Nou stil de viata (237)
Raspunsuri - Pagina 9
puskin spune:
Doamnelor, nu-mi ziceti nimic legat de intalnire ...
Madelaine, Gabriela, Delia, Tzuni, Cristina, Sabina
MARTI, 2 DECEMBRIE, e ok pentru toate?
Eu plec astazi spre Bucuresti, voi intra mai rar, probabil o data pe zi..
mihaser spune:
Gusta multumesc!
Caro eu sunt sedentara, iar ptr mine un meniu de genul asta e suficient...Am incercat dieta vara...Aveam si retete ptr unele preparate, insa le-am ratacit pe undeva...Nu m-am uitat la nr de calorii insa nu am simtit nevoia sa pap si altceva...Ce mi-a placut a fost ca avea si inghetata ...Eu mancare prea multa nu manac...dulciurile in schimb...
Oricum ideea e ca cea mai buna dieta e cea pe care ti-o da medicul...Eu acum nu mi-am propus sa tin dieta, ci sa mananc sanatos...si fara prea multe dulciuri.
carina spune:
Neata frumoaselor,
Marilena: spor la ce ai de facut, dar sa stii ca nimic nu e o justificare pentru un meniu haotic
Caro: si eu pateam la fel cand alergam pe banda si ma uitam la filme - adica ma durea capul. La mine nu are cum sa fie tensiunea pentru ca a mea e mica all the time. Acum ascult doar muzica pe ipod si e ok.
Gabi: nici Carinei nu ii plac. La fel nu mananca orez cu lapte, gris cu lapte sau orice alte chestii cu consistenta dubioasa
Ruxi: ieri am folosit egg noddles integrali pe care i-am fiert in apa cu sare (nu-mi place sa ii fierb in lapte din prima din cauza spumei). Cand sunt fierti, scurg apa si adaug lapte si ii mai dau intr-un clocot si adaug zahar sau miere sau indulcitor, vanilie si scortisoara.
Claudia:
Mihaela: oricat de sedentara ai fi imi e greu sa cred ca metabolismul tau bazal e atat de scazut - sa stii ca nu e recomandabil sa mananci sub metabolismul bazal. EU am o vorba: in nerabdarea noastra de a slabi reusim sa ne tragem picioare in c---e singure - ne incetim metabolismul si intram in cercul yoyo. Crezi ca merita?
Carmen: felicitari!
Roxa: bine sunt, prinsa in zece mii de chestii, dar se pare ca altfel nu ma simt eu bine. Ca sa iti raspund de papa, meniul pe azi
o chifla cu sunca cu busuioc si varza rosie, 2 feliute de placinta cu branza dulce
pangasius la cuptor cu zuchini la cuptor umplut cu ciuperci, crema de vranza, ceapa verde si mozarela
Muhallebi - budinca cu lapte si faina de orez cu apa de portocal si scortisoara si sos de visine
Va pup si ma intorc la munca,
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
mihaser spune:
Carina din pacate asa mananc de cand ma stiu! Chiar nu pot sa mananc prea mult...decat daca e dulce...Culmea eu cu mama bucatareasa am avut asa un meniu prost...insa atata m-a dus capul cand am fost mica si nu prea s-a ocupat nimeni de mine...Acum incerc sa indrept un pic lucrurile.
carina spune:
Mihaela: Sper ca nu te-am suparat.
Si mai fac o clarificare, pentru fetele mai noi ca celorlalte le-am mai zis: meniul pe care il postez eu e meniul de baza, sunt mesele. Data fiind natura jobului meu secundar (catering) e obligatoriu sa gust din fiecare chestie pe care o fac. SO, meniul postat e hipocaloric, dar eu il completez cu degustarile de care pomeneam. Asta ca sa nu pare ca sunt lupul moralist, in timp ce eu mananc la fel de putin.
madelaine77 spune:
Salutare natiune!
Azi sunt depresiva si obosita. De la 4 dimineata, Roli m-a trezit ca il durea o urechiusa si azi la 18 avem programare la ORL.Acum este cu mama acasa ca mi-a fost teama sa il duc la gradi iar eu am aterizat la birou si de bine ce am ajuns m-a pocnit o migrena de imi sar ochii prin ochelari.
Revenind la diete: aseara m-am porcit rau ca a fost ziua maica-mii de nume, sfanta Ecaterina, si am dat-o pe pizza, placinte si prajituri si salata de oua si snitele la greu..fara numar..in nesimitre...
Acum, dupa ce am intrat in birou..am continuat ca scroafa sa mananc pe fond nervos si am mancat neneeeeeeeeeee pana aproape sa vomit: o jumatate de paine graham (din aia rotunda) cu o jumatate de borcan de zacusca si un biscuite. Asta dupa ce acasa mancasem normal: o jumatate de ou fiert cu o cafea si o mandarina.
Asadar azi habar nu am ce voi manca dar voi incerca sa ma rezum la mandarine..asta daca imi doresc sa salvez cumva ziua asta de la dezastru.
Puskin, da , pt mine e ok. Sper sa se faca Roli bine, sa nu fie otita. Dar in pricncipiu contati pe mine.
Meph, sanatate multa tie si baietilor.
Caro, uite ca ieri nu am papat deloc putin Offffffff..nu stiu cum naiba sa fac sa ma dezvat sa manac pe fond nervos. Adevarul este ca am atat de multe probleme si cu firma si cu fostul sot si cu mama, incat singurele mele bucurii au ramas Roli si cate o pizza uraiasa sau o mareeeeeeeeeeeeeee dulceeeeeeeeeeee ciocolata.
Va pup si ma reapuc de treaba.
louisea spune:
Hallo
Is rapida c-am treaba
Anda merci de reteta
Total de acord la ce ai zis tu.. Asta incercam sa-i soun si eu Violetei la cap. trecut, care la fel papa ff putin caloric (sub 1.000 si face si sport)
Ruxi drum bun
Claudia sanatate la bolnavior
Asteapta o luna ca in ianuarie apar reducerile
Mai vin...
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
mihaser spune:
Carina nu m-am suparat! Stai linistia! si eu trebuie sa gust din mancarea pe care o pregatesc ptr sot si copil! E o chestie normala...Esti cam ghinionista ca lucrezi in domeniul asta! Si mama la fel patea...de aia acasa numai chef sa-mi faca mie mancare nu mai avea...Si sa mai stea si o ora langa mine sa mananc sau sa o culeaga de sub canapea...Asa ca a ales varianta simpla...ia bani si ia ce-ti place! Si eu fireste imi luam prostii napolitane, ciocolata, bomboane... Copil tampit!
carina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaser Carina nu m-am suparat! Stai linistia! si eu trebuie sa gust din mancarea pe care o pregatesc ptr sot si copil! E o chestie normala...Esti cam ghinionista ca lucrezi in domeniul asta! Si mama la fel patea...de aia acasa numai chef sa-mi faca mie mancare nu mai avea...Si sa mai stea si o ora langa mine sa mananc sau sa o culeaga de sub canapea...Asa ca a ales varianta simpla...ia bani si ia ce-ti place! Si eu fireste imi luam prostii napolitane, ciocolata, bomboane... Copil tampit! Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea! |
Stai un pic ca e un ghinion pe care mi-l construiesc singura.
Eu ca si pregatire sunt psiholog. In momentul de fata sunt managerul departamentului de QA intr-o firma de IT. Insa marele meu vis e ca intr-o zi cu soare sa imi deschid un restaurant. In ideea asta, am inceput cu partea de catering (in special pentru evenimente). Eu o fac din placere, iar Carina mananca cel mai sanatos si echilibrat posibil (tinand cont ca e destul de mofturoasa). Are permanent la dispozitie (si acasa si la tanti si uneori si la gradi)snackuri sanatoase (biscuti integrali, grisine facute in casa, paine facuta in casa), pe langa mancarea de baza. La noi, in afara de cadouri de la unii si altii, nu exista junk food in casa.
Daca vrei sa vezi si cam ce fac poti sa intri pe blogul meu din semnatura.