Gravidutze si mamici de Cluj - 100 - LA MULTI ANI!
Raspunsuri - Pagina 16
antoni spune:
Alex-cizmulite subtiri sau imblanite?nu ma pot hotari cat de gros s-o imbrac.mai ales ca a avut si infectia urinara
anca.b spune:
Salutare!
Adriana, Gabriela, imi pare rau ca nu veniti. sanatate multa piticilor.
Meli, eu ii dau ciorapei si o pereche de blugi (sint destul de subtiri), un body cu mineca scurta si o bluza deasupra.
Elena, azi vad ca a fost ziua cu lovituri pt baieti...si al meu a dat cu capul de doua ori, impingind un scaun...bine ca n-a facut cucui.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
ploscariu spune:
O stire interesanta: Venituri admise pentru indemnizatia de mama, citeste si tu aici: http://stiri.acasa.ro/articole/social/Venituri-admise-pentru-indemnizatia-de-mama
Gabriela - mami lui Ionut 14.01.2008 si Ioana 13.12.2004
alte poze cu Ionut
www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment/concurs/participant/Ionut-552.html" target="_blank">votati-l pe Ionut in fiecare zi
poze cu Ioana si Ionut
ploscariu spune:
Anca, multumesc mult! Sa dea Domnul sa se faca bine repede.
Si mie i-mi pare rau ca nu putem veni, mai ales ca e asa frumos afara.
Dar pe la 6 mergem la Medstar dupa antibiograma lui Ioana poate urc pana sus sa ne vedem, dar oricum o sa stam la distanta de copilasi.
Gabriela - mami lui Ionut 14.01.2008 si Ioana 13.12.2004
alte poze cu Ionut
www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment/concurs/participant/Ionut-552.html" target="_blank">votati-l pe Ionut in fiecare zi
poze cu Ioana si Ionut
ALEX29 spune:
PUIU meu a avut un somn mai lungutz de 3 ore si un pic asa ca sarim peste al doilea somnic si vom fi cat putem de puncutuale
MELI cizmulitele nu s imblanite sunt mai subtzirele
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007
Gabriela77 spune:
No bun, deci noi suntem in grafic. Mamaruta a papat foarte bine, supica de pui cu galuste si ciulama cu mamaliguta. Acum am pus-o la somn, n-a dormit de dimineata, deci se va trezi pe la 3 jumate. Perfect! Acum am timp sa impachetez cadoul si sa pregatesc biletele de tombola.Si desigur sa fac si eu un dus si sa pap ceva! Yuhuuuuuu!!! See U!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
Ioana13 spune:
Noi sintem cam sariti din grafic, nu vrea P sa doarma si pace... si l-am si scos afara sa se oboseasca. Ieri a dormit de la 2 la 5 jumate, azi il trezesc daca doarme atit.
Gabi dar ce bine maninca Sara... P numai un fel minca in urma cu 2 saptamini, ca acum nici atita. Ieri a mincat supa prima data dupa 2 saptamini, asa m-am bucurat... Lasa ca ies caninii astia si va ajungem![]()
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)
anca.b spune:
Deci va invidiez la culme...3 ore de somn...copilu asta al meu doarme cite o ora, dupa care se trezeste urlind....il iau, il calmez, ii cint, ii spun povesti...acum l-am pus la loc in pat. vad ca nu protesteaza...de obicei nu mai vrea sa doarma deloc...uffff....sper sa mai doarma macar o ora. ca sa fie apt pt petrecere. ca altfel, la 6 i se rupe filmu' iar...
Anca si
Stefan (13.01.2008)
Povestea Nasterii
Gabriela77 spune:
deci era prea frumos sa fie adevarat...tocmai am auzit-o chitaind ...deci nu doarme.
Ioana, nu totdauna papa asa, asta a fost cazul fericit, de multe ori papam si noi doar un fel de mancare!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
anca.b spune:
mda...si al meu s-a potolit 15 minute. acum face scandal...ma duc sa-l iau, ca nu mai are nici un rost.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
Povestea Nasterii