Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (88)
Raspunsuri - Pagina 10
bebelusi spune:
Fetelor voua va merge greu netul???de fapt am senzatia ca incarcarea siteului este problema ....mi se incarca atat de greu

Tu iubita mea, incearca sa iti gasesti preocupari.....nu stiu incerc sa ma gandesc ce ai mai putea face din pat ca sa nu te plictisesti....ceva creativ..nu te atrage nimic???ceva pentru bebe ca sa ai si o satisfactie, ca asa stand la TV toata ziua cred ca te plictisesti.

29+
Vlad Mihai
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Alina1976 spune:
Naty, ti-am zis!!
Fetele noastre chiar seamana. Si sa stii ca parca seamana un pic si acum...Ana mea este tot asa mai subtirica, finuta, sensibila....poate avem rude comune, mai stii? ![]()
Deci, revenind la celule stem, se pare ca CBC recolteaza brut o parte din cordon si ca nu ar fi prea OK asa....Biogenis cum fac??
UF...nu stiu pe care sa-i aleg...ce facem??
34+ cu
ADINA-IOANA
AMR 6 saptamani!
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
Iris2002 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alina1976 MVB, eu zic sa te odihnesti cat mai poti...sa vezi ce o sa regreti zilele astea cand stateai in pat....mai ales ca o sa-l ai in curand si pe Denis "Pericol Public" Fetelor care sunteti la al doilea BB, va dau un sfat pe care l-am primit si eu de la o alta mamica de bebe 2 nascut in sept. Ganditi-va bine si vedeti daca exista o alta posibilitate de a nu mai duce pe BB 1 la gradi macar in primele 6 luni dupa nasterea lui BB 2. Prietena mea a avut mari probleme pt ca BB 1 i-a dat o viroza lui BB 2 la numai 1 luna si fiind asa de mic s-a dus la plamani si era sa moara!! Se pare ca desi era alaptat exclusiv nu au contat prea mult anticorpi materni. Eu una am ales, nu o mai duc pe Ana la gradi pana in vara incolo (adica toamna). Nu vreau sa trec prin ce a trecut prietena mea, internata in spital cu copil de 1 luna, la perfuzii, conditii execrabile (la Marie Curie). 34+ cu ADINA-IOANA![]() AMR 6 saptamani!![]() Mami de printesa BB2 e pe drum Bebe din burtica |
Alina, cred ca sfatul e bun, insa, asa cum ai zis tu, trebuie sa se poata. Eu revin dupa 3 luni la servici deci oricum merg amindoi copilasii 2 zile pe saptamina la cresa. Pana acum am avut noroc cu Francesca, doar in Romania mi-a racit serios, cu temperatura, aici nu a fost racita decit de curind(dupa ce in mai fusese in Ro bolnavioara), insa doar mucisori, nu temperatura, moleseala sau de altele. Si in perioada in care voi sta acasa o voi duce la cresa, doua zile pe saptamina, pentru ca ii place mult, ii plac educatoarele, copiii, etc... Sper din suflet sa nu mi se imbolnaveasca chiar atunci, dar pana acum am avut noroc.
ariya spune:
va pup pe toate!Texttinem pumnii pt mititica de daria!
eu sunt foarte amarata...am fost dimineata la cumparaturi cu sotul si am crezut ca o
sa mor de dureri in supermarket...am plans de m-am saturat ca nu mai suport durerile astea...pe langa osul minunat pelvian care smt case rupe,ma doare fix intre picioare ca si cum ar trebui sa iasa bebe....stau intinsa tot timpul,dar nu mai suport

...offfffffff!astept sa sefaca 17,sa-l sun pe dr sa vad ce zice...nu pot sta asa ,imi vine sa innebunesc!

Amedeo 10 ani,Annamaria 7ani,

28+Mihai AdrianAMR 10 SAPTAMANI
Iris2002 spune:
Porumbita, am citit si eu acum prin ce ai trecut... bine ca ai schimbat doctorita, mi se pare abnormal cum a reactionat. Si bine ca esti tu linistita acum.
cristi_2003 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui IRA_LIZA
Ira 35+ mami de Lizuca |
de platit platesti doar dupa ce ajung la banca din cehia si se garanteaza ca nu au fost afectate in timpul transportului
se poate plati si in 3 rate
33+ cu
Stefan Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mamahttp://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

AMR 5 SAPTAMANI

micola spune:
dalma felicitari pentru Daria mica si scumpa:) 

sa dea Doamne Doamne sa recupereze repede si sa fie sanatoasa si cuminte, ca sa-si bucure parintii!!!

ledi
Casa de piatra!!! te asteptam cu poze si povestiri:)!!

nu mai stiu cine a zis de Minuni, dar eu sunt de acord cu denumirea asta: MINUNI DE IANUARIE FEBRUARIE 2008!!! mai ales ca eu am acasa, in comp, un folder denumit minunea noastra, in care tin pozele saptamanale pe care le fac la burtoca, inca din prima clipa in care am aflat ca am o minunica in mine
:)
va pup pe toate
31 + cu
!
AMR 9 saptamani...
!
!
!
AMR 4 saptamani lucratoare :)
cristi_2003 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ariya va pup pe toate!Texttinem pumnii pt mititica de daria! eu sunt foarte amarata...am fost dimineata la cumparaturi cu sotul si am crezut ca o sa mor de dureri in supermarket...am plans de m-am saturat ca nu mai suport durerile astea...pe langa osul minunat pelvian care smt case rupe,ma doare fix intre picioare ca si cum ar trebui sa iasa bebe....stau intinsa tot timpul,dar nu mai suport ![]() ![]() ![]() ...offfffffff!astept sa sefaca 17,sa-l sun pe dr sa vad ce zice...nu pot sta asa ,imi vine sa innebunesc!![]() ![]() ![]() Amedeo 10 ani,Annamaria 7ani, ![]() 28+Mihai AdrianAMR 10 SAPTAMANI |
asa ma doare si pe mine
da de ieri de cand nu am mai stat pe dreapta ca pe stanga intinsa un pic m-a mai lasat - acuma la servici iar e naspa
33+ cu
Stefan Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mamahttp://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

AMR 5 SAPTAMANI

lavini spune:
Am ajuns si io acasa si am trimis copchilu in parc.
Carmen, noi suntem bine, ieri am fost singura cu el ca sotu a plecat de dimineata si iar ne-a lasat singurei.Nu stiu daca asa a fost, dar parca Andrei a fost mai linistit ca de obicei.Vrea sa il dau huta pe picioare, si daca ii spun ca nu pot ca ma doare burtica, vine si imi ridica tricoul, zice "bebi", pupa si pleaca, uita de huta :)
Cami, ma duc la serviciu ca sa nu ma plictisesc.Teoretic as putea intra in concediu, da nu vreau sa fac diferente prea mari :)) Prima data am stat doar o saptamana in concediu ca apoi am nascut.Acu voi avea aproape o luna libera.Si cum nu pot dormi sau lenevi toata ziua, m-am gandit ca un picut de socializare in plus nu strica...stiu io ce ma asteapta dupa ce nasc, asa ca profit acu, cat se mai poate...
Alina, gand la gand cu bucurie.Si eu as fi vrut sa il duc pe ||Andrei la gradi din ian, apoi m-am razgandit, o sa il mai tin acasa o perioada, chiar daca o sa imi fie greu cu amandoi.Ma gandesc ca va trece si perioada mai rece, va mai creste si bebe, vom vedea apoiu ce va mai fi.
Mvb, si eu te felicit pt atitudine.Ma bucur ca ai decis sa schimbi AMR-ul ala(fara suparare pt nimeni, da io nu prea ii vad rostu, ca nu suntem in armata).Bucura-te de bb al tau cat e in burtica, o sa vezi ca o sa ii simti lipsa oarecum, chiar daca il vei avea langa tine.Cu plictiseala nu prea stiu ce sa iti zic, mai ales ca nu prea ai voie sa faci mare lucru.Dar nu mai e asa mult, acusic trece.
Lavinia, 27+
si Andrei (11 iunie 2007)
Iris2002 spune:
Aryia, cred ca nu trebuie sa te stresezi, si eu am acum o gramada de dureri, daca stranut parca se rupe ceva in mine, ma doare spatele, colegii mi-au ajustat scaunul dar tot nu e grozav... inca un pic si trec si astea
!