La Multi Ani Fulguleti de n-d '06 (200)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Dia, uite titlurile cartilor pe care le-am comandat (dar nu-s toate pentru Rila, de fapt mai mult pentru fete): www.librariaonline.ro/product_info.php?products_id=1010035&view=&osCsid=eg0i0siv9dserf4c2jhp7roeq1" target="_blank">Familia Roademult, www.cartepremium.ro/produs/4375/Anne-de-la-Green-Gables.html" target="_blank">Anne de la Green Gables, www.librariaonline.ro/carti_pt_copii/beletristica_pt_copii/povestiri/mary_poppins-travers_p_l-p1009438" target="_blank">Mary Poppins, www.librariaonline.ro/carti_pt_copii/beletristica_pt_copii/povestiri/ursuletul_winnie_pooh-milne_a_a-p1009710" target="_blank">Ursuletul Winnie Pooh . Am vazut multe carti frumoase pe site-urile astea. Deocamdata astept sa vad cat de prompti sunt cu livrarea si in ce stare ajung cartile.
Cat despre picior: Eu am avut doar ligamente rupte (trei :( , doua au ramas asa). Piciorul nu s-a umflat tare si nici nu s-a innegrit. Injectii am facut multe, dar nu in burta. Un ligament e operat si mi-a ramas o cicatrice urata, dar zau ca nici nu ma mai deranjeaza (nici macar estetic; mai rau e cu varicele :( ). Recuperarea (kineto) si fizioterapia m-au ajutat mult, dar iti spun ca au trecut luni bune pana sa reusesc sa merg cum trebuie. Nu vreau sa te sperii, doar sa te pun in tema. Parca spuneai ca ai facut sport; in cazul asta cred ca stii mai bine ca mine. Partea buna e ca acum, in afara de cicatrice, nu am nimic (m-am suit pe tocuri chiar). Nu stiu cum va fi la schi, dar sunt optimista.

Dbunny, foarte frumoase pozele! Chiar ca ati avut o petrecere de vis. L-am vazut pe Dani cu casca rosie :) si cu multe jucarii si multi copilasi in jurul lui. Imi place cum ati aranjat baloanele. Arata foarte bine curtea voastra.

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

dani, dbunny, sa-ti traiasca frumosul!
wow, ce bine a fost la party, ma bucur c-a tinut vremea cu voi si ca a iesit asa de bine ... te chem si la noi sa ne organizezi un party pt ziua oanei, ca vad ca te pricepi (si cred ca-ti si place)... si ce bine arat dani, i-ai facut si freza? imi place mult poza aia unde sunteti toti 3

roxanica, f frumos la ziua lui david, vad ca v-ati distrat de minune... sunshine, esti frumoasa foc, luminezi pozele... si ai slabiiiit ... au stat copiii la picata pe fata? ca eu inca nu stiu dc sa angajez si pt pictat pe fata sau nu... la ideea cu clownul care sa faca baloane cu forme de animale am renuntat, ca am fost la circ si oana s-a speriat de clown ... o sa-i caut o alba ca zapada ca shrek nu cred ca gasesc (shrek e ultima mare iubire)

hai sa va intreb ceva, ca sunteti deja multe care ati organizat ziua de nastere a copilului deja: in tm, orice loc de joaca inchiriezi iti ofera in pachetul de baza mancarea la copii care consta in : mini-pizza, suc, tort ... mie nu-mi tb nimic din astea, adica toti copiii care vin sunt cam de varsta oanei, -/+ 3-4 luni... si din cate stiu, nici unul nu mananca pizza, nu bea suc decat natural si in principiu n-as vrea sa le dau tort de cofetarie. poate sunt exagerata, dar as cam renunta la astea. dc le fac eu platouri de mancare, ce sa le fac? ma gandeam la platou cu fructe, prajiturele de casa, tort, si mai ce, ce mancare? pliiiz idei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

bei, sunteti groaznice

am ajuns intr un final acasa, doarme d, zic sa intru 1 mun sa arunc un ochi....si acum nu ma mai pot opri am fost foarte agitata la slatina, am pierdut complet notiunea timpului, nici nu stiu cand au trecut 10 zile. d a fost innebunit, a calarit-o pe mama la greu, eu am facut supraveghere de santier si reparat pprcarii dupa muncitori idioti (ca, noh, 6 ani de arhitectura nu fac nici pe jumate cat 10 zile pe santier ), plus scoala de soferi. acum nu imi ramane decat sa gasesc timp sa invat ...

cu intarziere dar vreau neaparat sa urez La Multi Ani pt cativa fulguleti dragi de tot.

pentru Adinutza draga, pe care sunt sigura ca nu o sa o mai recunosc (raluca, vreau neaparat sa ne vedem, dati un semn cand dunteti liberi, poate ne faceti o vizita),

pentru dani cel mare si scump, si drag, si simpatic, si dulce, si vorbaret, si cu o mamica de nota 10 (adica vezi ca te pup si pe tine ),

pentru davidutul cel drag si pt roxanica mea de suflet (cand era innebunit dupa judete trebuia sa-i povestesc ceva de fiecare, asa ca acum cand ajunge la satu mare imi psune de un baitel david de o seama cu el, la fel de blond si de dulce ),
pentru prietena noastra de departe, zara (tare mult mi-as dori sa mai stiu de voi, pe unde sunteti, ce faceti, cat tzitzi mai mananca )
pentru victorila vecinul nostru cu care am reusit performanta sa nu ne vedem 2 ani de zile dar promit ca recuperam noi odata si-oadata
pentru scumpa de garga cea ochioasa,
dar si pentru mihaitza (ca sigur il ratez daca nu zic acum )

ei, cam asta a fost pauza mea, sper ca n am mai ratat pe cineva , oricum incerc sa intru si eu mai des (a se citi o data pe saptamana..)

Parent like there's no tomorrow!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

WOW ce petrecere frumoasa si ce vreme super ati avut... vorba colegului meu: mai e si dupa sufletul omului

Donia ce zici ma ajuti si pe mine cu un calcul ca undeva cred ca gresesc, ca am incercat singurica.
deci am 27 ani, 1.62 m, 67 kg, ar trebui sa dau jos vreo 10. munca de birou, miscarea facuta e cea cu adina dar asta nu se pune.
si asa mult m-a motivat ce ai scris ca m-am hotarat sa o iau si eu din loc, azi am inceput sa scriu ce si cat am cancat, astept vreo 3, 4 zile pt a trage o concluzie, am luat de la gaudeamus si un ghid al caloriilor, sunt f f multe alimnete acolo si da continutul tuturor, cate proteine, cate grasimi.... tot si cred ca ma va ajuta si asta.

acum am vazut si mesajul Dianei, gand la gand azi cautam nr tau de tel intr-un fisier din calculator ca in tel nu mai nika din cauza de Adina curioasa care a sters tot, tot. inginer se face cred ca numai cu cabluri ar umbla si surubelnite...
deci seara cand iesim de la cresa, eu o iau pe adi la 5 fara sau in weekend, cand preferati spuneti si ne vedem, imediat o urc in masina si venim ca tot stam la o aruncatura de bat.

oare cine remarcase coafura Adinei? roxanica?
oricum da e tunsa bob, dar inca nu are parul crescut uniform pt ca a fost tunsa aiurea o tura, insa incepe sa se vada frumusel.

pupici la gagici

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

raluca, da si eu am remarcat coafura adinei, am admirat-o , dar am uitat sa-ti spun ... chiar vroiam sa te intreb cum ati convins-o sa stea la asa un tuns elaborat??

roxanica, am uiat sa-ti spun esentialul: david e de-a dreptul grasunel.. felicirtari mami!

dianocica, welcome back! ceva poze nu ne arati?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui acs

Dia, uite titlurile cartilor pe care le-am comandat (dar nu-s toate pentru Rila, de fapt mai mult pentru fete): www.librariaonline.ro/product_info.php?products_id=1010035&view=&osCsid=eg0i0siv9dserf4c2jhp7roeq1" target="_blank">Familia Roademult, www.cartepremium.ro/produs/4375/Anne-de-la-Green-Gables.html" target="_blank">Anne de la Green Gables, www.librariaonline.ro/carti_pt_copii/beletristica_pt_copii/povestiri/mary_poppins-travers_p_l-p1009438" target="_blank">Mary Poppins, www.librariaonline.ro/carti_pt_copii/beletristica_pt_copii/povestiri/ursuletul_winnie_pooh-milne_a_a-p1009710" target="_blank">Ursuletul Winnie Pooh . Am vazut multe carti frumoase pe site-urile astea. Deocamdata astept sa vad cat de prompti sunt cu livrarea si in ce stare ajung cartile.
Cat despre picior: Eu am avut doar ligamente rupte (trei :( , doua au ramas asa). Piciorul nu s-a umflat tare si nici nu s-a innegrit. Injectii am facut multe, dar nu in burta. Un ligament e operat si mi-a ramas o cicatrice urata, dar zau ca nici nu ma mai deranjeaza (nici macar estetic; mai rau e cu varicele :( ). Recuperarea (kineto) si fizioterapia m-au ajutat mult, dar iti spun ca au trecut luni bune pana sa reusesc sa merg cum trebuie. Nu vreau sa te sperii, doar sa te pun in tema. Parca spuneai ca ai facut sport; in cazul asta cred ca stii mai bine ca mine. Partea buna e ca acum, in afara de cicatrice, nu am nimic (m-am suit pe tocuri chiar). Nu stiu cum va fi la schi, dar sunt optimista.

din pacate stiu ca va trece vreme indelungata -cateva luni- pana o sa merg iar ca un om normal si pana cand o sa fiu sigura pe piciorul meu. stiu ca va trebui sa fac fizoterapie/kinetoterapie la greu, adica zilnic cel putin 2-3 saptamani... cand eram sportiva si aveam accidentari (inclusiv, fracturi, rupturi de menisc, etc), la mine recupererarea mergea f bine asociata cu acupunctura... voi apela la metoda asta si acum .. o sa vedem exact conduita de recuperare dupa ce-mi da jos ghipsul si-mi fac un RMN. marea mea speranta e sa scap cu bine de ghips si sa nu fie nevoie de operatie, ca asta ar insemna iar cateva saptamani de imobilizare si stiu sigur ca n-as mai rezista (psihic)
ma uit acum la carti... sa ma tii la curent cat sunt de prompti cu livrarea, ca si eu vreau sa fac niste comenzi.. de regula, de la librariile on line eu n-am avut surpize neplacute, majoritatea sunt f seriosi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui acs

din pacate stiu ca va trece vreme indelungata -cateva luni- pana o sa merg iar ca un om normal si pana cand o sa fiu sigura pe piciorul meu. stiu ca va trebui sa fac fizoterapie/kinetoterapie la greu, adica zilnic cel putin 2-3 saptamani... cand eram sportiva si aveam accidentari (inclusiv, fracturi, rupturi de menisc, etc), la mine recupererarea mergea f bine asociata cu acupunctura... voi apela la metoda asta si acum .. o sa vedem exact conduita de recuperare dupa ce-mi da jos ghipsul si-mi fac un RMN. marea mea speranta e sa scap cu bine de ghips si sa nu fie nevoie de operatie, ca asta ar insemna iar cateva saptamani de imobilizare si stiu sigur ca n-as mai rezista (psihic)
ma uit acum la carti... sa ma tii la curent cat sunt de prompti cu livrarea, ca si eu vreau sa fac niste comenzi.. de regula, de la librariile on line eu n-am avut surpize neplacute, majoritatea sunt f seriosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Dia nici un secret - o doamna tare draguta la ciufolici care sunt specializati in copii si care tund f f repede, a durat sub 10 minute. in timpul asta am tinut-o in brate ca nu a vrut la calut masinuta.... si i-au dat jucarii de acolo. cand vroia sa o tunda in spate ii spunea uite soricelul, l-ai vazut a intrat sub masuta si adina lasa capul in jos sa vada soricelul, cand tr la breton sa tina capul sus ii arata beculetele colorate de deasupra oglinzii si tot asa, ba i-a mai si cantat.
pe final adina nu a mai prea vrut si a inceput sa maraie aceasta fiind si cauza unei tunsori nu tocmai perfecte dar pt varsta ei e super ok si asa. in spate, dupa ureche, are intr-o parte parul putin mai lung ca in cealalta dar nu e sesizabil decat daca chiar ii analizezi tunsoarea. tipa ar mai fi vrut sa o retuseze dar i-am spus ca decat sa o vad plangand mai bine lasam asa ca e ok.

eu sper ca o sa iti revii repede si fara operatie. acupunctura nu poti face de acum, cel putin pt indepartarea durerilor?

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Revin cu urarile de LA MULTI ANI:
Tam-tam-tam-tam .... Daniel si Mark....si minunata, frumoasa si energica blondina de peste ocean... Julia.....
Sa va bucurati de copii vostri minunati...Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Raluca_u

Dia nici un secret - o doamna tare draguta la ciufolici care sunt specializati in copii si care tund f f repede, a durat sub 10 minute. in timpul asta am tinut-o in brate ca nu a vrut la calut masinuta.... si i-au dat jucarii de acolo. cand vroia sa o tunda in spate ii spunea uite soricelul, l-ai vazut a intrat sub masuta si adina lasa capul in jos sa vada soricelul, cand tr la breton sa tina capul sus ii arata beculetele colorate de deasupra oglinzii si tot asa, ba i-a mai si cantat.
pe final adina nu a mai prea vrut si a inceput sa maraie aceasta fiind si cauza unei tunsori nu tocmai perfecte dar pt varsta ei e super ok si asa. in spate, dupa ureche, are intr-o parte parul putin mai lung ca in cealalta dar nu e sesizabil decat daca chiar ii analizezi tunsoarea. tipa ar mai fi vrut sa o retuseze dar i-am spus ca decat sa o vad plangand mai bine lasam asa ca e ok.

eu sper ca o sa iti revii repede si fara operatie. acupunctura nu poti face de acum, cel putin pt indepartarea durerilor?

super ca a stata adina asa frumos. asa a stat si oana in primavara, dar in vara n-am mai reusit deloc, a tb sa o tunda cu masina, si aia in tipetele ei... pur si simplu nu a cooperat deloc, nu a interesat-o nimic, ea stia numai ca nu vrea sa se tunda ... sper ca la vara viitoare sa fie mai usor, acum nu e cald si ne descuracm cu parul lung... si poate pana la vara accepta si codite
nu nas putea sa fac acum acupunctura desi sigur mi-ar prinde bine.... ar insemna sa merg la cabinet zilnic, adica sa cobor si sa urc 4 etaje zilnic si nu pot ... si dc nu ar fi problema cu etajul, tot n-ar avea cine sa ma duca la programare, ca lulu si asa pleaca de la job ca sa o ia pe oana de la gradi si pierde 2 ore in mijocul zilei cu asta... asta e, o sa fac acupunctura si fizioterapie si kineto cand o sa fiu cat de cat pe picioare, o sa pot conduce sau macar sa ma pot urca singura in taxi

Mergi la inceput