Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (131)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetelor sa inteleg ca dintre voi nu naste decat andreiutza la giulesty???? ca nimeni nu mi-a mai sarit in ajutor ....

andreyutza vezi ca ti-am trimis PM ... poate ai timp sa-mi rasp si mie ...

mercic de ajutor

nasteri usoare in continuare ... daca mai vede cineva nou mesajul poate ma ajuta cu detalii despre giulesti ....

28+ANTONIA IOANA

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Simona....Eu scot cam 210ml la un muls...si ma mulg cu ea de vreo 2 ori pe zi......la mine a functionat...si ma bucur ca nu am belele cu febra laptelui sau alte chestii infundate.....Lapticul il bag la frigider (ptr maxim 48 ore) si-l incalzesc.....sau daca voi depozita mai mult il stochez la congelator ( 4-6 luni e bun )

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Elilov multumim de raspuns , pupam bebe Dimitrie cel haraitor ca si Paula
Mirtha zici ca tot din a 4 zi a avut colici? tu ce i-ai dat ?

Criss de Paula Sofia
http://good-times.webshots.com/album/568767579tGShwK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Dragelor,

Sint o mamica de bobocica de septembrie-octombrie 2008 si va scriu ca sa va intreb daca nu are vreuna dintre voi nevoie de un kit de epidurala, sigilat, evident, si in termenul de garantie.

L-a cumparat sotul meu, in noaptea in care m-a apucat pe mine nascarea, dar din diverse motive independente de vointa mea, a trebuit sa fac cezariana, asa ca am ramas cu kitul.

Il dau la cel mai mic pret de pe piata, scrieti-mi pe PM.

Altfel, sa aveti nasteri usoare si bebelusi sanatosi si frumosi!

Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Buna seara, am venit cu sanioara!
Vad ca si pe la voi ninge, cu cateva exceptii .
Eu am dus-o pe Ana la un spectacol pentru copii, am dormit, am mers intr-o vizita acum cat mai pot. Multumim pentru capitolul nou.

Felicitari Cristina_ph, refacere usoara, bb sa fie sanatos si cuminte!

Geninagreti, Stewie, sa fiti sanatoas si iubite!

Diana, eu nu am "descoperit" pana acum ce inseamna bronsiolita, dar numai gandul de spital si deja imi dau seama ca a fost greu. Eu am vazut ca lipsesti, dar eram convinsa ca incerci sa stai cat mai mult cu Ianca. Ma bucur tare mult ca Tudor creste ca Fat-Frumos, se vede treaba ca e mai mancacios si suge bine, plus ca esti mamica cu experienta. Stii ca eu povesteam de nasa noastra ca la prima fetita a avut o experienta similara cu a ta iar pe a doua a alaptat-o 14 luni.
Cat despre retrasul de la gradinita, Ana nu va mai merge de la 1 Februarie in Norvegia, dar ma gandeam sa o inscriu la Bucuresti undeva, ramane de vazut. Acum are colegi cu varicela, ea nu a facut nici vaccin si nici boala si sper sa nu faca tocmai acum. Macar eu stau linistita de cand stiu ca am anticorpi.

Elilov, e o scumpete de baiat Dimitrie, un strumf iubit si multa bafta la evaluare.
Alexa, chiar ca scoti mult lapte. Mai ai rani si de aceea nu il lasi pe bb sa suga? Sau atat produci peste ce suge bb?

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 38+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mirtha
......
Pt. o mutera desuchiata , poate va miluiti de ea si ii spuneti careva cine cinta melodia de la reclama Beciul Domnesc sau cum se numeste melodia? .
......
Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Scuze ca dau buzna , dar poate sunt de ajutor. Nu stiu care e reclama despre care vorbesti tu, dar daca e vorba de asta :

atunci melodia este tema din filmul Love story. Iar in reclama cred ca o canta Patricia Kaas adica aici:

Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

De la mutera deshuchiata o mie de . Dahhhh asta era melodia !

Citat:
citat din mesajul lui elpower

Citat:
citat din mesajul lui Mirtha
......
Pt. o mutera desuchiata , poate va miluiti de ea si ii spuneti careva cine cinta melodia de la reclama Beciul Domnesc sau cum se numeste melodia? .
......
Mirtha mama de Eva

Scuze ca dau buzna , dar poate sunt de ajutor. Nu stiu care e reclama despre care vorbesti tu, dar daca e vorba de asta :

atunci melodia este tema din filmul Love story. Iar in reclama cred ca o canta Patricia Kaas adica aici:

Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Mirtha mama de Eva

Mergi la inceput

I-am dat si Bonisan , si ceai Baby Calm cu fenicul si anason si Sab Simplex. Singurul efect a fost acela de a se constipa. Singurul remediu pt. colici , gasit pina acum , este tzatza. Astept sa vad cum merge Infacolul.

Citat:
citat din mesajul lui criss703

Elilov multumim de raspuns , pupam bebe Dimitrie cel haraitor ca si Paula
Mirtha zici ca tot din a 4 zi a avut colici? tu ce i-ai dat ?

Criss de Paula Sofia
http://good-times.webshots.com/album/568767579tGShwK

Mirtha mama de Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Buna dimineata!

Manumanu, Ana, Cristina_ph felicitari[fl!!! Bun venit pe lume celor 4 bebei!!! multa sanatate si lapte din belsug va doresc!!!

Noi am schimbat semnatura...amr 1 saptamana, nu tu un dop..nu tu o contractie in ultimele zile, nu tu burta lasata.... si sa fie tacamul complet, de 2 nopti dorm fara intrerupere pana pe la 5,30, 6...si dorm bine!!!sa fie linistea dinaintea furtunii?? chiar aveam nevoie de somn...dupa ultimele saptamani...luni??..in care m-am trezit de 2 3 4 ori in timpul noptii...
A sosot iarna si aici...a venit vremea ploioasa
am vazut poze cu bebe Dimitrie care-i un mare dulce si cu Eva infometata la fel de dulce si ea !!!!
Va doresc o saptamana plina de vesti bune , nasteri usoare iar mamicilor, bebei necolicosi !!

39+Thomas

Mergi la inceput

Buna dimneata burticute si mamici !

Daca inca mai poti dormi chiar si asa cu intreruperi profita la maxim.
Incearca sa nu te ghidezi exclusiv dupa bine cunoscutele "semne" si sa fi pregatita in orice moment pt. marele "event". La mine a fost totul "asimptomatic" : fara dop cazut , fara burta lasata(si in timpul travaliului era burta tugluiata sus) si fara travaliu de 10-14 ore cum scria in carti despre durata normala a travaliului la prima sarcina. Asa ca orice este posibil . Mai ai doar o saptamana pina la intilnirea cu patronul Thomas , doar o minuscula saptamana ! Ah ce emotii cind imi aduc aminte!

Citat:
citat din mesajul lui oceanborn

Noi am schimbat semnatura...amr 1 saptamana, nu tu un dop..nu tu o contractie in ultimele zile, nu tu burta lasata.... si sa fie tacamul complet, de 2 nopti dorm fara intrerupere pana pe la 5,30, 6...si dorm bine!!!sa fie linistea dinaintea furtunii?? chiar aveam nevoie de somn...dupa ultimele saptamani...luni??..in care m-am trezit de 2 3 4 ori in timpul noptii...
A sosot iarna si aici...a venit vremea ploioasa
am vazut poze cu bebe Dimitrie care-i un mare dulce si cu Eva infometata la fel de dulce si ea !!!!
Va doresc o saptamana plina de vesti bune , nasteri usoare iar mamicilor, bebei necolicosi !!

39+Thomas

Mirtha mama de Eva

Mergi la inceput