Gravidute si mamici de Constanta (36)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AndreB spune:

Azi am fost sa-i fac vaccinul de un an lui Matei. Consult obisnuit; detectare wheezing la stetoscop. Im opreste vaccinul la cabinet si ma trimite acasa cu copilul: Nu putem sa va facem, daca e racit?

De racit stiu sigur ca nu este caci nu l-am mai scos decat pe soare, fara vant si cu suza in gura, recurenta de raceala nu are cum sa aiba caci am inhalat la el o sapt de 2 ori pe zii si dupa tratament, asa preventiv.
Ca urmare: daca nu am confirmare de la pneumolog ca nu e raceala si este de fapt astm, mi-l vaccineaza, altfel.. mai astept.
Daca rezulta ca este o forma de astm bronsic... cauta alergolog, si iar batem drumurile Bucurestilor.. Cand nu e infectie urinara, e raceala, cand nu e raceala ... sa fie astm?

Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007)

Special Matei http://www.moblyng.com/watch/33Oo9nuMF1

Album Matei http://family.webshots.com/slideshow/562151171ZHVSEO

Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Salutare si de la noi !
E drept cu intarziere ,dar ...din motive bine intemeiate -LIPSA DE TIMP -
LA MULTI ANI TUTROR BEBICILOR SI MAMICILOR SARBATORITI !
Felicitari noilor bebici veniti pe lume ,sanatate maxima!
Am vizionat si ceva poze ,SUNT SUPERBI ABSOLUT TOTI COPII !SA VA TRAIASCA.

Mav -felicitari si sa creasca mare si sanatos ANTONIO!

Daca se face o comanda la bimobmarket ,please nu ma uitati si pe mine ,am si eu cate ceva de comandat.

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Neata... am dormit si noi k boierii in noaptea asta cu o singura trezire( dubla) pe la 5, dar tati i-a dat lapticul lui darius, eu brianei si ne-am continuat somnicul pana la 9.45

Mav, isidora: multumesc pentru detalii si sfaturi. Nu eu comand pe bimbo, ci o prietena careia i-am dat linkul.Nu am stiut sa-i dau si detaliile tehnice si de aceea am apelat la voi. pt promptitudine

Mav: la multe lunite sanatose si fara colici lui antonio.
De-abia astept sa vad si ursuletul Sebi... Doamne ce emotionante trebuie sa fie serbarile pt voi, parintii... De-abia astept sa ajungem si noi...

Mirela: cam rar pe aici...Hai la vorba ..Te asteptam cu sfaturi, idei, meniuri pt masa de Craciun...

Chiar, voi ati intrat in atmosfera sarbatorilor?
eu da..si mi-e asa de drag...abia astept Craciunul si ma bucur de pe-acum de tot ce tine de el...Imi vine sa cumpar toate podoable pentru brad si pt casa, jucarii si cadouri...

Andreb: off, dragii de voi..da de unde pana unde s-a gandit dr la astm? aveti ceva manifestari? sau ce? eu sper sa nu fie nimic de genul asta si sa fie doar o alarma falsa.

InaCe mai face gabitu? cum mai sunt petele? le-ati diagnosticat?

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Mihaela, numai mama sa nu fii...noi ne dam de ceasul mortii cand copilasul are febra sau vomita sau.....si asta asa din cand in cand...pe cand tu traiesti drama in fiecare zi....ma doare mult sa vad neputinta ta si nepasarea multora din noi....am incercat sa sugerez mai multor persoane din anturajul meu sa facem o cheta lunara(cat de mica) si ... niciun rezultat....Curios, sunt persoane disponibile...... , dar trebuie cineva cu ,,initiativa,,...ca sa-i ,,urneasca,,.
Suntem o gasca virtuala, n-as vrea sa se supere cineva pe mine, dar daca ne iubim propriii copii, trebuie sa intelegem disperarea unei mame care nu mai stie ce sa faca....Propunerea mea este sa incercam lunar sa depunem o suma(cat de modica...dar sa fie lunara) pentru umflatelsi o data limita: 30 ale fiecarei luni.Asta e ajutorul meu de azi inainte....sper sa mi se alature cat mai multe fete....
Mihaela, iti dorim putere atat fizica cat si morala(cat de greu este)sa-ti vezi puiul la fel ca noi....
Conturile unde putem pune banii sunt pe blogul lui Mihaita:Blogul lui Mihaita

Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)

Noi!

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

tania,multumesc din suflet!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dady68

Mihaela, numai mama sa nu fii...noi ne dam de ceasul mortii cand copilasul are febra sau vomita sau.....si asta asa din cand in cand...pe cand tu traiesti drama in fiecare zi....ma doare mult sa vad neputinta ta si nepasarea multora din noi....am incercat sa sugerez mai multor persoane din anturajul meu sa facem o cheta lunara(cat de mica) si ... niciun rezultat....Curios, sunt persoane disponibile...... , dar trebuie cineva cu ,,initiativa,,...ca sa-i ,,urneasca,,.
Suntem o gasca virtuala, n-as vrea sa se supere cineva pe mine, dar daca ne iubim propriii copii, trebuie sa intelegem disperarea unei mame care nu mai stie ce sa faca....Propunerea mea este sa incercam lunar sa depunem o suma(cat de modica...dar sa fie lunara) pentru umflatelsi o data limita: 30 ale fiecarei luni.Asta e ajutorul meu de azi inainte....sper sa mi se alature cat mai multe fete....
Mihaela, iti dorim putere atat fizica cat si morala(cat de greu este)sa-ti vezi puiul la fel ca noi....
Conturile unde putem pune banii sunt pe blogul lui Mihaita:Blogul lui Mihaita

Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)

Noi!

Ce nu poti controla...evita!

frumoasa initiativaMa alatur tie si sper sa ne urmeze cat mai multe fete. Chiar ma gandeam cum am l-as putea ajuta pe Mihaita si nu vedeam o solutie pt k nu dispunem de sume imense de bani, iar cele mici credeam k-i sunt insuficiente. ideea ta este excelenta, in felul acesta permitandu-mi sa ajut si eu si mai ales sa nu ma simt prost k nu pot da mai mult. Putin cu putin se aduna marea!

si daca tot suntem la subiect, vreu sa va reamintesc de faza cu bonurile pt 2peu, in continuare, mai ales k acum de sarbatori cred k veti strange destule.
Mamcita, doc, cum fac sa intru in posesia bonurilor pe care le aveti? as vrea, dc se poate, sa ne intalnim azi sau maine caci trebuie sa i le dau florinei inainte de plecarea lor in Ucraina (1.12)

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreB spune:

M-am intors de la pneumolog-pediatru (tot azi caci am intrat in priza, ce sa-i faci). La consult medicul confirma wheezing-ul si dupa alte investigatii imi spune ca nu este raceala (traheita, bronsiolita). Ii mai zic ca ereditar, sora-mea si bunica mea materna au/ au avut astm bronsic alergic si pune patalamaua scurt: sunt manifestari de astm!
Partea buna: daca s-a anifestat asa devreme, conform statisticilor dspare (adica se vindeca, se tine sub control intr-o forma usoara) pana cand iese din copilarie.
Evident, de sambata plecam o saptamana in Bucuresti sa mai vedem si alte opinii: pediatrie, pneumologie, alergologie. Deja am intrat in caruselul programarilor, noroc cu tatal meu, ca ni se mai deschid niste usi si peste rand.
Va tin la curent!

Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007)

Special Matei http://www.moblyng.com/watch/33Oo9nuMF1

Album Matei http://family.webshots.com/slideshow/562151171ZHVSEO

Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

AndreB multa sanatate va urez,Doamne prin cati medici ati mai umblat.
Referitor la initiativa lui Tania,eu zic sa punem fiecare cat putem si sa depuna doar una la banca,ce ziceti facem asta saptamana viitoare cand va astept la cafea?
Cred ca voi face testul si ma voi programa la doctor ca pe zi ce trece ma umflu si acum am vrut sa-mi scot verigheta si nu pot,sigur retin apa.Tensiune nu am,asta e un lucru bun.

Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
PrimaPlaja

Mergi la inceput

andreea: imi pare rau k s-a confirmat astmul...off, iar medici, iar drumuri, investigatii, tratamente, acum in prag de sarbatori...tare imi pare rau....
Dar ce este acela "wheezing"? sau mai bine zis cum se manifesta/ aude?
va doresc multa sanatate si sa incheiati cat mai repede capitolul investigatii/tratamente.

JojoTu n-ai facut inca test de sarcina?????
Cat despre strangerea de bani, nu stiu ce sa zic, dar e mai greu...nu intotdeauna ne putem intalni toate si mai ales nu toate avem bani disponibili in acelasi timp... dar daca mai sunt fete carora li se pare metoda ta mai buna, ma supun majoritatii...

Lulu 77 : de la mesajul anterior m-am tinut sa-ti urez o buna revenire, dar am uitat. nu ne-ai povestit nimic de luca si de ispravile lui... ce mai face? cu ce va mai laudati...?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocutza spune:

AndreB multa sanatate lui Matei, si sa speram ca o data cu incheierea anului 2008 incetati si voi cu bolile, ca e sfasietor cum dati din una in alta.

MADALUTA nu stiu cum sa fac sa imi amintesc la momentul potrivit sa strang bonurile, pentru ca mereu imi aduc aminte dupa 2 zile de la cumparaturi si mor de ciuda.

Eu in continuare nu reusesc sa scriu cu diferite culori desi mi-a explicat cineva de pe forum cum sa fac .....si chiar mi-a detaliat foarte bine insa tot nu reusesc....parca sunt din filmele cu prosti...

mocutza
Andreea Alesia 27.07.2008

Mergi la inceput