La Multi Ani Fulguleti de n-d '06 (200)
Raspunsuri - Pagina 17
cristina1974 spune:
Raluca, sanatate multa Adinei si succes mult cu operatia!
Spuneti-mi si mie, va rog, cum sa pun poze!
Am uitat,rusine sa-mi fie!
Dia1609 spune:
madaluta,
sper sa nu mai fie nevoie de operatie, dar vom sti numai dupa vreo 4 sapt de imobilizare, in functie de rezulatatul RMN-ului atunci. eu chiar sper ca nu.
daphna, niste poze cu frumusetea de elisa nu ne arati? hai, ca sigur ai ![]()
cristina, bine zic fetele, ia arata-ne minunile tale in poze, sa recuperezi timpul pierdut :)
asiza spune:
LA MULTI ANI, FATIMA!!!
LA MULTI ANI, M_MONIQUE!!!
LA MULTI ANI, BIABAUS!!!

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
dianocica spune:
madaluta hai sa ti zic ce am patit eu cu d, poate iti vine o idee. el e indragostit de mama. iar ultima oara am stat la slatina 10 zile, o nebunie pt el. voia numai cu mama, manca numai cu ea, se juca numai cu ea...mami nu, buni da
. ei, cand am plecat, i am explicat ca noi mergem acasa, ca buni vine si ea peste o saptamana, explicat muuult mult. el nu a plans, nu a facut urat, dar era f trist cand am plecat. si la un mom dat, pe drum, vazandu l asa trist, l-am luat la o discutie 'de suflet'
.
si i-am povestit ca il inteleg, ca ii pare rau ca a plecat de langa buni, iar el facuse niste ochi mari si se uita uimit lamine de parca ii citeam gandurile. nu i-am putut promite nimi, dar i-am spus ca il inteleg, ca si mie imi pare rau, ca ar fi tare bine daca buni ar sta mai aproape si ar veni mai des, ca ea il iubeste mult, si tocmai de aia munceste mult la slatina, sa ne trimita si noua bani....ma rog, am vorbit muuuuuuult. iar el a ascultat la fel de mult. si s a linistit, adica a inceput sa fie vesel, sa vorbeasca de jucariile lui de la buc...
apoi, de cand suntem acasa, a inceput sa faca o chestie pe care nu o facea deloc inainte. adica sa inceapa sa planga din orice. (d nu plangea deloc, numai daca se lovea f tare). ii luam/dadeam ceva gresit..plans. si atunci il las 2-3 minute in care il linistesc si apoi incep sa ii povestesc de buni, si sa ii spun iar ca il inteleg ca e trist, ca se gandeste la ea, ca stiu...ca il iubesc..si ea il iubeste...si ei ii e dor de el...
poate darius e afectatt de prezenta brianei. si ar fi de inteles. incearca sa vb mai mult cu el, sa ii spui ca desi a aparut briana tu il iubesti, ca el e tot baietelul tau cel mai..si cel mai...si spune i asta nu doar cand e f suparat. pur si simplu opreste l din ce face si spune i. ca il iubesti. ca esti acolo. ca il intelegi.
sunt convinsa ca faci tot posibilul sa nu se resimta dupa venirea brianei, [oate doar are nevoie sa si auda asta. inteleg extrem de multe la varsta asta, eu ma uit la d si ma uimeste zilnic. sunt sigura ca si darius e la fel 
Parent like there's no tomorrow!
ramsan spune:
fatima 
biabaus 
Sa fiti sanatoase si sa traiti o mie de ani fericiti!
Rusine mie ca v-am omis
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
iulia-stefy spune:
Salutare!
La multi ani! m_monique
La multi ani! Fatima
La multi ani! Biabaus
multa sanatate si rabdare sa va cresteti puiutii mari si frumosi!
Raluca, ma doare sufletul cand citesc cate a tras biata Adinuta. Sa dea DD sa fie bine. 
Dia, ma bucur ca acum, esti ecva mai bine si nu te mai doare asa rau. Multa sanatate.
Gata, inchei, ca ma duc sa aduc domnisoara de la cresa.
vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
saryta spune:
Fetelor spuneti-mi si mie parerea voastra cu privire la vaccinarea impotriva HPV ... Andra este in clasa a 4-a si eu nu sunt hotarata sa-l faca - sunt de parere ca poate sa mai astepte pina pe la 14-16 ani si sa-l faca atunci daca sunt convinsa ca e ok.
Mariana - mamicuta de 3
- ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
m_monique spune:
multumesc de urari!
si daca tot am reusit sa intru, va invit la 

.
noi suntem bine.
ne-am mutat in casa noua. maine ii vom aranja si zmeului camera, ca numai asta a mai ramas. zmeul, ca de obicei, mananca de stinge. mai nou a inceput sa vorbeasca, si mai ales sa zica tot din casa.
ma alearga toata dupa amiaza, cand in cel mai fericit caz, ajung si eu acasa. are grija de silueta mea.
colocatarul din burta creste, se face remarcat zilnic. inca nu stim ce este, dar pe 2 decembrie mergem la eco morfofetala, si poate de data asta va binevoi sa arate ce este.
21+
si Andrei (16.12.2006)
madaluta spune:
dianocica: ai mare dreptate in tot ceea ce spui si mai ales cand te referi la gradul lor de intelegere, dar eu ma tem ca tocmai manifestarea si exprimarea excesiva a dragostei noastre sa nu-l fi facut sa se comporte asa. De-asta nu stiu cum sa procedez in continuare. Daca simte o oarecare frustrare e bine intr-adevar sa ne manifestam si sa-i spunem si mai mult cat il iubim, dar daca aceste lucruri sunt rezultatul alintarii si al indeplinirii neconditionate a oricarei dorinte,al declaratiilor noastre continue, al pupaturilor fara numar , atunci nu stiu cat de bine e sa mai continuam. trebuie neaparat o diagnosticare buna, altfel risc sa persist in greseala.
Nu vreau sa fie unul dintre copiii nazurosi, mofturosi , alintati si cu toane, care incep din senin sa planga, sa urle sa se tavaleasca prin magazine...Sunt ingrozita la ideea asta si trebuie sa fac ceva sa indrept situatia...
anateoof..situatia nu se indreapta nici cand mai cresc? va fi o concurenta continua???
Multumesc mult oricum pentru k mi-ai impartasit din experienta ta 
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!