Ce va intristeaza peste zi?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danat spune:

E interesant, de ce duminicile? Mie weekendul in general imi place mult de tot, in primul rand fiindca stau cu ai mei, cei dragi mai mult timp impreuna...dupa mine, we poate dura la nesfarsit! Seara de duminica, poate da, ca incepe o noua saptamana cu mers la servici, etc (nu e cazul meu momentan, dar stiu cum era cand aveam servici).

On topic: batrinii , batrinetea in general. Boala, suferinta, cand tinerii se duc devreme...offff.

Dana mama lu'Radu Stefan(Fecioras de 2003)

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinsonia spune:

Singuratatea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analessya13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorinsonia

Singuratatea mea.

Off-topic: Sonia, de ce te simti singura?

E bine ca ne ingrijoreaza problemele si tristetile celor din jur, insa, acest subiect ar fi vrut sa trateze tristetile noastre de zi cu zi, problmele si off-urile noastre cu care ne batem cap in cap zilnic. Asa cum a raspuns si Sonia ca o intristeaza singuratatea ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bedrosmart spune:

Subiectele de la Umanitare, azi in mod special vestile despre Emma...

Am momente in care imi vine sa-mi inchid contul pe DC, dar n-o fac pentru ca stiu ca voi citi chiar si fara sa am cont. De parca daca nu citesc, necazurile dispar.

Suferinta copiilor mi se pare insuportabila, de neinteles, imposibil de acceptat. Mi se face pur si simplu rau cand ma gandesc la asta, cu atat mai mult cand stiu ca nu pot ajuta. Iar cand citesc despre cazurile care au sperante, dar din pricina autoritatilor nu pot avea parte de tratamentele necesare, imi vine sa ma dau cu capul de pereti sau, mai degraba, sa-i dau pe cei vinovati cu capul de pereti.

Suferinta copiilor mi se pare insuportabila. ORICE alte necazuri sau probleme nu se compara cu asa ceva.

Bedrosmart

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Si pe mine tot suferinta copiilor ma intristeaza... Nu suport sa vad copii bolnavi sau copii care stau in frig si cersesc, cu picioarele goale, ma fac sa sufar .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

Ma simt trista si descurajata cand sunt neputincioasa..Oricat as dori sa ajut,uneori numai Dumnezeu poate face minuni...

Cum am mai scris,nici un copil nu ar trebui sa fie bolnav...De ce sunt...numai dumnezeu stie...

Uneori ma gandesc ca daca mai existam ,se datoreaza copiiilor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Citat:
citat din mesajul lui danat

E interesant, de ce duminicile? Mie weekendul in general imi place mult de tot, in primul rand fiindca stau cu ai mei, cei dragi mai mult timp impreuna...dupa mine, we poate dura la nesfarsit! Seara de duminica, poate da, ca incepe o noua saptamana cu mers la servici, etc

Si mie imi plac duminicile, sunt singurele zile in care nu ma desprind de sotul si copiii mei, in care facem totul impreuna si in care-mi incarc bateriile cu afectiune si fericire pt. toata saptamana.
Din pacate trece prea repede.

Ma doare inima pt. copiii care sufera, asta ma intresteaza si ma revolta cel mai mult.

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Citat:
citat din mesajul lui analessya13

E bine ca ne ingrijoreaza problemele si tristetile celor din jur, insa, acest subiect ar fi vrut sa trateze tristetile noastre de zi cu zi, problmele si off-urile noastre cu care ne batem cap in cap zilnic. Asa cum a raspuns si Sonia ca o intristeaza singuratatea ei.

La modul concret, ma intristeaza uneori faptul ca sunt departe de parintii mei, iar copiii mei isi cunosc prea putin bunicii. Si relatia cu tatal meu vesnic nemultumit si critic.

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Si mie imi plac duminicile foarte mult de cand avem copii.
Ii inteleg pe cei ce sunt tristi duminica,am trecut prin asta dar mi-a trecut.

Peste zi ma intristeaza daca vad stirile ,imi este frica sa mai deschid televizorul la stiri,nimic nu-i frumos, doar la francezi la sfarsit de emisiune baga 2 minute de divertisment restul, doar tristete.

Cel mai tare ma intristez atunci cand nu vad soarele timp de o saptamana,devin depresiva si singura mea scapare este ciocolata.
Lucrurile care ma intristau peste zi le-am sters simplu,nu mai deschid televizorul,prefer sa merg pe DC si sa citesc de ce e trista TZUNI.

Pupix

Sophia 2ani
+21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

nu-mi place cand ziua este inorata, mai ales dimineata...
dar ador duminica, e ziua cand avem cea mai multa veselie in casa!

si ma intristeaza vestile triste, despre prieteni, familie, oricine...

Kari

Ferice de parintii care pot invata, caci cunostinta aduce intelegere, iar intelegerea aduce dragoste!
Old Union Reminder

Mergi la inceput