Imi puteti recomanda un oncolog bun?

Imi puteti recomanda un oncolog bun? | Autor: ML

Link direct la acest mesaj

Ma intereseaza pt. mama, are doi noduli la san.
Imi puteti da, va rog, un nume?

Take joy! (poze)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

Alexandru Blidaru de la institutul Fundeni. Acolo mai gasesti si altii f buni din pacate nu-mi amintesc un alt nume. La dr Blidaru se intra destul de greu dar cu insistente pe langa asistenta lui Pamela se intra, cu o mica atentie....

"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"

http://community.webshots.com/user/Crinutz - Grecia 2006/2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodraghici spune:

Mi se pare un lucru slab chestia asta, sa intervi pe landa asistenta sa ajungi la doctor....dar mi se pare o timpenie de cand ma stiu. Oare trebuie sa ma schimb eu sau sistemul?
Multa sanatatae mamei si tie ML!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

teodraghici, din pacate asta se intampla acolo, o spun din experienta proprie, traita cu mama. Ea avea nevoie unrgent de consultatie, cineva ne-a trimis la el zicand ca e f bun dar avea enorm de multa lume. In disperare, sora mea a aflat acolo pe holuri ca daca te duci la Pamela cu ceva o sa intri totusi si a sa a fost. Ea taia si spanzura acolo. Noi am dat oricat pt ca era viata mamei in joc, nu ca am fi adeptele spagii. In fundeni asa functioneaza totul din pacate, nu mai spun ce se intampla cand mergea sa faca cito, tratametul "se gasea" doar daca ii puneai dnei dr ceva in buzunar si atunci inca se mai gandea....Nu cred ca fac toti asta dar fac...Plus ca nu stiau niciodata cand a facut ultimul tratament, trebuia noi sa tinem minte, nu avea o fisa, plus ca vorbeau asistentele ca se mai baga si ser fiziologic in loc de cito. A fost un scandal si la Ploiesti pe faza asta.
Sper sa nu treceti niciodata prin asa ceva.

"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Despre dr. Rodica Anghel stiti ceva? Multumesc!

de comentat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Citat:
citat din mesajul lui Crinutz

teodraghici, din pacate asta se intampla acolo, o spun din experienta proprie, traita cu mama. Ea avea nevoie unrgent de consultatie, cineva ne-a trimis la el zicand ca e f bun dar avea enorm de multa lume. In disperare, sora mea a aflat acolo pe holuri ca daca te duci la Pamela cu ceva o sa intri totusi si a sa a fost. Ea taia si spanzura acolo. Noi am dat oricat pt ca era viata mamei in joc, nu ca am fi adeptele spagii. In fundeni asa functioneaza totul din pacate, nu mai spun ce se intampla cand mergea sa faca cito, tratametul "se gasea" doar daca ii puneai dnei dr ceva in buzunar si atunci inca se mai gandea....Nu cred ca fac toti asta dar fac...Plus ca nu stiau niciodata cand a facut ultimul tratament, trebuia noi sa tinem minte, nu avea o fisa, plus ca vorbeau asistentele ca se mai baga si ser fiziologic in loc de cito. A fost un scandal si la Ploiesti pe faza asta.
Sper sa nu treceti niciodata prin asa ceva.

Crinutz, iti multumesc pt nume. Ma trec fiorii cand citesc cele de mai sus. A incercat si mama sa se programeze la dansul la Medsana parca... Abia in aprilie 09 avea liber...
Ai auzit lucruri bune cumva si despre altcineva? Mama si-a facut ecografia si de curand mamografia... nu stie ce-i cu ei, de ce natura sunt... Am sa-i spun totusi si de asistenta...

Multumesc, Teo. Si eu m-am dezobisnuit de dat aici, dar ce folos... aici e aici...

Take joy! (poze)

Mergi la inceput