Dulceturi si papanasi de sept -oct 2007 (231)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Gabriela cand iti faci analizele? Ti-a mai trecut din frica?

Am citit retetele voastre de ficat. Suna foarte interesant ce ziceti voi acolo. La noi, tocmai ce-a terminat sotul meu tocanita de ficat. Sa va dau reteta?

Moldoveanca regret ca are probleme puiul tau, si tu pe langa el . E nasol intr-adevar. Despre diagnostic nu stiu ce sa zic, daca se declanseaza atat de repede din cauza schimbarii mediului. Eu am o prietena care are un baietel diagnosticat cu astm. Dar el s-a nascut in Dublin (adica mai prin zona voastra umeda) Stiu ca la inceput a tot ajuns cu el prin spital, apoi ii facea acasa ceva inhalatii. S-au intors in Romania de 4 ani, si cred ca e bine.

Asa, mai ziceati de lapte. Eu ii dau lapte de vaca, din comert de la 11 luni. N-a avut nicio o problema de la el.

Suzeta. Pur si simplu i-am luat-o. Nu i-a simtit lipsa. Daca as fi vazut ca-i lipseste i-as fi dat-o inapoi. A fost ca si cum nici nu ar fi rontzait vreodata una. S-a culcat calm, a dormit linistit, asa ca i le-am aruncat.

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Mergi la inceput

Vad ca ati dat bir cu fugitii. Noapte buna Maria, Papanash, Cecilia. Gabriela, Roxana va zic si voua noapte buna?

filmulete Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Noapte buna! scrieti acolo sa avem ce citi dimineata.
ce povesti spuneti copiilor ? eu pana acum (si tati) inventam la greu . o sa ma apuc sa inregistrez, cred ca muriti de ras....are tati o intonatie si combina melodii cu povesti, ceva de coma .

gata,am plecat !

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Nu-i mai gasesc o manusa, din cele mult laudate Habar n-am pe unde e. Eram sigura ca a intrat in casa cu amandoua, dar nu-mi dau seama pe unde o fi una. Sper sa o gasesc, ca erau numai bune. Impermeabile si calduroase. Pe langa faptul ca erau frumoase.

Am ramas eu sa scriu capitolul asta? Nu-i exclus s-o fac. Nu mi-e somn, la tv nu e nimic interesant, sotul doarme, copilul idem.

O sa va pun maine dovada ca si al meu e harnic

filmulete Rares

Mergi la inceput

Papanash, chiar as vrea sa aud ce inventati voi acolo. Eu ieri i-am citi "Pungutza cu 2 bani" Cu intonatie, cu akshent moldovinesc, cu tot tacamul. Mai maraia el, nu stiu daca era protest la modul mieu de a citi sau ca vroia sa puna el mana pe carte. Oricum insistam. Mie imi place la nebunie sa citesc cu voce tare. Pe vremea cand eram studenta la Litere, si sotul inca ma iubea nebuneste(ca altfel nu-mi explic) ii citeam din romanele pe care le aveam de lecturat. Si vai ce carti erau! "Pamela" de Samuel Richardson. Tare ma mai iubea sotzul meu ("stapanul meu" - asta-i citat din carte )

filmulete Rares

Mergi la inceput

Danielle, am admirat-o si pe frumusica ta talentata Ce draguta era in poza aia in care cazuse cu mana in zapada... si nu-i placea
Nastere usoara catelusei sa aiba catei frumosi si sanatosi. Sa ne pui poze!

Am vazut si pe un bucatar maestru care facea snitzele (presupun) sau vreo alta reteta din asta smechera. Ai grija Gabitz cu cine il insori. Ca daca nimereste cu o sotzie ca mine, ii vai de el. Nu mai iese din bucatarie

BEE si RGE cu intarziere. Sa aveti parte de fericire, sanatate si bucurii

Yaya, merci de "meniul lui Tudor" M-am inspirat. Foarte bun mi se pare.

Mada micutul chinez cu motz. Din pacate nu te pot sfatui cu intarcatul, insa vad ca fetele cu experienta ti-au raspuns. POate o sa-ti fie de folos. Sper sa decurga usor tot procesul asta pentru amandoi.

Andreea, offf, saracul copilas. Ce chin pe capul lui. Sper sa se regleze odata. Imi si imaginez ce greu ii este si lui, dar si tie sa-l vezi ca se chinuie

Mad, sa se bucure Robert de achizitiile noi.

filmulete Rares

Mergi la inceput

Sabina, Cate un la fiecare bolnavior. Sa scapati repede si usor. Offff, si iarna asta!

filmulete Rares

Mergi la inceput

Plec si eu la nani. Ca vad ca nu mai e nimeni pe aici. Si chiar sa umplu eu un capitol, nu se cade. Noapte buna gagici si bebici.

filmulete Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Buna dimineata! Cafea?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Andrei a avansat la bucatareala. Stie sa foloseasca instrumentul pentru piure, sa amestece in oala si sa aseze castronelele frumos. Acum il invata Alex cum se ia omleta cu paleta.

Cu asa ajutoare trebuie sa te apuci serios de gatit.

Ba din contra, tocmai acum nu mai trebuie sa-si faca probleme caci are cine gati

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput