Eu ii dau baietelului meu de 2 luni formula Nan 1 de la Neslle si am gasit de curand tot de la neslle pt prima perioada formula Beba. Ma intrebam daca o fi acelasi lucru, pt ca gasisem mai ieftin. Stie cineva?
Da, sunt de la aceiasi firma dar sunt sortimente diferite. La noi in tara de ex. exista doar beba( in afara exista beba 1 si beba 2 in functie de varsta copilului), exista nan1 si cred ca exista nan 2 in care este adaugat mai mult fier dar nu sunt sigura ca se numeste nan2 oricumare alta culoare.
Eu am folosit pentru cei doi copiii ai mei Beba si a mers bine.Stiu ca de la nan copiii predispusi se constipa.
Parerea mea e sa vezi compozitia celor doua produse.
Succes in alegere!
S a baut Beba in Germania. mie mi s=a parut gras, nu puteam sa ii dizolv cerealele in el, nu prea i-a placut.. da de foame merge orice la ea !
Si eu ma intrebam care e diferenta, ca aveau Beba si Alete si nu m-am prins care e diferenta... mai ales ca scria in germana..
oana de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."