Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (47)
Raspunsuri - Pagina 4
Doloress spune:
Laura multumim frumos, cred ca e destul de usor examenul, trebuie sa citesc putin inainte, sa vad cum ma lasa piticul. Ce-or fi avand baietii nostri in ultima vreme?
Simonacip multa sanatate lui Mateias! Sa se faca bine cat mai repede, of tare ma doare inima cand aud de puiuti bolnaviori...
cleo78 spune:
bafta Doloress!! sa fie cu noroc !
sanatate multa la puii de simonacip
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
stefany_p spune:
salutare fetelor!
pe mine m-a plesnit de ieri o durere de spate care nu vrea sa cedeze.mai exact ma doare deasupra fundului in partea stanga intr-un punct fix. mai rau e cand il iau in brate pe Iustin...off
stefany_p spune:
Doloress, poti lua bebeul cu tine la examen? uite, daca trebuie sa-l lasi undeva il poti lasa la mine. stiu ca nu ma stii si nu te stiudar daca nu ai unde sa-l lasi pot sa-l tin eu cateva ore. joia dimineata e si sotul acasa...gandeste-te si daca e musai putem incerca.. asa ca de la vecina la vecina..
gabitzam spune:
Felcia, sper sa nu fie toata viata asa Hai mai ca mai creste puiul si nu te mai oboseste asa. Iar in cazul Laurei, chiar o sa aiba chef de bb2
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Alysh spune:
Lilly, saru'mana de complimente
Simo, chiar acum l-am intrebat pe Stef dc stie vreun oftalmolog si din pacate nu, cu toate ca el are multe cunostiinte la Budimex, dar nu si printre oftalmologi.
Ce rau imi pare de Mateias, off, si catamai tratamentul a primit. Sanatate multa si refacere rapida!
Laurita, ce dor mi-era de tine! Si Vlad a devenit f solicitant, noroc ca in ultimele doua nopti a dormit mai bine, dar ziua ma termina. Nu vrea neaparat in brate, dar vrea sa ne jucam, non stop daca am putea. Oricum stai linistita ca depaseste Mirci si perioada asta, e nasol mai ales ca se trezeste noaptea, dar ce sa facem, sa traim cu speranta ca se fac ei mari si 'om apuca sa recuperam si noi din somnic
Doloress, bafta la examen!
Miss, dulce foc leutul!
Vlady
Reallaura spune:
Miss, Doloress trecem noi si de asta!
Alysh si mie imi era tare dor de tine, m-am uitat cu o placere la pozicile cu VLadi
Gabitzule cam asa ceva, azi sabilieam cu sis sa facem bb 2 respectiv bb 3, adica fetitzele tot impreuna, la aceeasi odisee.
Doloress spune:
Miss examenul aici consta din intrebari despre Canada cum ar fi : cine e prim-ministru, cum arata steagul canadian, din cate camere e format Parlamentul, la cati ani sunt alegeri, samd. Am inteles ca e destul de simplut. Apoi mai scrie ca mai trebuie sa dovedesti cunoasterea limbii engleze sau franceze, nu prea stiu cum dovedesti asta, poate iti pune asa cateva intrebari. Oricum nu am mai auzit pe nimeni sa pice. Socru-meu pe de alta parte, el invata de zor pentru cetatenia germana, a zis ca e destul de greu, are si test de limba si teste din istorie/geografie/sistemul politic, etc.
Stefany multumesc mult de oferta! Ne gandim... am inteles de la sezatoare ca am intrebat, ca nu ne lasa cu piticul inauntru decat daca doarme in carut, dar de unde sa garantez eu ca doarme fix in momentele alea. In plus el nu doarme nici noaptea. Deci cred ca trebuie sa-l lasam pe undeva, nu stiu pe unde. Mai avem o prietena cu un bebe mic de varsta lui, pe ea o mai cunoaste, ne gandim poate il lasam la ea, mai vedem noi. Oricum multumim inca o data!
stefany_p spune:
OK Doloress...
piticul meu a adormit in leagan...nu s-a intamplat lucrul asta de 2 luni