staruri de Romania in interviu

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Cristina - da, acum recupereaza.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

...se abereaza la greu aici! Dar, ma distrez!

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Voljena, de acord cu tine... se pare ca cineva si-a facut temele bine... Pentru fetele care nu locuiesc in UK , exact aceeasi situatie s-a petrecut si aici acum cateva saptamani..Kerry Katona, fatuca din clipul prezentat de Voljena ( e vorba de o oarecare vedeta prezenta prin toate tabloidele desi nu prea e clar ce face si ea... da' credeti-ma fetelor apare in toate ziarele/revistele/tv si sa vrei nu poti sa nu dai de figura ei) se pare ca a aparut intr-o emisiune TV tot asa... cu vorbit aiurea, privire confuza, purtare ciudata etc etc Prezentatorii ingrijorati, producatorii la fel, public care se intreba si el cum a ajuns fata acolo ( a condus-o sotul)si cine a lasat-o sa intre in halul asta (aici nimeni nu recunoaste nimic), or fi droguri, o fi alcool, o fi medicatia (ca si Kerry se pare ca sufera de bipolar disorder ) ... Kerry si sotul zic ca e medicatia, altii ca nu... oricum ziarele scriu, revistele scriu, cateva zile mai tarziu hop fata declara ca ea de fapt e alcoolica si "se trateaza"... iar scriu ziarele...ma rog.. any publicity is good publicity, nu? De-asta zic.. cineva, undeva si-a facut bine temele, dupa a mea parere. Si nu neaparat Dana/Marijuana.

O seara faina

Dark Bendis

33+ cu "Huckleberry" Baby

AMR 7 SAPTAMANI!!!!!

http://bd.lilypie.com/gSJep1.png

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Nu e prima data cand se dezbate pe forumul asta cultura de la tv. 6 pagini de vorbe doi lei nu fac: Valentina a zis ce era de zis. Daca vreti cultura se gaseste inca si la noi la teatru la opera si prin alte parti. Inca avem muzee, inca avem galerii de arta. DAR: toata lumea se vaita de nivelul promovat, si pe trei subiecte concomitente se dezbate acelasi lucru dar nuuuuu, nimeni nu se uita, pfuuu este mult sub nivelul nostru... Parca ajunsesem la concluzia ca tv-ul nu e menit sa ne educe. Dar cine mai tine minte, s-a intors situatia pe toate fetele de atat de multe ori incat nu mi se pare deloc inoportun sa mai aberam inca o data, vorba lui Tzuni. Macar daca ea se distreaza subiectul si-a atins cel mai important scop

Insa mi se pare foarte urit din partea voastra sa vorbiti asa despre un om. Indiferent cine este si ce-a cantat. Nu este talhar la drumul mare si nici violator de copii. Este un om. A ajuns in situatia asta mai mult sau mai putin din vina ei. Este si mama, poate macar lucrul asta sa va induplece sa n-o mai numiti "accident al naturii", foarte josnic...

Mirela, si daca il olanda nu te uiti la televizor de unde atata inversunare pentru ce se difuzeaza in romania? Imi pare rau, dar cu subiectul asta nu te deosebesti prea mult de Maruta.

Creatiile mele

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Androix, ma intereseaza pentru e vorba despre cultura tarii in care traiesc mental. Nu inseamna ca daca pleci dintr-o tara nu te mai intereseaza ce se intampla. Nu e prima oara cand cei din Romania imi dau peste nas cu ceva de genul: daca tot esti plecata, bla bla.
Deocamdata, tara mea e limba romana - ca sa parafrazez pe cineva drag. Si ma intereseaza. Poate am sa ma intorc o data insa - e treaba mea, am si cetatenie romana, daca am plecat asta nu inseamna ca nu am dreptul la opinie despre ce se intampla acolo unde m-am nascut.Si asta nu inseamna ca cineva are dreptul sa imi ia dreptul la opinie.
E asa de usor (si limitat) sa pui placa - hai lasa-ne si sa mai si dai cate un raspuns plin de inconfort la adrese personale. Cu ranchiuna. Stii la ce ma refer.
Daca tie Androix ti s-a parut in regula emisiunea lui Maruta, de care vorbim mai sus - e ok, iti inteleg punctul tau de vedere. Molto bene! Da lasa-ma si pe mine sa ridic o problema in adunare. Nu mi s-a parut OK. Nu imi da peste deste cu efuziuni si teoreme. Vorbesc de una singura si imi trece.
Si da, fiecare intelege ce poate, unii gandesc, unii riposteaza, unii se sparg de ras.

vizionari placute doamnelor si numai bine,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Da, "ma sparg de ras" pt ca lucrez la emisiune!

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog

Mergi la inceput

Pai tzuni mic si scump si pisicos, transmite-i dlui Maruta ca niste femei se iau de par la un topic din cauza lui. Ca e cazul sa intervina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

ProTv e o televiziune privata, comerciala si nu are nicio treaba cu culturalizarea telespectatorilor; asta ar trebui sa o faca, teoretic, TVR-ul, care e platit din banii nostri. Scopul emisiunilor proteviste e sa faca audienta si sa se vorbeasca despre ele, si l-au atins din plin cu Marijuana.

In alta ordine de idei, Mirela, daca esti atat de preocupata de cultura tarii tale, de ce ai coborat "Zona artelor" la subsolul forumului?
Ai participat vreodata la discutiile de acolo?

Mergi la inceput

Teodora le urmaresc. Da am si scris acolo. Nu am pretentia ca pot scrie foarte des acolo. Insa citesc. Se pune? E interesant ca au aparut rechizitoriile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

tot pe canapeaua lui maruta fusese in urma cu 2 zile maia morgenstern impreuna cu fiicele sale.
se pare ca n-a stirnit nici pe departe atita interes ca marihuana, care e mai mult de plins decit de aratat cu degetul.
inclin sa cred ca avea dreptate un coleg care spunea ca ne uitam la unii nenorociti ca sa ne dam seama cit de ok sintem noi.

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput