bai, im pare rau. Asiara pila 7 shun sfertam ajuns pana la jumatea drumuluispre park. Unde mam intalnit cu soacramea cae venea cu Alex din parc...alex care casca cu o gura pana la ureki ..asha ca am mers acasa :)). A!! bai!!!!! va vine sa ccredeti ca si la ora asta doarme??? sa trezi numa o data az nuoapte...cand a cazut din pat. pfff
Luizax - karkotash shef!
Atat m-am uitat dupa voi ca pe Vladut l-am mai scapat din ochi, iar el ce-a zis: ce-ar fi sa mananc niste pietre?
Noi venim in fiecare dupa amiaza aici mai putin in weekend cand mergem in gradina botanica, asa ca va asteptam la groapa cu nisip(pietre), la leganuse (la intrarea dinspre P.Ispirescu) Noi pe aicea stam cand venim in parc, nu prea ne plimbam pe alei.
aha, super si noi tot la pietrele alea astam....vezi zii lui vladutz ca printre pietre gasejte si kishtoace de tzigari....str superbune si alea .. sa vorbeasca cu Alex daca nu crede...hihihihi :))))))
quote:
Originally posted by Marianar
Atat m-am uitat dupa voi ca pe Vladut l-am mai scapat din ochi, iar el ce-a zis: ce-ar fi sa mananc niste pietre?
Noi venim in fiecare dupa amiaza aici mai putin in weekend cand mergem in gradina botanica, asa ca va asteptam la groapa cu nisip(pietre), la leganuse (la intrarea dinspre P.Ispirescu) Noi pe aicea stam cand venim in parc, nu prea ne plimbam pe alei.
Mariana & Vladutz
Si Vladut le studiaza demult, pana in prezent nu le-a dus la gura, dar nu-i timpul pierdut