Puiuti de Randunici 2008!! (146)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Eu nici macar nu ma mai gandesc la o zi sau o noapte libera!!! Totul este asa de indepartat ca mai bine stau in banca mea si nu ma gandesc...

Ma bag si eu la culcare ca acus' da trezirea Rebecca!

NB!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Mai fetelor, Luny si Ursuleata, daca ii lasati cateva ore cu mama pe baieti si voi plecati la plimbare nu se intampla nimic! Luny, mai stii ce bine a fost cand ai iesit cu Iub la film??
Zic io acum, ca la Vlad n-a avut cine sa-mi zica si mie

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Yete,frate,ce limbaritza..

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Blanka, va tin pumnii, sa fie bine!

Stela, limbarita pe uscat , nimeni n-a servit nimic sau nu spune

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

stiu, Bubu, dar una e 2-3 ore, alta o zi/noapte intreaga..la mine e imposibil..
si eu ma culc, pa!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Asa e Luny...asa ma gandeam si eu cand il aveam pe Stef in burtica, ca n-o sa mai dorm noptile...dar uite ca pana acum a fost excelent.
Lasa, ca n-or sa fie bebelusi forever, n-or sa pape tzitzi la infinit...acum sunt dulci rau si merita!

Mie mi-a trecut capul, luasem Nurofen si acumma ia iar Cred ca de la calculator, am stat cu ochii beliti in el.

Clodute, degeaba mi-ai urat spor, ca n-am nici o treaba
Ma duc la nani

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Blanka, va tin pumnii, sa fie bine!

Mihu, felicitari pt 1000 de mesaje.

Bubu, ma gandeam sa o chem pe mama maine dar sigur e la sor-mea. Cred ca pana maione imi trece.

Clau, luny

tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

'na seara !....deeeeeci, eu cred ca sunt urmasa mesterului manole ....adevarata urmasa ... fac una alta azi, si maine ....nu se mai vede nimic din ce am facut, si o iaaaau de la capat .....
am citit, sunt la zi cu temele , am vazut poze flumoaseeeee ...sufletel blond , andra , stefanutu si vladutu , frumusei de simonette siiiii jucaria vie ca un macho intre "gagici" loz si mov si blonde si roscate ....si pentru ilincuta cea isteata ...tuchi sa-i spui ca la voi e doar un salon din casa de nebuni , mai sunt saloane si in alte cartiere ....si am mai citit, parca mai aveam de amintit ceva, dar ma lasa bateria, ca de 2 zile abia am stat jos cate un pic, si teo mititica e in plin "proces dintos" ii ies de zor, crapa gingiile....si o dooooor, si plangeeee ....nici dentinox, nici nurofen nu mai fac fata uneori....ii ies asa greu si dureros ca ma gandesc cu groaza la masele....nu prea mai vrea sa manance, dupa ce ca abia ciugilea, adoarme noaptea tarziu si se tot trezeste plangand ....asa ca, am citit zilele astea, am vazut frumusei, dar am fost in "incapacitate" sa mai scriu ....
send, ca nu ma mai ajuta memoria sa mai scriu

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Si ma mai oftic pe o chestie, bebe se culca pe la 8-9 si eu la 2-3. Nu pot nene sa adorm mai devreme, sunt varza.
Bine ca doarme pana la 8-9 ca altfel o luam razna. Acum vreau sa ma culc pe la 12:30 dar m-as baga la un rentz

tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Liana

Ariel ce-o face?

tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput