Muresence.....la apel!!!! (13)
Raspunsuri - Pagina 6
Criss75 spune:
anca, sa n-ai nicio indoiala, cu siguranta va face tot posibilul sa mearga la nastere.
Si mie mi-a promis ca va veni, si a venit chiar daca am nascut intr-o zi de duminica si mai era si ziua lui de nastere. M-a operat, dupa care s-a dus sa sarbatoreasca.
Asa ca ai incredere in el si totul va fi bine.
Criss si Alex (11.05.2003)
kover spune:
bianca:cum iti ziceam depinde de cabinet.ex dr. Molnar,Ciocan,Crisan,Kiss,etc au tarife diferite in functie de cabinetul la care consulta.eu la dr.Marginean sint.o consultatie,plus eco este 150 lei iar cito si bacterio(le trimit la Dora medicals)costa 50 lei.anca:deci barbatul tau face furori printre eleve.ia auzi la Bianca in clasa a 8-a se uita la ochii profului....criss:nu ne mai povestesti nimic???si acum ceva serios::a postat aici papanash,despre un subiect cu ajutoarele mosului,initial ma gindeam sa trimit niste jucarii,dar vorba ei am putea aici la tg.mures sa facem o bucurie copiilor nevoiasi.ce ziceti?ne mobilizam sa facem o bucurie copiilor?sa adunam niste jucarii si altele?mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124407/
Camelia spune:
Buna dimineata!
Noi am avut un week-end plin.Sunt super obosita si ma dreg cu o cafea (espresso triplu
).Dar a fost foarte frumos, in special aseara cand am fost la teatru.Teatrul Nottara din Bucuresti ne-a facut placuta surpriza sa ne ofere o comedie savuroasa.Mircea Diaconu a fost pur si simplu fantastic!
Si-acuma sa ma laud putin
: am fost azi la o intalnire cu invatatoarea care mi-a laudat-o pe Teodora maxim! Mi-a spus ca se descurca mai bine decat multi copii de nemti si care vorbesc doar germana acasa!Redau textual "Doamna, puteti fi mandra de fiica dumneavoastra!" Ceea ce si sunt. ![]()
Kover, e foarte buna ideea ta.As vrea si eu sa particip in vreun fel.
O saptamana usoara, va doresc!
Biancas spune:
Buna seara...
La multi ani ROMANIA, LA MULTI ANI romancelor 

Am aparut si eu acasa...maine la servici of
.
Am fost de ieri la Sovata, ieri nu am iesit la partie decat prin statiune, azi am urcat cu telescaunul si ne-am dat cu sania..am stat vreo 4 ore sus la 1200 m altitudine. Copiii au fost in culmea fericirii, le-a placut mult...
Kover...eu mi-am facut curatenie printre jucarii si ce nu am avut nevoie am aruncat, si ce am crezut ca sunt bune le-am dat la Dani la gradinita. Tare bucurosi au fost copiii(mi-a spus ca in ziua aia pana la ora 11 nu a putut face activitati cu copii ca strangea jucariile si pana se intorcea erau imprastiate inapoi
), am dus mai multe jucarii decat aveai ei in grupa/ hainele lui Dani le pastrez pt fina mea ..... Ar fi foarte bine sa dea cei care au de unde doar ca aia sunt oameni importanti si nu cunosc problemele zilnice
Camelia normal ca daca e laudata de invatatoare te face sa fi mandra de ea. Sa o tina tot asa si nu vei avea probleme prea mari la scoala.
Dani s-a uitat pana acum la Spider man si acum e la nani. pe Sandra o las la tot filmul cu toate ca are scoala maine.
In rest nimic nou...obosita de la aerul de munte. Cui ii e dor se partia de la Sovata sa traga un ochi intre pozele mele.
Noapte buna 
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Kover, mersi de info cu medicii
. Eu am facut analize la Dora medicals dar am mers prin spital cu trimitere de la medicul de familie si medicul de la ginecologie din policlinica si nu am platit nimic. Se poate si asa
. Asta daca au fonduri la Dora ..deobicei la inceputul lunii au.
Olim.,..poze de la 1 an???
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Criss75 spune:
Bianca, am vazut pozele. V-ati distrat nu gluma.
Anca, tu ce mai faci? Bebita inca nu si-a aratat nasucul?
anca_27 spune:
Ce poze faine Bia,
vreau si eu cu fundu-n zapada...
Camelia, cred ca e si mai special teatrul mai ales cand nu esti in tara, felicitari pt Teodora, s-o faca pe mami tot asa de mandra si mai departe!
Criss, nici un nasuc la orizont, deja asa astept, i l-am vazut la eco, e asa carn, in vant, de-abia astept sa-l pupacesc tot, dar ea se pare ca inca nu vrea. Asa mi-am planificat, sapt asta, macar la sfarsit, sa ne intalnim
, o tot mangai si-i spun dar tot ea decide, e cu funduletul cand in stanga, cand in dreapta, cand pe diagonala, arsuri cu carul.... nu mai e cat a fost, luna asta tot o tinem in brate.
Pusici si-o sapt frumoasa, doar de azi incepe cu sarbatorile de ieri...!![]()
37+
Sara
pozici
_
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)
Criss75 spune:
Ai dreptate Anca, nu mai e cat a fost. In curand o sa va tineti bebita in brate.
Eu ultimele 3 saptamani de sarcina le-am petrecut in spital, si mi s-au parut ingrozitor de lungi, interminabile. Pana sa-mi tin puiutul (tot cu nasucul in vant) in brate.
Si acum e cu nasucul "cam pe sus".
Am pus cateva poze noi.
http://good-times.webshots.com/photo/2903183380102224540JgBFqX
anca_27 spune:
Criss, ce ochios dulce are mama, ce de inimi o sa franga cu ochisorii lui si genele arcuite.
Eu tocmai vin de la ginec, bebelina e mare, are cam 3.300, medicul zice lejer ca daca vine pana pe 19 bine, daca nu, pe 23 cand e el de garda, declansam nasterea si gata. Ce lejer vorbesc ginecii astia.
L-am intrebat daca Iustin poate sta cu mine, zice ca atunci cand e el de garda da, ca face ce vrea, dar in rest nu stie.
Eu vreau sa vina bebelina, mi-e frica, da` vreau, daca mai stau pana pe 23 se face peste 4 kile, ce fac cu ea, pe unde-o scot?
Azi nu mi-a cazut bine vizita la ginec, sunt mai mult frustrata decat implinita.....
Pusici si spor! 
38+
Sara (schimb de azi semnatura, poate m-aude Sara....)
pozici
_
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)
Criss75 spune:
Merci Anca.
Cred ca nu mai ai rabdare. Nu se pune problema de cezariana? Sau nici nu vrei?
Si eu tot asa eram, in suspans. "Daca nu azi, atunci maine, sau saptamana viitoare..." Pana la urma bebeloiul meu i-am cam stricat planurile. Era programat pe 14, dar i-a facut o surpriza doctorului, si s-a nascut chiar de ziua lui, pe 11.![]()