meluzica, Vally, Lavinuza, sunt convinsa ca o sa veniti cu teste pozitive. La bhCG-uri cat mai mari!!
Va pup
Arina 
Arina21 spune:
Fetelor, io ma bucur ca vreti sa va intoarceti, dar totusi speram sa nu plecati 
Va vrem aici, ca sursa de inspiratiune.
Daaaaar, daca totusi plecati, atunci noi, cele de aici, nu avem incotro si va trebui sa venim dupa voi, nu de alta, dar nu putem sparge minunatie de gasca asa, cu una, cu doua! ![]()
Deci eu ma apuc de impachetat, ca in curand ma mut la odisee ![]()
Va pupic
Arina 
elenada spune:
Va invit la un nou capitol AICI
elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
muffinuta spune:
Buna,fetelor!
Ma bag si eu in seama.
Melutzica
Vally bafta fetelor ,cred ca la ora asta sunteti deja fericite..
Sunt si eu in febra asteptarii si cred ca asta e partea cea mai grea..nesiguranta.
Nimeni nu vorbeste de simptome.Cum va simtiti voi fetelor dupa ET?Sunt sigura ca veniti cu vesti super si aveti un weekend grozav!
Muffinuta
Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!
cami30 spune:
Fetelor am si o o rugaminte mare la voi. Sunt membra a comunitatii desprecopii cu incercari repetate si un esec in fiv. Eu personal am renuntat la lupta dar pentru a reusi sa trec peste aspectul psihologic incerc sa fac altceva pentru mine si pentru ceilalti. Asa ca fac un masterat in comunicare si m-am gandit la o lucrare pe tema impactului pe care infertilitatea il are asupra femeilor, cuplurilor si societatii si cum infertilitatea devine incet incet "minoritatea cea tacuta" asa cum am gasit-o numita intr-un articol.
Asadar am construit un chestioar cu intrebari care sa ma ajute sa-mi construiesc cazul si sa fac studiul pentru examen. Am uploadat chestionarul pe internet si pentru cine doreste sa participe, sa mi-l trimita la motanas2@yahoo.com. Nu am nevoie de nume ci doar de raspunsuri sincere.
www.zshare.net/download/52282943497da930/" target="_blank">http://www.zshare.net/download/52282943497da930/ ( l-am corectat)
Nu uitati sa treceti pe chestionar varsta!
Va multumesc din suflet!!
cami
cami
marrina spune:
muffinuta, cami30 Va recomand sa va copiati postarile la capitolul urmator. Gasiti link-ul in ultima postare de aici a elenadei. E pacat sa nu fiti citite. 

19+