Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (88)
Raspunsuri - Pagina 11
flowerbee spune:
Mvb, si eu sunt hotarata sa nasc la 40 saptamani, deja duc tratative cu bebe mica sa stea la mami in burtica pana la termen. Sa se faca mare, sa respire singura si sa fie sanatoasa. Sa ia de la mami tot ce ii trebuie.
Alina, si eu sunt nehotarata cu celulele stem. Pana sa imi spuneti voi de existenta mai multor tipuri de prelevare, nu stiam de asa ceva. Acum astept sa vb cu Herghelegiu sa vad ce parere are. Noi suntem si stramtorati cu banii acum la sfarsit de an, dar nici nu vreau sa iau o decizie proasta pt ca in sanatatea lui bebe investesc oricat. Sper ca la Euroclinic sa nu creasca preturile ca deja am pus banii deoparte si nu prea mai am de unde sa completez.
Bee
30+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!
bebelusi spune:
Uff Ariya asa ma doare sufletul cand te aud....dar numai cand faci efot sau mergi mult te doare asa??? Pe mine la plimbare sau in magazine ma doare spatele de simt ca pic jos din picioare si imi raspunde durerea putin in fata....dar daca stau jos ma mai lasa

incearca sa nu mai colinzi prin magazine
29+
Vlad Mihai
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
andre_ea spune:
Aryia, off, stai cumintica in pat. Trebuie sa rezisti pentru bb mic. Hai ca acush se face 17 si poti suna dr.
Apropos de ce zice Alina, citeam aseara ca Diana21 s-a internat 2 zile in spital cu bb mai mic de o luna din cauza unei bronsiolite. A retras fetita de la gradi. De asta mi-a fost frica si mie, desi se simte lipsa gradinitei la Tudor.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
33+ am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta
flowerbee spune:
Aryia, incearca sa nu mai mergi prin magazine si sa nu mai faci efort. Te intelegem toate asa de bine...Eu una nu mai pot dormi, cand stau culcata simt ca bebe ma impinge pana in gat. ca sa nu mai zic de cosmaruri. Si asa dorm putin pt ca ma doare peste tot, cand dorm visez toate porcariile si asa ca noaptea devine tare lunga pt ca stau cu ochii in tavan.
Eu nu mai merg prin magazine ca nu mai pot, doar in buticurile de langa bloc si in piata pt strictul necesar. De rest se ocupa sotulache (oricum, ii si place).
Hai ca mai e putin.
Pupici.
Bee
30+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!
lavini spune:
Ariya, hai ca mai e putin si trece...o sa uiti de toate durerile.Oricum, bine ca suni medicul, poate iti da o solutie la nacazul asta.
Andreea, de cand l-ai retras pe Tudor?Cumnata mea va naste saptr asta, inca nu l-a retras pe cel mare de la gradi, s-au razgandit si vor sa il lase in continuare.E decizia lor, sper sa fie totul bine, dar de 4 luni de cand merge la gradi e tot bolnavior.Dar asa cum a punctat si |Iris, cand nu prea ai ce face, trebuie sa te roi ca totul va fi ok.
Lavinia, 27+
si Andrei (11 iunie 2007)
andre_ea spune:
Lavinia, eu nici nu l-am mai dus. Se simte lipsa in comportament, preocupari, dar mi-a fost teama.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
33+ am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta
bebelusi spune:
Fetelor la voi cum e vremea? Aici e frig tare tare, si bate un vint........
,
29+
Vlad Mihai
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Alina1976 spune:
Aryia si eu am acelasi tip de durere. Eram in Brico Store sambata si am simtit ca ma taie ceva jos...o durere ascutita si parca imi venea sa fac pe mine...nu mai puteam sa merg pur si simplu. A durat ceva pana sa-mi revin. Si in general ma deplasez greu, am senzatia ca iese bebe ![]()
34+ cu
ADINA-IOANA
AMR 6 saptamani!
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
Alina1976 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebelusi Fetelor la voi cum e vremea? Aici e frig tare tare, si bate un vint........ , 29+ Vlad Mihai |
La noi e senin si nu bate vantul, dar este destul de frig...BIRRR
34+ cu
ADINA-IOANA
AMR 6 saptamani!
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
alinuk spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui IRINA.C [quote] ![]() heheee fetele si eu o sa fiu mai libera in perioada urmatoare...asa ca eu o tin pe a mea... Nu vreti sa ne vedem undeva, la un loc de joaca de copii eventual (raman la fixul meu cu Plaza) unde sunt si magazine de copilashi... inainte de mosh Nicolae..poate in 3,4 decembrie? [quote] Io vreau e si f aproape de mine...dhhh si o sa fie funny sa ne recunoastem dupa burtici![]() bb mic POZE 31+![]() |
Pai atunci hadieti sa facem o listutza de
intalneala miercurea viitoare, 3 decembrie in Plaza:
IrinaC
Alinuk
care se mai adauga in listutz??
Alinuk,
Teo si minunea mica nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

e si f aproape de mine...dhhh si o sa fie funny sa ne recunoastem dupa burtici