America (133)
Raspunsuri - Pagina 17
Ramona J spune:
Frumoasa vacanta Anamaria. Copiii tai sint exact ca ai mei!
Si eu iubesc mincarea vietnameza.
ancadm spune:
Alintaroma ai o minune de fata! Sa va traiasca! Iar costumele sunt super-faine! M-ati convins, ma dau si eu peste cap sa fac rost de un costum pentru fete. Chiar daca ii ramane mic Andreei, o sa il poarte Monica
. Eu am umblat o multime pina am gasit o bluzitza alba de bumbac, care sa aduca a ie. Am luat ceva dragutz de la H&M si i-am facut Andreei un briu in culorile steagului. Cu o fustitza neagra...Cam atita costum national am reusit sa pun cap la cap pentru sarbatoarea de ziua recunostintei de la scoala. Andreea spunea ca un coleg de-ai ei din Vietnam a venit cu o haina mitzoasa de lina
.
Ramona, eu am dus-o pe Monica la cinema anul trecut, cind avea cam 2 ani...Noroc ca era cinemaul aproape gol ca s-a plimbat peste tot...Acum as lua-o iar la Madagascar 2, dar parca nu sunt convinsa...Daca gasesti ceva fun pentru Anutza pentru Craciun impartaseste si cu noi, ca poate fur si eu o idee!
Andreea i-a scris Mosului ca vrea un Nintendo DS, numai ca problema e ca deja are Game Boy si Wii si nu mai vreau sa ii iau altul din aceeasi categorie. Intr-o vreme mai zicea ceva de fashion creations. Aveti ideei de ceva jocuri din categoria asta? Am vazut ceva care o lasa sa deseneze si sa decupeze hainutze de hirtie. Dupa aia le lipeai pe un manechin.
Anca, Andreea (7 ani) si Monica (9 septembrie 2005)
adrianaloy spune:
Vai ce frumoase costumele traditionale, Alintaroma. Am pus si eu pe lista de cumparaturi pentru viitoarea vizita in Romania!
In legatura cu cadourile pentru copiii- nu mai stim ce sa le luam ca sa-i multumim. De ex, piticu' meu a primit de ziua lui diverse cadouri, printre care Laptop Vtech, Gameboy, 1 hammer cu telecomanda si diverse altele...cu ce credeti ca s-a jucat toata seara de nu i-a trebuit nici pizza, nici tort? cu un camion de gunoi(Tonka) pe care l-a primit de la niste prieteni mai varstnici
. Avea cocoloase de hartie pe post de garbage pe care le incarca in tomberon si le bascula in camion... Cred ca pentru Craciun o sa-i caut un Tonka mare(basculanta galbena).
Noi la film mergem cu copiii de anul trecut, nu fac galagie- dar depinde de cat popcorn luati
. Asta micu ii cam place sa se plimbe prin sala- dar nimeni nu s-a aratat vreodata deranjat. Avea 2 ani si am mers la Alvin&Chipmunks-!
Asa ca, alegeti bine filmul si vizionare placuta cu toata familia.
ancadm spune:
Adriana constat ca baietii tai sunt cam de-o seama cu fetele mele. Andreea e nascuta in decembrie 2000, Monica in septembrie 2005. Pentru Andreea decembrie e luna cea mai minunata din an (mos Nicolae, ziua ei, mos Craciun)! Dar prin ianuarie o vad tare trista ca nu mai primeste nimic in fiecare saptamana....
alintaroma spune:
Sunt costume din Bucovina .. noi de acolo suntem .
Anca si Bianca e tot din decembrie 2000 ![]()
Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going
ancadm spune:
He, he, he! Inseamna ca stiti si voi cum e in decembrie, nu mai e cazul sa ma pling
.
Asta vara, cind am mers in Romania, m-am uitat la ii si mi s-au parut preturile absolut aberante. Am luat numai o traistutza pentru prietena Monicai si am dat si pe aia vreo $50. Nici macar nu era mare, era micutza, pentru o domnisorica de 2 ani. Cred ca am sa ii spun mamei sa se uite la anul cind se face tirgul olarilor in Iasi, sau mai bine la Sf. Parascheva. Poate ca daca ia costumele direct or fi mai ieftine decit in magazine
cenia spune:
sal
am citit ce ati mai facut, eu m-am rupt de toate cu copii bolnavi. acuma fac una si dau in alta. dupa diaree am dat in constipatie. asa de speriata sunt cu diareea ca am stat in spital cu baiatul cind avea 11 luni, fiindca facea de 16 ori pe zi, incit acuma i-am constipat. cu baiatul am rezolvat-o cu niste lapte cu ciocolata dar cu fata... cu termometrul cu supozitoare.
nici curca nu mi-a priit, desi am fost in vizita si am mincat o curca super. cica se fragezeste cu mere umplute intregi. apoi le scoti si nu le consumi, ci doar pt fragezirea carnii. o sa incerc si eu da la anu'!
de cadouri inca nu suntem conditionati de liste. is mici. il stie pe Mos craciun dar inca nu i-am explicat rolul! si nici nu vreau sa il pacalesc ci o sa stie adevarul. eu am fost asa dezamagita ca nu exista....
eu cred ca si acum exista! si eu am fost la shopping. nik ieftinit. doar sutien de la victoria secret. pt mine e un mare chin acest accesoriu fiindca is mari si grei. si cind nasc imi cresc de la 36 D la 40 DD. de ar creste numai ei ar fi bine, dar creste tot.
sotu nu a rezistat la un blu ray. ![]()
macar de asta e buna America, incerci tehnologia la tine acasa si daca nu o vrei o dai inapoi. asa m-a pacalit el, numai sa tac ca a cumparat. si s-a dus dupa cartofi si a venit cu tehnologia! bun ca nu a venit cu o masina! si al meu inainte de a veni bebe si-a luat i phone ca cica nu o s aisi mai permita in veci cu copii de dat la scoli si facultati!
philip: vazutpoze si burtica mica! a venit o bunica la voi? si la noi e buni care se plimba mereu prin cartier si zice ca ii place. noi avem caldura mare mergem inca in slapi. si buni e incintata mai ales de caldura!
Ramona J spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadm Ramona, eu am dus-o pe Monica la cinema anul trecut, cind avea cam 2 ani...Noroc ca era cinemaul aproape gol ca s-a plimbat peste tot...Acum as lua-o iar la Madagascar 2, dar parca nu sunt convinsa...Daca gasesti ceva fun pentru Anutza pentru Craciun impartaseste si cu noi, ca poate fur si eu o idee! Andreea i-a scris Mosului ca vrea un Nintendo DS, numai ca problema e ca deja are Game Boy si Wii si nu mai vreau sa ii iau altul din aceeasi categorie. Intr-o vreme mai zicea ceva de fashion creations. Aveti ideei de ceva jocuri din categoria asta? Am vazut ceva care o lasa sa deseneze si sa decupeze hainutze de hirtie. Dupa aia le lipeai pe un manechin. Anca, Andreea (7 ani) si Monica (9 septembrie 2005) |
Imi amintesc ca asa a facut si Alexandru, pe la aceeasi virsta. Dar el era un ingeras de copil, Ana e neastimparata.
Deocamdata nu mi-a venit nici o idee, doar ca mi-am amintit ca a facut pasiune pentru trompete
Avem si noi aceeasi problema, deja avem Wii si Alexandru si-ar dori si Nintendo DS sau alte cele, dar eu zic ca ajunge.
Cu jocul ala... nu ma pricep. Poate pe cind mai creste Ana, desi deocamdata ea prefera avioane si masinute.
Ca veni vorba de Wii, ma bucur ca l-am cumparat. Alexandru a prins drag de jocul de box si isi face un workout bun in fiecare zi. Nu stiu de ce nu intru si eu in joc, ca mi-ar prinde bine. Cred ca am simtul ridicolului, ma uit la el cum boxeaza si-mi imaginez cum mi-ar sta mie!
philip spune:
cenia, merci de complimente, da a venit bunica, mama sotului, acum are cine-l rasfata pe philip, macar o perioada. il duc la gradi numai de la 8 la 11 si la 11 juma il aduce tati acasa, apoi ies ei la plimbare, se duc in parc (35 de minute pana acolo) si hranesc ratele. acum mi-au scris ca au ajuns acasa ca e cam frig si mananca. of, ii va fi greu cand va pleca, asta e, sper sa vina mama la vara cand va aparea bebelusul.
pt constipatie, incearca sa-i fac fetei bicicleta asa cu picioarele, imiping usurel picioarele spre burtica. cat are ea acum?
philip
&andreea
Ramona J spune:
Copiii mei sint cam tot pe acolo ca virsta, ca si ai vostri. Alexandru e nascut in Septembrie '99 si Ana in Martie '05.
Costumele po****re sint scumpe rau. Sotul meu a cumparat o camasa (sau cum i-o zice) lui Alexandru si o vesta. Vesta mi se pare ca a fost peste 100 de Euro si zau ca nu-i cine stie ce, nu e dintre cele mai frumoase. Eu n-as fi cumparat-o, dar el a scapat singur in Romania si si-a facut de cap.![]()
Cenia, imi pare rau ca tot bolnavi sint copiii. Si Ana mea a dat dintr-una intr-alta. A fost racita si inainte sa-i treaca de tot a racit la loc. Am fost invitati in weekend la birthday party, acolo a topait vreo doua ore de s-a facut leoarca si uite asa am luat-o de la capat. Acum n-am dus-o nici la preschool, nici la gimnastica, sper s-o pun pe picioare.
Adrianaloy, figuri sint copiii astia. Cam asa e si la noi, de aia n-am tragere de inima sa dau banii pe jucarii doar ca sa am eu constiinta impacata.
Noi avem niste seturi Tonka, sint discontinued de citiva ani si nu le mai gasesc de cumparat nici pe Ebay. Au avut mare succes jucariile, s-a jucat Alexandru (se joaca si acum) si ii plac si lui Ana. Sint mini-orasele, le poti aranja dupa cum vrei. Are sosele, pomi, cladiri, trotuare, personaje si masinile sint metalice, merg pe strazile construite de ei. Foarte fain setul, am mai gasit la un moment dat unul incomplet pe Ebay si construiesc copiii intr-o veselie!