Puiuti de randunici 2008!! (145)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Ce-o fi fost?? S-a trezit Rebecca urland de mama focului, tipa ca in perioada de colici, i-am administrat nurofen si calgel pe gingii..., poate ne apare si noua primul fildes! Greu de tot a adormit, acum 5 minute si am plecat sa beau un lapte cald! Cred ca a plans vreo 40 de minute!

Stela, imi pare tare rau mami de durerea ta, offfff, ce nasol trebuie sa fie.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Am prestat french manucur ce urat se scrie, asa se scrie Oricum sunt de gasca asta da compliment! A meritat efortul...mai ala cu matematica Acu plec sa intind rufe...imi pare rau ca n-am stat mai mult cu voi ca ma obisnuisem Dar recuperez eu, promit
Ma uit si pe mailul comun Privesc deci slabesc! Merge?
Noapte buna

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

noapte buna ,Nicoleta si Simo-Mimo(eu mereu te complimentez)!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

noapte buna va zic si eu!
Mimo, cat de gashca si de harnica esti!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Clau,dintii or fi!sa dea DD sa nu se mai trezeasca decat dimineata Rebe!
gata,plec si eu(ce-mi place emoticonul asta)
edit:Tuchi

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Tuchi, multumesc mult pt. info! sunt de acord cu tine, nu suport un regim impus! dar...cand nu ma mai suport incerc si asa! si cu eliminat paine, fainoase, prajeli, dulciuri...am mai incercat si nu ma tine mult . Incerc sa vad cum e, daca da rezultate...de aerobic n-am chef...dar poate, poate ma duc, daca imi fac curaj
Mie mi-e greu sa renunt la mancarea gatita...in salate chiar pun ulei de masline cu lingura...am baut un pahar cu cola sa ma tina
Ma uit acum pe mail sa vad ce-ai trimis.

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Simo,

Trag si eu pe dreapta, noapte buna!

POZE

Mergi la inceput

Poze noi cu Stef

Filmuletele cica sunt mari...fac montaj acum...

Stela, poate faci ceva nasol Ai luat ce-a zis Tuchi?

Clau, sa stii ca poate fi un dintzisor...fix in somn e durerea cea mai nasoala...si eu il dau de vreo 3 seri cu dentinox, la culcare si daca se mai trezeste noaptea il dau si atunci...la el se vede cum erupe unul sus...ceilalti 3 se vad mai putin, dar sunt acolo

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Radeti voi de mine (mai ales Tuchi ) dar sa vedeti ce lucru bun sa intinzi rufe la 12 noaptea...ies eu in balcon, aprind reflectoru' , si imediat aud batai la usa Se duce omu' tiptil...era un vecin, amabil , care vazandu-ma si-a luat inima in dinti si a batut sa ne spuna ca avem geamul deschis la masina
Oricum, astept sa ma cinsteasca omu' pentru binefacerea intinderii de rufe la 12 noaptea ...vecinu' venea de la dixtractie, vede el la anu' cand apare puradelu'

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Un www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj pt. dimineata, la cafea

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput