Praline belgiene (32)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

ca veni vb de rochia de mireasa, Daniela ti-am vazut ieri poza de pe mess, bai taticu ce rochie de rochie su-per-ba!

Ror, ceva simptome deja;)????

Miri, nu stiu daca ai vb azi cu Guy da am uitat sa-ti zic, au intrebat-o astia pe Marleen ce si cum si cica nu mai fac diferentze intre ancienni si noi si au facut o lista cu cei mai buni tijdlijke ii tin pe aia si dau din ancieni afara (volgens Marleen!)pusici maine-s libera te astept ca n-am uitat!

Tania, Carmen, asa m-am bucurat ca v-am avut aproape vineri, poate nu arat mereu dar apreciez ca ati venit si atunci la sarbatoarea irlandeza si acum, si stiu ca si pe voi poate omul conta si asta este mare lucru!

Miha, am sa vin probabil maine pe la zellik ca tre sa ma duc sa-i iau de mancare catzelului si-i cumpar de la Animal Expres mereu poate parchez in fatza la tine la job si ne vedem printre pachete de ciocolata;)

va pup acum ma duc sa creez si-s stresat pt ca fratiorul meu iubit m-a rugat sa fac grafica de pe coperta noului album al formatiei lui si numai la asta ma gandesc si-s emotionat

pusici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

o a n a!!! maine am primit convocare la scoala la bruno! dej' nu poci sa viu! am afsprak la 2 la gheare, la 9 vine kim in vizita, la 15.30 la scoala, la 5 ies micii de la scoala:( VREAU SA DORM! toata seara am strans prin casa sa nu arate ca dupa razboi cu viermishorii mei! m-am uitat la iceage d emi s-a luat! bruno o sa-mi deseneze continuarea singur in cateva saotamani:( sunt moooooooooooooooooooort! si o ador pe marleen! sa-i dea afara daca nu-s buni. da n-am pretentia ca-s cea mai buna ca sa ma tina pe mine la schmb:(

pusicibushi si spor la grafica!!!!!!!!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Helou fetele!Si eu ca si Mirik sunt moarta ,coapta,lesinata de somn ca de citeva zile nu mai dorm bine deloc...copii se trezesc noaptea mai rau ca atunci cind erau bebelusi si sunt tare agitati.
Ieri dupa scoala am ajuns cu Alex la urgenta,ca il durea rau urechea si ai curgea un lichid galben din ea...bine am facut ca m-am dus ca i-a sarit drena ce-o avea in ureche,de la operatie si s-a infectat...acum ia antibiotice si vineri mergem din nou la doctor.Sper sa fie bine ca de nu...nu mai plec nicaieri.(duminica tre sa plecam spre romania)
Ana,scuze ca te-am speriat ieri,dar eu intrasem deja in panica si nu stiam ce sa fac,unde sa ma duc....te pup si merci frumos pt sustinere!
Va las fete,ma duc sa-mi doftoricesc baiatu si revin mai pe seara, ca mai vroiam sa va zic ceva da nu mai stiu ce....nah,batranetile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Draga Nina, imi pare tare rau ca Alex s-a simtit rau si ati ajuns la spital.....intr-un fel ma simt vinovata ca v-am scos din casa dumi ; Ii doresc multa multa sanatate si sa reactioneze rapid la tratament; nu-ti face probleme, totul va fi OK pana plecati, sunt convinsa de asta. Pupici si bafta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Offf Nina, saracutu' de Alex, imi pare rau si sper din toata inima sa fie bine pana plecati. Va pup dulce de tot

Taniuca draga, Mosu' e un dragut, multumim mult, mult de tot

Oana f frumoasa felicitarea. Multumim mult

La fel si Miha, ne-ati facut o surpriza, multumim mult

Nici noi nu suntem prea bine, asta mic e marait mai in fiecare, are crampisoare si asta dupa vaccinul nr. 3. Mi-e o mila de el saracutu' cand se strange si plange si eu nu pot face nik sa-i iau durerea. Il mai pun pe burtica, il masez, dar ii trece doar pe moment. I-am dat si ceai de fenicul, dar se cam stramba ca-i amar.

Va pup dulce pe toate

http://b1.lilypie.com/Gq0op2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

oooo, ninule, ce aventura neplacuta:( mi se ridica parul pe spate cand aud de dureri de urechi, si cum abia a fost opreat saracutsul... va tinem pumnii s atreaca repede si sa fie iar veselie pe la voi! evident ca veti avea parte de sarbatori frumoase in tara, nu se poate altfel!

scumpilinule... io zic asa, da nu d acu pietre, ca d ela vaccinul nr 3 nu are de ce sa faca crampe. p-orma, daca vaccinul a fost facut in urma cu 24 de ore, efectul se estompeaza. daca e sa fie crampe, sunt doar de la mancarica. e cam marishor acu sa aveti probleme. daca e cu partsuri, atunci masaj vartos pe burtica: palmeme paralele, dreapta aluneca in jos, circular, in sensul acelor ceasornicului, stanga o urmeaza, de cateva ori, apoi ii aduni piciorushele la piept. masajul e masaj nu simpla mangaiere, deci tre sa aplici ceva presiune. pentru restul, rabdarica, greu se face mikul mare dar si cand o fi mare, atunci sa te tii:))))

pusici, avem sedinta cu parintii!!!!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Fete, s-a mutat joia trecuta si m-a lasat in durerea mea cu fata. Asta este o masura provizorie ... pana in aprilie sunt asigurata, nu stiu mai departe ...
Sambata plec in tara cu Wizz Air, mai merge careva?

Va pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Scumpilici ii doresc lui Sebastian sa reintre cat mai repede in programul normal si sa nu-l mai doara burticuta; inclin sa fiu de acord cu Miri, din propria experienta, ca vaccinele isi produceau efecte maxim 2 zile (asta in cazul Monicai); poate este totusi ceva de la mancare, sau cine stie.....; bafta ! uite un pup dulce pe burtica sa treaca ;

Morgane chiar si pana in Apr tot este bine, decat sa mai stati in asemenea presiune toti; drum bun in tara, sarbatori fericite si sa dea Domnul sa iti regasesti linistea si pacea acolo, si sa te intorci cu bateriile incarcate.

Carmencita multumesc tare mult pentru tratamentul de aseara, sunt tare frumusica si ....fresh; am dormit ca un prunc, dimineata imi venea sa arunc cat colo ceasul ; pupici dulci

Nina sanatate lui Alex si succes maine la doctor, sa fie totul OK.

O zi buna tuturor,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Miri, Miha, nu-s ce sa zic, stiu doar ca asa s-a manifestat si dupa vaccinul nr. 2 si l-a tinut vreo 2 sapt. Apoi incepuse sa-si revina si l-a luat iar dupa vaccinul nr. 3. De aceea am dat vina pe vaccinuri. Si nu am schimbat nik in compozitia pireuturilor, dupa vaccinul 3. Nu o sa-i mai pun morcovel cateva zile sa vad cum se prezinta.
Luci bine ca v-a lasat linistite, drum bun in tara si Sarbatori fericite! Sa ne vedem cu bine si multi pupici

Pupici fetele

http://b1.lilypie.com/Gq0op2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna dimi, dragelor,

Mai, imi pare f rau ca nu am apucat sa mai scriu, am mai citit pe fuga din cand in cand dar nu am reusit sa si scriu.
Nu am facut nimic in mod special, numai rutina zilnica serv-casa-copii e de ajuns sa nu-mi dau seama cum trec zilele.
Un eveniment notabil este ca a venit mama la noi ieri, sofer adeva cum sunt am fost s-o iau de la aeroport, a calatorit bine si a ajuns cu bine. Ma bucur mult ca se simte suficient de bine cat sa vina la noi si ca am reusit s-o aduc.
De sarbatori stam pe langa casa, daca reusim sa ne mobilizam si daca e zapada in zonele apropiate poate mergem 2-3 zile pe undeva, daca nu stam loco pana dupa Anul Nou.
Piticii mei sunt aproape bine, au amandoi conjunctivita dar nu o forma grava. Sonia se trezeste des in ultimele nopti si ne cam rupe ca pana acum o sapt dormea f bine toata noaptea. E de la dintisori, sper sa-I treaca cat mai repede.

Am vazut ca ati fost la karaoke, sa va fie de bine distractia, ce-mi place de voi ca iesiti si va distrati.

Rorutz, La Multi Ani! Sa fii sanatoasa, iubita si fericita si la anul pe vremea asta sa va sarbatoriti in trei!

Oana, m-am idignat eu cand am citit ce ti-au facut astia la AZ-VUB, nici nu pot sa-mi imaginez ce-o fi in sufletul tau.
Multa bafta in continuare si nu te descuraja, bebe al tau frumos e pus deoparte.

Nina, mai, ca nasol, bine ca v-ati dus la spital, multa sanatate lui Alex.

Daniela, vreau sa vad si eu poze cu rochia de mireasa! Cred ca arati traznet!

Tania, am vazut filmuletul, scuze ca nu am apucat sa raspund la pm. Este f frumos, multumim mult, e o surpriza extrem de placuta pt tot grupul. Cum a fost la bal, ai poze?

Mihaela, mersi mult pt felicitare, chapeau madame, .

Morgane, iti doresc drum bun in Romania, vacanta placuta si anul care vine sa-ti aduca liniste in suflet, putere, sanatate si bucurii nebanuite.

Mady, felicitari, sa-ti traiasca mergareatza mica.

Deci, fiind libera sapt viitoare sper sa va mai scriu, dar ca sa fiu sigura , va urez de pe acum:
Sarbatori fericite, un An Nou plin de bucurii, multa sanate si implinirea tuturor dorintelor!

Pup toata cutiuta de bomboane, fara exceptii,

Poze noi
Sonia la Un An!

Mergi la inceput