Timisoara, Impreuna! (128) alaturi de Maria

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

hai repejor ca avem nevoie de intariri

looking for my sunshine
+11

www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank"> my love, Adriatica

"The work is for people who are tired of pain. It’s an offerering.
It’s the way that I found freedom! "
byron katie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Ok, luat la cunostinta despre Ajutoarele lui Mos Craciun...
Particip si eu, cu mare drag...

desi am donat de curand doi saci de jucarii in perfecta stare, mai am vreo 2...apoi hainute de 5-6 ani...si haine mai mari, incaltaminte...
Unde este acest Centru? putem merge si noi acolo cand se va face donatia? sau merge doar un reprezentant?

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Uneori, chiar si sa traiesti e un act de curaj. Seneca

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

ma fetelor, mi-am facut un ceai de tei, cu miere cu stafide in ea (in miere adica) si ma tzin de cap ca-mi cam joaca gindurile.
as revarsa aici o poveste cu aroma de danitin, dar pur si simplu nu iese identica cu starea...si atunci nu are rost (dani draga sa stii ca asta nu inseamna nimic altceva decit ca mi-e dor de povestile tale )

iara ma bantuie ganduri vicioase daca ma intelegeti si asta doar de cind veni pliuta acasa. am ajuns la concluzia ca asociez fumatu cu persoana dinsului. habar n-am de ce. asa ca sariti cu umaru, cu palete peste freza ca nu-i de gluma.

ca sa dau cu viciu de pamant am gatit coaste la cuptor cu crusta de miere (doris, ma scuzi fata ca vb de mincare ) si acuma faceam planu de bataie cu 3 straturi de la mariuka.

in rest ne amigdalotraheobronsim cu totii ...inca. mai un muc...mai un sfarc...era sa zic. bem ceiuc si ne gadilam la talpi.

abia astept sa nasc ceva actiuni umanitare maine, ma apuc sa fac recensamantu la jucarii si toale. sper sa nu ma sufoc prin mormane

aaaa si sa nu uit, tremur de frica la propriu vorbind ca a noastra gabitza pleaca iara. ma fata, esti mai rau ca un amant. sa nu ne mai parasesti niciodataaa bineee?

si inca una si termin, promit. vreau sa invat sa dansez ca tanti lee asta din mijloc. se baga careva? www.youtube.com/watch?v=0Iif7wwqtRU" target="_blank">AICI DANSU'

hai va pup. revin io, nu scapati.

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

doriselu de ce parca ai fost la

Aida
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Io nici la 3 straturi nu ma bag, la 3 randuri deja e SF pentru mine
Anda, asta e gen meniaito, era la moda prin '99 cand m-am maritat, m-am chinuit sa-l invat sa stie si io sa-l dansez, n-am invatat numa dupa ce n-o mai fost la moda

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Aida, mamita, oare de ce? mi-or ramas vreo 3 coaste pe gat... rata cracanata macaie in stomac, puicutza sare prin esofag...am bagat la greu, acuma mi se-apleaca...dau cu lamaie...

Na, Coana Anda, zi unde sa vin, ca te invat io pasii, zau ca nu-s grei, am prins miscarea, numa hertzu sa ma tina...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Bey andule pai pe vremea noastra pe litoral si regie Bucuresti in discoteci se dansa ceva asemanator ... daca ai fost atunci pe sigur stii ... io cam semnam condica in regie ... mai putin in sesiune
Si ia mana de pe ca vin cu

Aida
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

O daaaaaa, Ando, lasa tigara, ti-ai luat fumigene de la farmacie?

POZE CU NOI

Mergi la inceput

n-am fost pe val ma aido ca de-aia nu stiu

nu doris mama, nu fumeg nici macar fumigene, in schimb sug...propolis.

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

Mergi la inceput

ioi, si cind aida apare cu ala cu paru ma ia cu frica. jur. asta-i secheala de la subiectu cu slabitu

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

Mergi la inceput