Craciunite sexy (187)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Buna Dimineata!!!
calda, eu am zacut un pic, am stat in pat si am dormit non stop, dar acum mi-e bine.
Miha, vazut pozici, copilasi frumosi, un tortulet superhaios si cred ca foarte bun, te-ai chinuit o gramada , iar tunsoarea-ti vine nemaipomenit, imi place.
Liana-ti multumesc pentru fulgisori , macar virtual s-avem zapada, poate-i mai cald un picut, bbbrrrrr e tare frig si mai trebui sa ies si la cumparaturi .
Dana, bun venit intre noi .
Georgi, , te mai asteptam.
Alina, eu nu l-am vazut pe Cipri, pliz, pot sa-l vad????
Monica, Daneluta, Mirela, copilasilor.
la toata gasca.

si poze
Mihaela ,Tatiana siMihai

filmulete 1, 2 si 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Neatza
Luati si de la mine o cafa ca n-am mai dat de muuuulta vreme.
Si la noi e frig si am si eu de facut cumparaturi .Pana una alta...ma duc sa bag o tura la spalat.
Miha si eu ti-am vazut freza si suvitele.Super fain iti sade mey.Si daca tot m-ai bagat la poze m-am uitat la toate cele 117 din album si am revazut dansatoarea zambareatza.Cat despre Robert...no comment ca aud cuscrele noastre si vin cu ca ma bag in famelia lu' fi-tu si o stric si pe-a lu' fi-mea.
Hai pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

'ziua buna si o saptamina minunata sa aveti, cu caldurica, ca la noi e brrr si ningea mai dimineata

Noi tot cu tuse, muci, dar macar fara febra, adica si eu si Isabella
Sanatate multa la strumfuleti si la mamici.

Dana bun venit in gasca ispititoare , sa scrii data de nastere a ta si a piticutului tau, ca sa te trec in catalog

Georgi complimente poti sa-i faci si cuscrei si lui ginerica, doar sa nu se dea zimbareata ta la el

Mirela cum se mai simte Robert ?

Monica voi cum mai stati cu sanatatea ?

Mihaela cum te mai simti ?

Alina ce-ti mai fac piticii ?

Cuscra treci la scris, gata esti libera, macar astazi

Liano dar tu prin ce tari mai bintui ? Pupici la burtic

Miki nu mai zici nik ?

Dispar sa fac papita, ca vine soata la prinz

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Salutare de sub nameti

Ninge intr-o veselie. Dimineata a plouat putin si acum iarasi ninge .

De saptamana viitoare intru in concediu si o sa tastarnitez

pe toate

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Buna fetelor! Si multumesc pentru primirea facuta!

Crismir pai sper ca sunt de gasca, asta ramine sa va dati voi seama pe parcurs, insa la "betzii" si mai ales dulciuri .... pffff....prima!!

Danelutza datele de nastere sunt asa: Radu Stefan - 17 sept.2003 si eu 22 aprilie ....biiiiip ma alint...'69! Deci trece-ma la categoria HB (=hoaste batrine) da' cu spiritu' tinar

Pup fetelor sa aveti o dupa-amiaza bunaaa!

Dana mama lu'Radu Stefan(Fecioras de 2003)

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Miki la mine zapada e doar pe munti, ca afara e soare, e frig, dar nu mai ninge. Asteptam sa intri in vacanta

Dana ma tem ca trebuie sa astepti la rind , ca eu sint HB de '67 , dar sint sexoasa , iote ca mi-au murit laudatorii

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui danat
Crismir pai sper ca sunt de gasca, asta ramine sa va dati voi seama pe parcurs, insa la "betzii" si mai ales dulciuri .... pffff....prima!!

Hi hi...si eu care voiam sa o "cert" pe Mirela ca te sperie si fugi.
Bine ai venit Dana!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Danelutza

Cuscra treci la scris, gata esti libera, macar astazi

Cine zice ca sunt libera?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Danelutza cu respect stau la rand

Multumesc de urari Mihaela! M-am uitat la pozele cu prajiturelele tale, moooama tu ma omori instant

Si ca sa ne "cunoastem": Radu si eu, asta vara

Pupici!

Dana mama lu'Radu Stefan(Fecioras de 2003)

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Buna fetelor!
Dana bine ai venit la noi!!!
Eu fetelor in weekend am bucaratit pentru noi si pentru Dana la pachet.Azi am formatat PC-ul caci era plin de virusi, abia acum o ora l-a trminat Dan de facut.
Miky , nici o veste de la aia cu gelul?
Voi ce ati mai facut?

Doina Bita

Mergi la inceput