scoli
Buna ziua,
are cineva copilul la scoala 172 sau 279 din Drumul Taberei. Noi intram la anul la scala si nu stim ce sa alegem.
Dar de 59 Dimitrie Sturza stiti ceva?
Pupici si multumim
Raspunsuri
gabitz78 spune:
buna.
eu iti pot spune de scoala 59 ca e buna.daca vrei, o intreb maine pe sora mea cum o cheama pe o invatatoare draguta care are acum clasa 4-a.
bafta.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
moana spune:
Crsitiana, am facut un top a catorva scoli din Drumul Taberei dupa rezultatele la testele nationale 2007 publicate pe site-ul ministerului educatie, si clasamentul arata cam asa:
- Scoala 197 - 38%
- Scoala 172 - 31%
- Scoala 169 - 24%
- Scolile 205 si 193 - 22%
- Scoala 59 - 19%
Procentele reprezinta nr.de copii care au medie mai mare sau egala cu 9 din total nr. copii.
Este adevarat ca aceste rezultate sunt ma putin relevante pentru ciclul primar si ca in acest caz cel mai mult conteaza invatatorul. Dar poate fi problematica mutarea in clasa a Va intr-o scoala mai buna.
Oricum, asteptam cu interes numele invatatoarei de la gabitz78 si multumim.
Vezi ca s-a mai discutat si aici cate ceva...
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=129222
Ana71 spune:
Buna,
Eu am copilul la scoala 172 (clasa a 3-a). Mi se pare o scoala buna. Era o problema ca aveau o sala de sport foarte mica, dar acum am inteles de la copil ca s-a rezolvat (in curtea scolii au amenajat un teren de tenis, care pe timp de iarna e acoperit si acolo fac ora de sport). Intr-adevar si eu sunt de parere ca la clasele 1-4 e mult mai importanta invatatoarea decat scoala. Noi suntem un caz fericit: doamna este super, stie sa se impuna dar in acelasi timp si sa se faca iubita, lucreaza mult cu ei, are rabdare, corecteaza temele, e corecta din punct de vedere al notarii (nu avantajeaza anumiti copii)...ce mai, nu am ce sa-i reprosez. Daca si baiatului meu i-ar placea mai mult scoala si nu ar trebui sa trag atat de mult de el cu facutul temelor
, totul ar fi perfect.
Ce-i drept si programa e destul de neatragatoare (asta binenteles ca n-o spun de fata cu el
), dar asta e alta discutie.
gabitz78 spune:
scuze de intarziere.
pe invatatoare o cheama ionescu aurora. e tanara si dragutza...are rabdare cu copiii.succes!
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
cortez spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ana71 Buna, Eu am copilul la scoala 172 (clasa a 3-a). Mi se pare o scoala buna. Era o problema ca aveau o sala de sport foarte mica, dar acum am inteles de la copil ca s-a rezolvat (in curtea scolii au amenajat un teren de tenis, care pe timp de iarna e acoperit si acolo fac ora de sport). Intr-adevar si eu sunt de parere ca la clasele 1-4 e mult mai importanta invatatoarea decat scoala. Noi suntem un caz fericit: doamna este super, stie sa se impuna dar in acelasi timp si sa se faca iubita, lucreaza mult cu ei, are rabdare, corecteaza temele, e corecta din punct de vedere al notarii (nu avantajeaza anumiti copii)...ce mai, nu am ce sa-i reprosez. Daca si baiatului meu i-ar placea mai mult scoala si nu ar trebui sa trag atat de mult de el cu facutul temelor Ce-i drept si programa e destul de neatragatoare (asta binenteles ca n-o spun de fata cu el |
Ana71, spune-mi te rog sunteti la traditional? Imi poti spune te rog cum o cheama pe doamna voastra invatatoare? Am baiatul in clasa a 3 a la 193 si ma bate un gand sa-l mut, inca nu sunt hotarata daca din clasa a IV a sau a Va, dar o informatie in plus niciodata nu strica.
Crezi ca pot vorbi cu dansa in cazul in care ma hotarasc sa-l mut de la anul sau patesc la fel ca si moana, cand doamna directoare i-a cam retezat-o ca nu poate vorbi cu un invatator care are acum clasa a IVa?
Mersi frumos,
O seara excelenta.
moana spune:
Ana71 am si eu o intrebare/rugaminte. Iti permiti sa o intrebi pe invatatoarea copilului tau daca invatatoarele de la anul de la step sunt bune? Caci fiind cum o descrii tu, ar trebui sa recomande pe cineva la fel ca ea.
Multumesc anticipat.
i_cristiana spune:
Va multumesc pentru raspunsuri si scuze pentru intirziere. Miine mergem la scoala 59 sa ne interesam si va tinem la curent.
florica visan spune:
Buna,
sunt interesta de scolile 172 si 154(Liceul Eugen Lovinescu), ma poate ajuta cineva cu informatii privind invatoatoarele ce urmeaza sa preia clasele I in toamna.
Multumec mult si Sarbatori Fericite