Timisoara, Impreuna! (128) alaturi de Maria
Raspunsuri - Pagina 17

silvana75 spune:
silvana75 spune:
 colt de pita calda aburinda taman scoasa din cuptor, cu untura, boia si vegeta 

Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

aidaciolac spune:
aidaciolac spune:
 Noi eram la Constanta si soacra trimite la baietel prin surioara  pachet sa nu rabde de foame. Si se duce husbantu la cumna' sa ia mancarea si vede cum scoate cumna din frigider pe langa cutiute si olicele si un borcanel cu delicatesa galbuie
 pachet sa nu rabde de foame. Si se duce husbantu la cumna' sa ia mancarea si vede cum scoate cumna din frigider pe langa cutiute si olicele si un borcanel cu delicatesa galbuie  ... si husbantu evident saliva si abia astepta sa ajunga acasa sa desfaca borcanelul.
 ... si husbantu evident saliva si abia astepta sa ajunga acasa sa desfaca borcanelul.
Si ajunge acasa cu limba scoasa scoate borcanelul (doar atat , restul a ramas in sacosa  ) , isi unge tacticos felia si presara mirodeniile
) , isi unge tacticos felia si presara mirodeniile  ... si cand musca
 ... si cand musca  ... cand musca nu era altceva decat pireu de cartofi
 ... cand musca nu era altceva decat pireu de cartofi 
... si afla socrela patania , a ras familionu' , asa ca soacra a cumparat o gasca pe care a indopat-o o saptamana si a pregatit borcanelul cu crema comestibila  

Aida 
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

deya spune:
deya spune:
  Noi am taiat azi porcu
Noi am taiat azi porcu au ce as manca niste untura pe pita cu vegeta
au ce as manca niste untura pe pita cu vegeta
Mariaa ruptura de ligament incrucisat
 am o frica de operatie...de fapt e artropscopie din aia cu camera in genunchi
am o frica de operatie...de fapt e artropscopie din aia cu camera in genunchi

deja ma iau emotiile.Multumesc pentru grija si tie Doris
deja ma iau emotiile.Multumesc pentru grija si tie Doris cu Dumnezeu trec si peste asta.
cu Dumnezeu trec si peste asta.

aidaciolac spune:
aidaciolac spune:
 Hei deya , pai sigur ca o sa treci peste asta , cred ca a doua zi iti da drumu acasa  si lasa frica deoparte si intra cantand 'O sole mio'
 si lasa frica deoparte si intra cantand 'O sole mio'
Aida 
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

aidaciolac spune:
aidaciolac spune:
 deya scumpa , ce sunt 2 zile pe langa satisfactia ca vei fi bine !!!! 
 usor timisorence zapauce
 usor timisorence zapauce 
Aida 
Poze cu noi

Doris-Alina spune:
Doris-Alina spune:
 Neatza...
Dau o cafea...

La multi ani celor care poarta numele de Andrei si Andreea!
Aida, sa nu mai vad untura vreo cateva luni, prefer pireul lu Laci...

Deya, tinem pumnii, nu-ti fie frica, o sa decurga totul fara probleme, da cum s-a intamplat? ruptura de ligament?
Bey, mergeti la vot? io zau daca stiu pe cine sa votez...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Uneori, chiar si sa traiesti e un act de curaj.  Seneca www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele POZE CU NOI
POZE CU NOI
 www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)),  www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
 www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)),  www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 

Mariaa spune:
Mariaa spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui silvana75 colt de pita calda aburinda taman scoasa din cuptor, cu usturoi,untura, boia si vegeta    Silvana si Paul | 

neatza si de la mine

doris, io prima data anul asta, nu merg! sau o sa merg si anulez buletinul de vot! e votul meu de blam.
La multi ani Andreea, Andrei!

looking for my sunshine

+11
www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank">
 my love, Adriatica
 my love, Adriatica"The work is for people who are tired of pain. It’s an offerering.
It’s the way that I found freedom! "
byron katie

Doris-Alina spune:
Doris-Alina spune:
 Maria, pai la asta ma gandeam si eu...nu am lipsit nicodata de la vot, da acuma, stau si cuget...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Uneori, chiar si sa traiesti e un act de curaj.  Seneca www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele POZE CU NOI
POZE CU NOI