FIV 203
Raspunsuri - Pagina 2
felicia_ spune:
Anto... ooofff... zau ca n-am cuvinte
Blanche, rabdare, mai ai putin!
Elenada, ai facut testul?
poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra
antosit spune:
Fireyes, Catalina, Blanche, Claudia79, Medamaya, Luca, Iana, Impatience, Elenada, Goldi, Moni, Dream, Iazminn, Lilianafi, Maria08, Huski, Ioanatugs, Kineta, 2bobocei, Luck, Ellanik, Muffinuta, Liana, Rubia, Betty, Felicia,... va multumesc!
Claudia79 la mine a fost al-4-lea fiv...!
Muffinuta!
Elenada si Blanche va tin pumnii, Doamne-ajuta!
... desi nu mai sunt o incepatoare in ale fiv-ului si am trecut de multe ori prin durerea asta, acum o resimt parca cel mai tare!Am sa ma tetrag o perioada si voi incerca sa ma regasesc!Va pupic pe toate si va multumesc pt. ca existati!
Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Moniland spune:
Catalina, dar ce se intampla miercuri? Faci eco?
Blnache, vad ca rezisti eroic.
Anto scumpa mea, stiu cum e cu durerea psihica, dar timpul o va rezolva. Fa-ti planuri ca-ti revii cel mai bine.
medamaya1 spune:
Anto, te pupa fata tare tare, tu stii ce e mai bine de facut,...multa putere iti doresc sa treci peste durerea asta.
Moni, multumim ptr dedicatie
Fetele, va pup pe toate
Moniland spune:
Meda,
O felicit si aici pe Elena cu asa valoare la hcg. O asteptam cu amanunte!!! Bravo mamico!!!
elenada spune:
Bhcg 335in ziua 12 de la ET.
Va multumesc din suflet pt sustinere si va doresc din tot sufletul sa aveti si voi numai valori pozitive
Va pup
elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
diana21 spune:
Catalinaaaaa, mi-au dat lacrimile de bucurie ! Iti tin pumnii si ma rog pt. tine, ai incredere ca va fi bine de data asta!!! Pup fata luptatoare !
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si a bebelushului Tudorel
[b]Dialoguri strumfesti
iana_mari spune:
Catalina si Elenada felicitari pentru bebei sa fiti sanatoase si sa aveti grija de burtici.