Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (229)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui bikmaria

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

Citat:
citat din mesajul lui Celia

La multi ani, Cecilia !

Sa fii sanatoasa, fericita si sa ti se implineasca toate dorintele alaturi de cei dragi.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Multumesc, dar cu ce ocazie?????

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

deci nu e ziua ta? si eu tocmai ce am pus sacosa pe cursa ,acum asta e ,pui si tu ceva in ea nu o trimiti goala inapoi

BIKMARIAmamica de dulceata mica MARIA TEODORA (05-09-07) si de papanas maricel ALEX (14-07-96) Poze noi ,cu noi

Maria, astept sacosa, gasesc eu sa pun ceva in ea sa nu fie goala,doar am prestat azi, poate merge dupa rume.

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Moldoveanca, multa sanatate lui Vladutz, imi pare rau ca nu scapati de tuse.

Andreea11, si Bubu face uneori mai tare, dar se regleaza singur, alteori da chiar in scaun moale. Daca i-as da tot ce ai scris tu sigur ar face numai moale. Poate e ceva din alimentatie care il constipa sau poate nu bea suficiente lichide. Debridat de care spune Erina cred ca este foarte bun.

Erina, poti merge la BE, nu trebuie musai sa si cumperi ceva. Desi cred ca e tare greu. Eu regret ca nu am avut mai mult timp si nici suficienti bani la mine sa iau deja jucariile pentru Craciun. In magazine se pare ca nu e asa mare varietate, anul asta nu au scos (inca) tot arsenalul.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Chiar nu stiu de ce-mi ura Celia la multi ani, dar daca trebuie sa dau de se gaseste si o fac cu placere, deci in seara asta trebuie sa se simta toata lumea bine,cand nu avem ocazii le cautam si rtot ne simtim bine.

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Unde ati vazut mai poze cu Vladutz si Miruna? Am deschis acum mailul comun si nici gand de poze.

Oricum ma retrag acum, acusica bat musafirii la usa. Si in afara de Andrei care gateste de zor si imprastie castroane de plastic prin casa nu a pregatit nimeni nimic.

O seara placuta!

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Abia acum pot sa scriu si eu, dar nu-mi fac iluzii ca am tinut minte la cine aveam ceva de zis.

Betty, sa-ti ajute D-zeu sa vina BB2, cat de repede. Tinem pumnii

Roxana, evident ca m-am amuzat de ce-a desenat Alex. Neaparat sa-i pui opera s-o vedem si noi. Foarte haios, am ras tare bine.

Ghighi, nu vii si la mine sa faci curatenie? Hai ca te aduc cu avionul si in aceeasi zi te si intorci acasa. Harnicutule

Am vazut pozele de la Luy. Ffff fain. Pai tot ziceti voi, fetele din Bucuresti ca muriti de invidie ca nu v-ati dus. Atunci eu ce sa mai zic? Sunt verde, verde de invidie, uite asa de verde

A fulguit si la noi putintel. Evident ca nu se vede, la Cluj nu prea mai vedem zapada de cativa ani buni.

Referitor la constipatie, regret dar n-am sfaturi. Imi lipseste experienta, cu Rares n-am avut probleme.

Moldoveanca sper ca te-ai mai linistit.

Dana, Rares se irita de la Pampers, din pacate. Ca tare imi placeau scutecele alea tip chilot. Sunt mai convenabili pt. imbracarea zmeilor.

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Mergi la inceput

Rox, nasol rau cu atopica asta. Va puteti da seama daca pe puiuti ii deranjeaza? Ca suna tare rau cum spui tu acolo ca e saracu tot o rana.
Macar ai terminat curatenia aia mare de care te-ai apucat? Asa ma enervez uneori ca abi termin de aspirat, si aranjate lucrurile, si dupa o juma' de ora toate sunt ca inainte
A! Intreab-o pe Alex, unde-i mina aia, sa apuc sa sap in ea, inainte de a se buluci lumea. Auzi tu acolo bani de aur si diamante

Erina, am si eu tentative sa-l asortez pe Rares. Nu-mi iese de fiecare data, dar daca as avea o fetita, mama ce mi-ar placea s-o bibilesc. Pe cuvant ca ma oftic cand merg prin magazine si vad atatea haine faine pt. fetite. Tocmai azi, m-am uitat iar cu jind la paltonase, caciulite, rochite, cizmulite . Si l-am amenintat pe sot ca-i vai de el daca si urmatorul bebe e tot baiat. Dansul a gasit de cuviinta ca ma consoleaza cu ceva daca imi spune ca macar asa ii raman hainele de la primul

filmulete Rares

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui diwana
Erina, am si eu tentative sa-l asortez pe Rares. Nu-mi iese de fiecare data, dar daca as avea o fetita, mama ce mi-ar placea s-o bibilesc. Pe cuvant ca ma oftic cand merg prin magazine si vad atatea haine faine pt. fetite. Tocmai azi, m-am uitat iar cu jind la paltonase, caciulite, rochite, cizmulite . Si l-am amenintat pe sot ca-i vai de el daca si urmatorul bebe e tot baiat. Dansul a gasit de cuviinta ca ma consoleaza cu ceva daca imi spune ca macar asa ii raman hainele de la primul

filmulete Rares

ai un sot tare econom

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Mi-am amintit( noroc cu diwana) sa spun ca m-am amuzat tare la povestea Roxanei cu mina si cu deselele Alexandrei, abia astept sa le vad, mai ales pe cel in care apare si Sabina.micuta pictorita.

Sabina am admirat desenele Sofiei, sunt superbe,este o fetita talentata,

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Pai Cecilia ce sa zica si el bietu' dupa ce l-am amenintat (in plus cam stie ca is mici sansele sa-mi faca fetita, la el in familie se nasc numa' baieti). Nu stie pe unde sa scoata camasa (Y'ul lui de Y )

filmulete Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Buna seara !

Na, ca tot ma laudam ieri Teodorei ca nu m-a mai durut capul, acum ma chinuie durerea si trebuie sa-i fac fata si Mariei, pt ca suntem singurele, tati cica e sportiv azi si s-a dus dupa-amiaza la fotbal.

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput