Praline belgiene (32)
Raspunsuri - Pagina 5
Antoanela23 spune:
Buna seara, bomboanelor,
Mai, ce de evenimente azi.
La Multi Ani, Miha!
Mulat sanatate, fericire si bucurii, petrecere frumoasa, cadouri multe si suprize placute alaturi de cei dragi.
Miri, felicitari! Ai vazut ca se ia din prima, bravo, esti tare!
Naspa cu incidentul, ce ghinion. Oricum, bine ca nu a fost mai rau.
Simonette, ma bucur ca sunt mai bine baietii tai. Deci pana la urma a fost varicela, sau altceva? O sa te sun in we.
Deci eu vin la film, dar sotul meu pleaca in misiune in ziua aceea, sper sa ajunga la timp acasa. Si vin cu o prietena, daca se poate.
Lucrez weekend-ul acesta, va mai citesc maine de la serviciu.
Pup fetele, weekend placut,
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) si Victor (8 octombrie 2005)
Poze noi
Sonia la Un An!
melinav spune:
Mihaela La multi ani! sa fii sanatoasa, fericita si iubita, si cu noroc la bani!
Miri felicitari pentru carnet, sa-l stapanesti sanatoasa, si sa te fereasca Dumnezeu de nebuni in trafic!
Ana iti trimisesem un PM ...
Eu m-am apucat serios de sport, am incercat fitnes, aerobic si aquagym, am gasit o profa la aerobic care scoate untul din noi. La aquagym pare mai mult relaxant, nu ies asa cu o febra musculara nemaipomenita. Ce pacat ca nu stiu sa inot, ca tare bine e la balaceala in piscina! - si cu inotul poate as arde si mai multe calorii ... oare?!
Obiectivul ar fi sa mai ma subtiez pana de Caciun, cand merg in tara, ca iar ma iau toti in primire cu "ce te-ai ingrasat ...."
Melina
ror spune:
Mihaela, LA MULTI ANI, sa fii fericita si iubita, sa ti se indeplineasca dorintele cele mai arzatoare, iar bucuria si prosperitatea sa fie mereu aproape de tine!
Miricule_bebicule, felicitari, felicitari, felicitari! Sunt mandra de tine. Si nesim. de arab, trebuia sa-si ia ochelari de cal, daca ... Sper ca stricaciunile nu sunt prea mari iar spreietura a trecut.
Simonette, ma bucur ca baieteii sunt mai bine. Nu am citit cu atentie, amandoi s-au imbolnavit?
Vreau si eu la kara......
pupici la pralinute si weekend placut,
Ror
anamana123 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui melinav Ana iti trimisesem un PM ... |
n-am primit nik....tocmai l-am verificat
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica
ardeiash spune:
Miha si multi ani fericiti! multe de ziua ta sa primesi si sa fii iubita toata viata ta .. te pup dulce
Nora si Melina: multi ani pentru Andrei ai vostri.. e ziua lor duminica..sa fie sanatosi si sa creasca mari si cuminti/
Mirika; nici nu ma-ndoiam ca o sa iei examu.. brava la tine... de-acum e mai fericit si silvian .. n-o sa-i uit niciodata ochisorii lui adormiti cand a venit la miha sa te ia.. cred ca tare greu ii mai era ca taxiu de serviciu..
io chiar credeam ca faci comanda la un taxi cand ziceai
va pup pe toate..
ps : nina ; of.. pe-ale tale cin' le uda?
s-auzim numai de bine! si
Bepii spune:
Miriiii, felicitari si pupicuri pt reusita. De fapt undeva in adancul sufletului stiam eu ca vei reusi asa cum ti se intampla intotdeauna. Sa stapanesti sanatoasa permisul si sa circuli in siguranta pe sosele. Si baietii, ce-ti mai fac? Sper ca deja sunt pe vindecate sau chiar vindecati complet.
Aaaaaa, si era sa uit; e rost de baut !!!!
Melina, tu ce mai vrei sa slabesti ca aratai tocmai bine la Madi. Dar daca tu crezi ca e musai, atunci iti doresc mult spor la slabit.
Antoanela, desigur ca poti sa mai iei pe cineva. Sper ca poti veni totusi la timp la film.
Si pt ca vorbii de film; ne facem planuri, vorbim cine vine si cine nu, dar de bilete cine se ocupa? Si cate suntem? Si marea intrebare: Carmen, tu vii? Pt ca tu esti speranta mea de transport. Oricum, sper c-a ramas valabila ziua de marti sa vi la mine, da?
Maine pleaca Kati acasa si te rog sa-i transmiti din partea mea drum bun, sanatate si sa ne vedem cat de curand. Mi-a parut tare bine c-am vazut-o si am petrecut super cu voi doua cateva ore la cumparaturi prin Mechelen.
Si la karaoke iarasi s-au anuntat fete dar nimeni n-a zis pt cand pt ca eu propusesem 3 date diferite.
Hai luati-o in serios si spuneti clar, cand? Adica cand puteti fiecare apoi hotaram de comun acord ziua definitiva.
Hai ca ma duc la treaba ca la ora 14 mergem la o degustare de whisky, apoi seara la o zi de nastere destul de departe de Mechelen, ieri seara am fost la un quiz si am venit f tarziu acasa, of, si ma mai plang de monotonie.
Weekend placut la praline si pupicuri mii.
melinav spune:
Ana, mail cred ca ti-am trimis, si nu pM cum scrisesem, ca PM-ul parca nu il ai activat....
Melina
carmita_baby spune:
Mikule felicitari si la cat mai putine incidente
Maducule imi pare tare rau, insa nu mai apucam sa trecem pe la voi, te-am sunat pe la inceputul saptamanii, nu am dat de tine si de aceea am facut alte planuri. Insa lasa ca voi veni eu singurica, saptamana viitoare, e bine asa?
Taniuca ai dreptate, mai chiar asa fetelor haideti sa stabilim si noi o data pentru kara. O lasam singurica pe Tania aici sa se strofoace, spuneti care, cand poate ca sa stabilim o data. Mie imi convine 13-14 noiembrie, insa deocamdata si 6 nov. ar fi ok. Cat despre 'Ladies at the movies' m-as baga eu sa cumpar biletele, insa am aruncat o privire si nu stiu cum sa ajung la locul cu pricina, unde le pot cumpara. Mikule da-mi tu instructiuni ca tu ai comis-o odata, deci sti cum se procedeaza. Grabiti-va sa dati de stire care merge, deoarece am vazut ca in vreo 3 orase (din fericire nu e si cazul Bruxelului) biletele sunt vandute deja.
Mama a zis sa iti transmit ca te iubeste mult si ca iti doreste tot binele din lume si noi ne-am simtit super bine cu tine la cumparaturi, apropo sa sti ca am fost ieri in Breda cu ea si i-am cumparat foarte multe lucrusoare. Am avut noroc, pentru ca aici in Antwerpen nu prea am gasit mai nimic. Marti ramane valabil.
Miha iti multumim pentru primirea calduroasa da-mi de stire cand ai nevoie de mine.
Ana ne vedem mai incolo.
Sanda ma bucur mult ca mititeii sunt bine
Scumpiliciule tu ce mai faci, ca nu am mai vorbit de o caruta de timp
Va weekend frumos
Mello motanelul iubit
miri_mik spune:
carmen, amfost pana in kinepolis myself s ale iau.:) iau eu deseara daca sunteti cuminti, dar ziceti cate????????
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
Bepii spune:
Miri, draguta de tine!
Deci eu vin la film ca s-a confirmat de la Carmen.
Stiu ca si Antoanela cu o prietena de-a ei vine, Madi, parca Ana, Nina, de Oana nu stiu sigur.... Iar Mihaela a zis ca nu ^vine dar poate intre timp s-a rezgandit. Si tu, desigur!
Deci dupa socotelile mele vom fi cam 9 pers dar nu sunt 100% sigura.
Carmen, pupici apasati tie si mamei tale.
Va pup si va doresc numai bine.