Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(14)
Raspunsuri - Pagina 17

anda_magda spune:
salutare burticutze!
astazi am trait un cosmar.... le compatimesc pe fetele care stau in Buc... trebuia sa ajung la medic la Polizu pe la 9 jumate 10, deci m-am trezit la 5 jumate si la 6 jumate am plecat din Pitesti. si ce credeti ca am ajuns la timp???? ei, as!
la 10 fara un sfert eram de abia pe bd eroilor.
in fine, aglomeratie de nu se putea. si apoi ca sa fie treaba treaba am mai stat si la spital 2 ore pana sa ma vada dr, din care 1 ora jumate am stat in picioare.... sa va mai povestesc de discopatia mea lombara? n-are sens.
oricum se pare ca am o bafta la doctori... astazi am fost pt prima oara la o dr de la Polizu si ea mi-a zis ca ma primeste, dar este si ea gravi in 12 s. adica are cu 5 s mai putin decat mine. probabilitate mare sa nu ma poata asista la nastere. ea mi-a zis ca gravidutzele ei vor naste cu colege, colegi de ai ei, de incredre. dar nici nu mai stiu ce sa zic... oricum i-am apreciat sinceritatea.
ia spuneti voi pe la ce dr umblati!
pupicesc toate fetele!
Vine bebica ....
Pana atunci gotobina nevoie mare

anda_magda spune:
vad ca nu sunteti prea active in seara asta ...
aici puteti semna petitia pentru www.petitiononline.com/MTR2008/petition.html" target="_blank">Muzeul Taranului Roman
Vine bebica ....
Pana atunci gotobina nevoie mare

alinutza23 spune:
anda_magda nu stiu cat de bine e sa mergi la un doctor care nu-ti poate garanta ca vine la nastere, oricat de bun ar fi.
eu merg la dr pana de la filantropia, mie personal imi place de dansul. am ajuns la dansul printr-o prietena care a avut 2 nasteri naturale cu dansul, iar ea la randul ei tot printr-o prietena care la fel a avut 2 nasteri cu dansul, nu stiu de care.
eu sper sa fie ok la nastere, iti dai seama ca inca nu ma pot pronunta 11+
In asteptarea unui inger
A piece of our life
GOD is a DJ

alinutza23 spune:
apropo, voi cum ati vrea sa nasteti?
intreb pt ca eu inainte sa raman gravida eram convinsa ca-mi doresc cezariana, fiind o mare fricoasa de felul meu
acum insa nu prea mai sunt asa de sigura si parca am prins curaj. ma gandesc ca daca corpul nostru e facut pt a da nastere, atunci eu de ce nu as putea?
probabil ca am luat-o razna, dar ma infioara si ma sperie mai mult gandul sa fiu intepata in coloana decat sa nasc natural... 11+
In asteptarea unui inger
A piece of our life
GOD is a DJ

ertina spune:
maria bunica, sa stii ca aceeasi problema o am si eu ..ficatul marit. Toate analizele mi-au iesit bune pana acum, insa ALT - viroza hepatica mi-a iesit destul de mare. Am facut o extra analiza pt hepatita si a iesit in valori normale, insa ALT tot imi iese mare, repetata de 3 ori. Drept urmare dr meu mi-a dat trimitere la sp colentina matei bals pt extra analize. Le-am facut ( nu ma intreba care sunt k mi-au luat direct sange si n-am apucat sa vadce scria pe foaie. Stiu k erau 3), iar rezultatul il am luni. Abia astept k sunt tare stresata. Dr de la colentina mi-a zis k e normal sa am ficatul marit in sarcina, dar drept sa-ti spun n-am vazut nicio mamaica sa se planga de ficat marit. Tu esti prima. Tine-ma la curent cu ce analize iti da dr. 12 +

oana_du spune:
Buna seara burticute cu albinute!
maria_bunica felicitari pentru ecografie. Stai linistita cu restul analizelor, nimeni nu le are perfecte, in plus, in timpul sarcinii se mai modifica unele valori. presupun ca si ficatul e mai solicitat.
Ma bucur pentru voi, cele care v-ati vazut sambureii la ecografii si stiti ca sunt bine. BebeBeca, mi-a placut cum i-ai spus albinutei "brusturel".
Flobaby, ce ai facut azi?
Ramona, esti pe listuta, inclusiv cu Eliza!
Am avut (inca o) zi "infecta" si astept week-endul asta prelungit cu mare, mare nerabdare!!! Nu v-am povestit ieri, dar m-am certat furca la Synevo pentru ca imi dadusera mesaj ca sunt disponibile analizele pe mail sau la receptie. Pentru ca ieri era frig afara si un trafic... bucurestean (anda_magda, bine ai venit in haosul nostru) mi-am permis sa cer sa mi le trimita pe mail. M-au asigurat ca intr-o jumatate de ora le am. Ok, trece o ora, o ora si un pic si ... nimic! Sun iar si imi spun ca, de fapt, triplul test nu se trimite pe mail pentru ca graficul nu poate fi scanat!!!!
Ma duc acolo si.. stupoare! rezultatul meu nu era la receptie!! Imi spun sa astept 5 minute sa vina soferul cu analizele, 5 ore care devin trei sferturi de ora. Un interval de iad pentru mine, care incepusem sa imi fac fel de fel de idei: ca nu sunt bune analizele, ca poate trebuie repetate, offff
Dupa atata asteptat, tipa de la receptie imi mai cere o data nr. de tel ca sa ma anunte (IAR) cand sa vin. In momentul ala, am izbucnit: e cea mai importanta analiza pentru mine, imi doresc copilul asta de ani de zile, ei m-au chemat pentru rezultat, nu am venit din proprie initiativa ISI BAT JOC?????
Din partea mea, o mare bila neagra pentru ei! Rezultatul l-am primit pana la urma seara, pe fax, la maica-mea la serviciu. Asta a fost...
Bine ca au iesit rezultatele ok!...
Revenind la ce discutati mai devreme, sunt hotarata sa nasc natural. Toata viata mea am facut sport, ma consider puternica fizic, cred ca te refaci mai usor dupa o nastere naturala. Stiu ca sunt durari, dar sunt pregatita (si pentru epidurala). E o durere care nu dureaza vesnic, maxim o zi, si este o durere la capatul careia il voi avea in brate pe Samburel!! Bineinteles, daca o sa fie probleme, accept fara sa clipesc cezariana.
A propos de pofte, am facut azi crispy strips si le-am mancat u muraturi.
Hai ca m-am plans cam mult, dar... voi ati devenit prietenele mele!
O noapte buna va doresc! Pupici!!
Oana D.
Minunea lui mami si a lui tati16+
http://community.webshots.com/user/oana_du

LauraOana spune:
ramonaiani am citit nastearea puiutului tau si am ris cu lacrimi de --> "nasterea: incearca sa scoti un pepene printr-o pruna!" bineinteles ca a fost si foarte foarte emotionant si frumos
...sper sa pot si eu sa imi "rid copilul in lume" ...wunderschön!
v-am
15+

ramonaiani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinutza23 apropo, voi cum ati vrea sa nasteti? intreb pt ca eu inainte sa raman gravida eram convinsa ca-mi doresc cezariana, fiind o mare fricoasa de felul meu ![]() ![]() |
Parerile sunt impartite. Orice s-ar zice, cezariana e o operatie, si iti taie toti muschii abdomenului. Eu folosesc foarte mult muschii aia

Pe de alta parte, cunosc si femei (romance) care n-au vrut sa nasca natural. "Am nascut ca o doamna!" - cu cezariana.
LauraOana - multumesc frumos pentru aprecieri

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) (Povestea nasterii)

P.S. Refacerea dupa o operatie e mult mai dificila decat dupa nastere naturala, n-o sa ai nici atata mobilitate sa iti ingrijesti puiul, si mai poate apare si problema venirii laptelui - care (poate) intarzia cu cateva zile in cazul cezarienei fata de nasterea naturala. Si normal ca n-o sa lasi copilul sa flamanzeasca

Insa mai e o groaza de vreme pana atunci, o sa avem tot timpul sa ne punem intrebarile astea din nou si sa le invartim pe toate partile

ganesha spune:
buna seara burticutze,
nu am mai intrat de cateva zile pt ca ma simt fff obosita la munca nu am avut timp iar acasa pur si simplu nu am mai avut forta sa deschid calculatorul, si acum la mine este abia 8 si 6 min si mie mi se inchid ochii de somn.
Important este ca astazi am fost la dr si am vazut bondarelul, nu-i spun albinutza pt ca iarasi dormea cu bulbuci, e cam puturosel bebelul meu, pana acum l-am vazut numai dormind. Dar totul este bine, ne-a asigurat d-na dr., are 5,54 cm si pliul nucal de 1,5mm.Peste 2 sapt treb sa fac triplu test, adica cand o sa am 14 sapt si abia pe 27 dec mai mergem sa vedem bebelul.
Voi la cate sapt ati facut triplu test?
Aici sexul copilului se spune dupa 16-17 sapt, asa ca mai avem de asteptat, cred ca au aparatura mai slaba.
Felicitari mamicilor care si-au simtit bebeii, cred ca este asa de emotionant, poate de Craciu ne da si noua bebelul un semn, abia astept! la toate burticutzele
12+

laurraa spune:
blue77 si eu sambata am 14 saptamani ai apoi intru in 15; dar parca nu mai simt nimic.
Fetelor asa e?
burta parca e moale, e ok si ma intreb daca s-a intamplat ffereasca dzeu ceva.parca e prea....ok
maria felicitari pentru "intalnire"
oana, asa fac cei de la synevo uneori;bine ca au iesit toate bine 13 +
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si casutza noastra si a lui BB