Ce va intristeaza peste zi?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

ma simt rau ca nu sunt alaturi de fetita mea si stau la birou...

o zi frumoasa

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata īncotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Acum ma intristeaza ca ploua si e o vreme cand n-ai da nici un caine afara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Pe mine ma intristeaza faptul ca am scris un subiect despre hernia de disc,daca cineva ma poate ajuta cu niste sugetii(tatal meu are hernie de disc)s iacum caut subiectul si nu il gasesc nicaieri.astept sa vina ora 4.
Si ma mai intristeaza faptul ca nu imi vine ciclul,si luna asta am luat si niste ovule neindicate in sarcina,si am facut un tratament pt adipozitate pe burta cu ultrasunete,,,
cam astea sunt principalele...sfaturi ceva...

cris 8 lunitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecsia spune:

Ma intristeaza faptul ca sunt singura si imi lipseste persoana pe care o iubesc, ca nu o pot tine in brate, ca nu stie cat de mult il iubesc, ca este suparat pe mine. Ma intristez cand as vrea sa pot face mai mult si nu am cum schimba anumite lucruri, ma intristez cand vreau sa fac ceva si gasesc numai piedici toate merg pe dos si nimic nu-mi iese . Ma intristez si imi vine sa plang cand vad copii pe strada , pentru ca eu nu am si imi doresc foarte mult.Ma intristeaza ideea ca vor veni sarbatorile, ca voi fi singura si nu ma voi putea bucura de ele.De curand m-a suparat si vestea ca o buna prietena are cancer tocmai cand isi dorea un copil. Ma intristez cand vad oameni tristi si abatuti, batrani neajutorati, copii bolnavi, oameni fara posibilitati materiale, ma supar cand vad haos, nesimtire, prost gust, minciuna.
-----------------------------------------------------

"Sunt atatea minunatii pe lume pentru fiecare, doar ochi sa ai sa le vezi, inima cu care sa le simti si brate sa le cuprinzi si-atunci ale tale, toate vor fi..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Azi de dimineata m-a intristat si m-a revoltat f mult asta http://www.jurnalul.ro/articole/139671/decaderea-din-iadul-copiilor-pe-pamĀnt--tara-lui-eu-te-am-facut-eu-te-omor!-

Maria

Mergi la inceput