Dulceturi si papanasi de sept -oct 2007 (230)
Raspunsuri - Pagina 8
Roxana_G spune:
Yaia, uscaturile si ranile lui Tudor sunt identice cu ale lui Andrei. Acum are crapaturile acelea cu urme de sange. Insa numai pe picioare. Crezi ca poate fi legat de incalzirea camerelor?
Ali, sanatate multa socrelei, sper ca totul e ok. Cat despre aspirat pitica, bine ca reusesti, la noi e un calvar.
Maria, bine ca a ajuns baiatul. Cred ca in locul tau ma puneam in masina si ma duceam dupa el.
Teutza cea mamoasa, cred ca si ea s-ar fi dus dupa fratior.
Erina, ce intrebari pui si tu, vrei sa citeasca Sabina si sa imi traga perdaf de noapte buna? Se uitau la Minimax.
Dar nu stii de la mine! ![]()
Carpatina, ce cauti pe net la ora asta? Totul ok, da?
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitz78 sa-i faca ea masaj profi. |
Asa trebuia sa faci de la inceput.
Eliza draga=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Roxana_G spune:
Ma retrag si eu, urati-mi succes la culcat fata, ca a dormit pana la 7 seara. Am reusit sa vad cateva mii de poze de la nunta, dar nu am apucat sa fac o selectie. Sigur reusesc zilele urmatoare. Va pup.
Noapte buna si linistita!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
carpatina spune:
| citat din mesajul lui Yaia Cecilia, lui Tudor i s-a facut testul de auz, dar la acteva zile de la nastere. Au un aparat cu un fir ce are la capat un mic dispozitiv ce e pus in ureche |
Si noua ni l-au facut la vreo 2 saptamani.. sunt (placut) surprinsa sa aud ca se face si in Romania.. desi tot n-am reusit sa aflu ce s-ar putea face in cazul in care testul ar iesi negativ...
=====================
carpatina spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Carpatina, ce cauti pe net la ora asta? Totul ok, da? |
Daca stiam ca si tu bantui pe aici te sunam...
La noi a nins toata ziua.. am facut si om de zapada de 2m
=====================
cecilia L spune:
Carpatina, nu stiu exact daca se fac la toti copilasii, ea zicea ceva ca scrie pe patut ca tb sa revina la testul de auz si ca scria la destul de multi bb,nu ca scria la toti...de asta ma intrebat, dar o sa o intreb exact dupa ce vine acasa.
Deci, nu m-am dus la nani, am bantuit pe aici, acum chiar plec.

Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
carpatina spune:
Moldoveanco, te-ai mai relaxat? Ce face puiul?
=====================
carpatina spune:
Cecilia, la noi e test de rutina, pe care ei ti-l propun.. tu poti refuza (adica nu e obligatoriu).. da' cica e "good to know"... cum ziceam, inca nu m-am prins de ce-i asa good. Dar nu l-am refuzat
Noapte buna!
=====================
carpatina spune:
Mah papanasho, tocmai tu sa o faci pe gene lungi sa planga???
=====================
carpatina spune:
Slippers, un
pentru tine si cate unul pentru fiecare dintre puii tai ce-i frumosi... ce ochi frumosi are Vladut in poza aia in care e singur... 
=====================