Cus-cus pentru copil

Cus-cus pentru copil | Autor: adra_bell

Link direct la acest mesaj

Am incercat sa-i fac mandrei mele paste, dar asa nu le mananca ca sunt prea mari, iar blenduite nu-i plac ca sunt prea mici. Am luat cus-cus de la market dar nu stiu cum sa-l prepar, pe net am gasit numai minuni, cu niste ingrediente nemaiauzite. Se poate face cu branza, cu carnita tocata de pui? Poate ma ajutati cu ceva retete...

Printesa

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

adra_bell. iasminei ii plac la nebunie pastele de cus-cus (cele normale care sunt mai mari nu le prea vrea). ei i le fac fie cu almette sau cu branzica si smangtana, fie cu sos (de rosii cu un pic de ceapa si usturoi), fie cu sos cu carnita sau puse in ciorbita. altele nu imi mai amintesc...

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peanut spune:

Ai luat cuscus(couscous) sau paste cuscus?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Credeam ca e acelasi lucru. Pe cutie scrie "graine de cous-cous".

Printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peanut spune:

Cred ca e couscous. Eu peste o cana de couscous pun o cana de apa fiarta si le amestec mereu cu furculita. Dupa vreo 5 minute sunt gata. Le folosesc la salata tabouleh: rosii, patrunjel, ulei, zeama de lamaie proaspata, sare si piper. Poti folosi si pe langa tocanite.

Daca e cumva celalat fel de cus-cus, eu mai mult pe langa tocanite si paprikas, dar le gatesc mai mult ptr fetita. Cred ca ar merge si cu lapte fiert.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Multumesc! Am incercat ieri, o varianta cu sos, legume si carne, alta varianta cu lapte. Evei nu i-a placut defel, mie mi-a placut. O mai incerc peste cateva saptamani, s-ar putea sa vrea atunci

Printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Eu am facut cus-cus simplu, ca garnitura langa peste si Sophia a papat ! Bine, nu mult, 2 lingurite si inca vreo 2 le-a rlat frumos afara din gurita si le-a intins pe unde a ajuns. Dar ei ii plac si pastele, mai ales cele pe care le poate tine in manuta, tortelini sau paste spiralate.

mami de Sophia

Mergi la inceput