Kaminomoto pentru caderea parului!!!
Raspunsuri - Pagina 2
oprietena spune:
Dar favicapilar-pastile a folosit cineva? Aseara am trecut pe la plafar si dna mi-a recomandat aceste pastile.
Koko76 spune:
Eu n-am foflosit pastile si nici nu ma tenteaza ideea de a lua pastile de orice fel
. Am eu o fixatie![]()
elenapauna spune:
Ai incercat vre-un sampon sau balsam profesional? Nu cele pe care le cumparam toti de la supermarket? Unele chiar au ceva efect:)
RazaDeSoare spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elenapauna Ai incercat vre-un sampon sau balsam profesional? Nu cele pe care le cumparam toti de la supermarket? Unele chiar au ceva efect:) |
Ai incercat tu si ai avut rezultate bune???Da-ne de stire,si mie imi cade parul rau de tot.
_
http://stirileprotv.ro/exclusiv/avem_viata_in_sange/avem-viata-in-sange-click-aici-daca-vrei-sa-devii-donator-de-celule-stem.html
Uitati-va la ziua de azi! /Cea de ieri e doar un vis./Iar cea de maine doar viziune;/Un AZI bine trait face/Din fiecare ieri un vis de fericire,/Din fiecare maine o viziune a sperantei!~~Kalidasa
maremi09 spune:
Cineva mi-a spus ca dupa o nastere parul si mai ales dupa alaptare parul are de suferit chiar si timp de 2 ani. De aceea se recomanda ca tinerele mamici sa se tunda dupa nastere. Eu m-am spalat cu Elseve antirupere,iar rezultatele n-au mai fost atat de dezastruoase ca prima data(la prima nastere-plus Ca si vitamine-ptr ca pana la urma problema asta este).
Alina86 spune:
Eu nu am nascut si totusi imi cade parul intr-o veselie si folosesc toata gama Elseve antirupere...tot degeaba, am tot citit pe net despre tinctura ne lavanda si aseara a fost prima data cand am incercat-o, stie cineva cat de des trebuie folosita? ;la fiecare spalare sau 1-2 ori pe sapt?
diana_jors spune:
Eu m-am descurcat cu gama Petrole Hahn, am folosit sampon impotriva caderii parului si o lotiune cu clorofila (de la asta nu mai am cutia, nu mai stiu exact ce culoare din gama era), tratamentul asociat cu niste Eurovita cu multiminerale. M-au ajutat, cam dupa 4-5 folosiri nu mi-a mai cazut parul (si mie mi-a cazut cu pumnii dupa ce am intrerupt alaptatul). Nu bag mana in foc care din cele 3 m-au ajutat de fapt, nici nu m-a mai interesat
Am folosit de atunci mai multe game de sampon, nu mi-a mai cazut parul de atunci decat in limite normale (cele 40 de fire normale pe zi
).
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
dana d spune:
Si mie mi-a cazut parul rau dupa nasteri. Nu e din cauza alaptatului ci din cauza schimbarilor hormonale datorate nasterii. Si acum imi cade parul dar cu timpul a incetinit mult si nu mi-am mai recapatat podoaba bogata dinainte de prima nastere.
Mie coafeza mi-a recomandat Chelstop, nu am folosit ca am oroare de maglavaisuri de dat pe mine dar poate daca mai aud pareri pro... Eu una as prefera niste pastile sau daca exista un sampon si balsam frumos mirositoare si usor de folosit... adica nu ca borcanele alea de la Kalos pe baza de placenta care cica sunt foarte bune dar trebuie sa stai cu maglavaisul ala in cap 30-40 de minute, pai eu nu stau atata in baie ca mor de plictiseala si mai am si alte treburi.
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
bb_yasmi spune:
eu am folosit dupa nastere chelstop, tonic, dar fara nici o imbunatatire. parul si-a revenit singur dupa un timp.
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007