Nou stil de viata (237)
Raspunsuri - Pagina 19
roxana1974 spune:
Ciuaua dragelor!
Ce credeti? ca am stat acasa? dupa ce v-am scris, mi s-a parut atat de anormal sa fiu acasa si sa nu merg la incat mi-am omorat obsesia si am fugit la sala si ce mi-a tihniiiit!!! dupa care am haladuit prin oras si la rude, acum am ajuns acasa. Necazul e ca am bagat in mine dupa, ma rog, nu chiar dupa, dar avand in vedere ca e singura masa din ziua de azi + cafeaua de acum, putea fi si de 2000 de calorii teoretic...orice ar fi, azi chiar nu mai mananc nimic...
Cami, ce ma bucur sa aud de tine si de bine! Am vazut si eu link-ul restaurantul pare super, in poza, interiorul seamana putin cu Casa di David...sper sa va simtiti bine si sa faceti poze sa va vedem!
Delia sa duci aparatul si sa faci poze bune! Vezi ca ma bazez pe tine!
Clau, si eu zic, ca-i scriu lu Moshu' frumos si apoi te anunt, poate te pui intermediar la papuceii aia, ca tare mi-s dragi! Cu petrushka, mai astept si eu...intr-adevar e tare scumpa...
Va las dragelor ca vreau sa impodobesc putin prin casa...am adus din garaj niste ornamente....
Ati votat?
Roxa
puskin spune:
Buna seara,
Cami, eu zic sa faci maine o rezervare pentru 10 persoane la 17.30. Cine nu poate veni la 17.30 va veni mai tarziu. Ah, si sa mai scrii inca o data la care din el si un punct de reper.
Mersi.
Ruxandra
tumpi spune:
La multi ani!Edi, sa cresti mare si sa ai perte numai de lucruri frumoase in viata. Hopes, sa va traiasca baiatul, sa va aduca numai impliniri si bucurii.
La multi ani! Andrei baiat frumos de Laura.
La multi ani! tuturor Andreelor si Andreilor ce-si sarbatoresc ziua azi.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
danielag spune:
Buna seara si de la mine!
Votez si eu pentru French Bakery, n-am fost acolo, dar suna bine. Eu vroiam sa va propun azi City Grill de pe Lipscani, e mare si are doua zone de nefumatori. De mancat se mananca relativ bine, la preturi medii. Am fost aseara si era doar jumatate plin, deci n-ar fi fost problema de locuri. Dar poate ramane pentru data viitoare. In legatura cu ora, va las pe voi sa hotariti, mie imi convine orice ora dupa 17.30.
Si sa nu uit:
Laura, la multi ani pentru ziua de nume a lui Andrei, sa fie sanatos si fericit!
Hopes, La multi ani pentru Eduard!
Daniela
zisaCami spune:
Am facut deja rezervarea pentru marti - 2 dec., la ora 17,30, pe numele meu.
Se ajunge foarte usor, este chiar in P-ta Romana - daca stiti unde este o vila superba pe colt ( care a apartinut pictorului Gh. Petrascu ), chiar vis-a-vis de A.S.E.. In aceasta vila, in aripa de pe bld. Lascar Catargiu se afla o alta cafenea; "French Bakery" se afla exact in cladirea urmatoare, la nr. 4 si la circa 10 m de intersectie, nu 25-30 m cum apreciasem initial.
Roxana imi pare rau ca nu vii si tu! Casa di David e in Cluj? E bine de retinut, pentru cand voi ajunge pe acolo.
29+
Inimioara meaRadu Costin
Sabina spune:
Cami, cand mergi din romana spre Victoriei, pe ce parte?
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
zisaCami spune:
Sabina pe partea dreapta, cum mergi spre P-ta Victoriei. Practic e a doua cladire, de la intersectie.
29+
Inimioara meaRadu Costin
CRISCOSTY spune:
Seara buna! Scuze pentru absenta, dar am o perioada super aglomerata..asa este la sfarsit de an
Laura, la multi ani pentru Andrei
Hopes, la multi ani pentru Edi!
La multi ani tuturor ce poarta numele de Andreea, Andrei!
Va pup pe toate
Crys si Dany