LMA Bulgarasi si globulete 2007(136)
Raspunsuri - Pagina 2
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Amy26 BB,Anca multumesc! Fetelor,azi e ziua de nastere a socrelei mele si habar nu am ce sa-i cumpar ![]() ce ma sfatuiti sa-i iau,sau ce cadouri le-ati oferit voi? mentionez ca relatia dintre noi nu e tocmai ideala ![]() Astept ideii.Multumesc! AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007) |
sau
sau
sau
sau
sau 
mai vrei idei?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
ellis spune:
eu i-am luat soacrei o camasa si o jacheta tricotata, are 61 de ani, e ok pt ea, sau prea mult, avand in vedere ca pe 20 a uitat sa-i zica la multi ani nepoatei, si nu i-a zis nici pana acum...dar mai are o nepoata de la fiica ei , si niciodata nu vor fi egali nepotii de la fiica cu cei de la baiat
...hai, sariti-mi in cap acum!![]()
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
Amy26 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
sau sau sau sau sau ![]() mai vrei idei? anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR PENTRU SONIA |
AMY si
IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)
ellis spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Amy26
AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007) |
mai, nu fii zgarcita...da-i mai mult din fiecare!
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
ellis spune:
daca scriusieu, gata, dispareti!
hai ca nu mai scriu nic, ca asa vad ca e activitate
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
Amy26 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellis daca scriusieu, gata, dispareti! hai ca nu mai scriu nic, ca asa vad ca e activitate ![]() Ellis, de ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA UN ANISOR |
hai mey Ellis,nu te supara....taman cand sa rasp. si eu m-a sunat un client,recent intors din SUA si cu chef de vb,sa-mi povesteasca peripetiile lui

...si uite asa m-a tinut minute bune
m-am gandit mai bine si nu o sa fiu zgarcita,o sa-i ``dau``din plin.......cadouri,desigur
AMY si
IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)
adinag spune:
Buna,
Amy, felicitari pentru mers! Emotionant, nu?
Floris merge de ceva vreme, maximul au fost insa 6 pasi, si nu se da in vant sa mearga, prefera in 4 labe. Si-i dau pace, ca-i incapatanat ca si taica-su si n-ai ce face![]()
Noaptea trecuta nu stiu ce-a fost, a fost 4 ore treaz si n-a putut sa doarma! Asa ca eu sunt zombie azi 
ancadragoman spune:
pai mai Adina cum sa doarma baiatul cand el se gandea ca luna viitoare pe vremea asta face un an![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
abramburika spune:
Neata!
URAAAAAAAAA ... au aparut cativa fulgi discreti si la noi! Nici nu ma asteptam ...
amy - felicitari micului mergator! 
adra - n-am vazut nimci pe blog
... unde tre' sa ma uit si ce ar trebui sa fie?
revin ... ma duc sa pregatesc pranzul pt. mari si mici ....
o broscuta mica, mica ...
Ank83 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
sau sau sau sau sau ![]() mai vrei idei? anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR PENTRU SONIA |
Bine gandit
Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
AMR ..maxim 3 saptamani pana vine
Cecilia