CLASA a 3-a, anul scolar 2008-2009 !!! (3)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Buna dimineata, sper sa apuc sa termin tot tot de citit astazi.

Helbi, La multi ani cu intarziere pentru Sf Andrei.

fiecare copil are avut testul lui? A fost un test mai important? Vreau si eu plastelina de mancat? E dulce??? Wow…….. Felictari pentru nota la matematica!
Noi inca mai credem in Mos Craciun. I-am zis ca acum in urma cheltuielilor cu casa, ar trebui sa fac o lista mai mica, iar ea mi-a raspuns ca Mosul nu zugraveste si nu si-a cheltuit banii.
Ce este handy? La ce spui asa?
Eu sunt alergica la fan. Am descoperit foparte simplu ca la service nu am aproape nimic in schimb tragedia incepe acasa. Din cauza zugravitului stau si soricelul si papagalul cu mine in camera. Noaptea era groaznic. Aseara i-am mutat si parka sunt un pic mai bine.
A… si Oana nu a fost in tabara a plecata la bunica-sa.

Lala, e dragut Twister, noi il avem de la McDonald’s. dar cu cine va juca fata ta? Ca singura nu prea merge.

oanagabriela, ce este un aparat foto numeric? Ce interesant e sistemul cu competente. Ce poze frumoase, cele de la petrecerea de la serviciul tau. Mi-a placut muntele de cadouri…. Dar mai ales poza asta
http://picasaweb.google.com/Antonia13052000/2008CraciunCuCopiiBirouOana#5275390733033738482
E foarte frumoasa!
Iar costumele sunt superbe.

april, unde sarbatoriti ziua de nastere? Pe 19 aveti petrecerea?

liliana csaki, 6 randuri erau cam mult, nu? Eu m-am gandit sa o verific inainte la scoala la cunostinte si nu stia sa spuna lectia, cid oar sa-mi raspunda la intrebari. Acum le invata.

Mercedes, cum mai este Cristi cu picioarul? Felicitari pentru examen! Super. Unde l-ai inscris la engleza si cat platiti? Noi dam urmatorul nivel in martie.

cge, ce faza cu taxele… oana habar nu are ca exista asa ceva.ata-mi si mie satul strumfilor, te rog.

Ana Stroe, mai ai fix 10 zile pana ajungi in tara. Felicitari lui Tudor pt rezultatele f bune. Pare foarte bine gandit sistemul, dar de ce nu are voie sa-si dea caciula jos din cap? Sau sa nu se atinga? Mie mi-ar fost fost tare greu sa merg la scoala fara san e jucam un pic. Pana in nu stiu ce clasa imi placeau mai mult pauzele decat orele.

Ramona J, imi plac mult proiectele voastre. Mi-ar place sa avem si noi asa ceva, san e punem capul la contributie.

Ieri a inceput si Oana impartirile. Nu i se pareau grele, dar a scris 8:48=6
Nu avem note proaste doar 5 acela la mate (?) si S sau B nici nu mai stiu la lucru manual (abilitati practice) pentru ca nu a putut decupa cu o singura mana frunze frumoase.

Cu zugravitul sunt la fel. Cred ca ma imbolnavesc de inima rea. Sunt foarte foarte suparata. Il inteleg perfect, dar nu mai pot. Ba mai mult le mai si strica.

Va doresc o zi buna!

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Multumesc pt felicitari si -i transmit si eu lui Mercedes felicitarile mele!

CristinaT, handy e cuv. folosit aici pt telefon mobil, celular.,.....Plastilina de mincat se numeste Essknete si e buna la gust. Pachetul are 4 culori, rosu, galben, verde si albastru. Se pot modela diverse, apoi se coc ca si cornuletele.
Va primi la nopate, de Mos,a laturi de o gramada de alte dulciuri si CD in engleza si germana.

La mathe da, au avut 21 de teste pt 21 de copii. L aengleza i-a pus cu ghiozdanele intre ei Nu avem rezultatul, dar de un 2 tot a facut (poate si de 1...., dar profa e f exisgenta si la testul anterior ia dat nota 2 pt ca, in loc sa incercuiasca 5 cuvinte, a incercuit 6). Au dictare pe 15 si, i s-a luat de dictarile in germana is vrea in romana Din pacate, nu putem face asta inainte de testare, dar o sa exersem in vacanta, daca tot vrea

Si mie mi se pare super cum se ocupa de Tudor!

Ramona, am facut numai unul din ex. A avut o greseala ca n-a fost atenta. Insa...acum sunt ex. cu foot si yard (sper ca am scris bine) si iar a trebuit sa rascolesc netul sa aflu echivalentul in centimetri Si ei sunt la masuratori, dar invata sistemul de aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Multumesc pentru felicitari.

CristinaT- cristi e bine cu piciorul drept pentru care ieri a si fost la antrenament, au avut si ceva meci si a si dat un gol chiar cand vorbeam la telefon si n am vazut . Vinerea viitoare va merge in cantonament pana duminica deja imi este un pic groaza, cred ca tocmai sambata viitoare vom merge si noi pana in ungaria la cumparaturi, asta e.
L-am inscris la primul nivel, nu stiu cat va fi pentru aecst an a fost 165 lei nu stiu daca si cu cat se va modifica pentru anul 2009.

Mergi la inceput

Buna dimineata, ati sarbatorit, ati petrecut?

Eu sper sa mai am doar 3-4 zile in care sa vina mesterul. Dar din pacate concediul mi l-am luat aiurea, nu stiu cand voi face/termina curatenia, pentru ca mi s-a parut mai important sa stau acasa cu Oana. O sa vad eu. Aseara am frecat diverse prin bucatarie.

O saptamana super!

Mergi la inceput

Mercedes, felcitari pentru gol! E primul lui cantonament? Unde mergeti la cumparaturi? in ce oras? va cazati acolo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

cristinaT-multumim. Este prima lui iesire cu fotbalul , a echipei a doua ( au fost anul trecut in polonia unde eu nu l am lasat).Avand in vedere ca stam la aprox 60 de km de al doilea oras din ungaria(debrecen)ca marime mergem dimineata si venim dupa masa ori seara daca mergem si la aquaparkul lor din interior. E fain poposesc foarte mult in magazine mai ales la jucarii ( cam aprox peste 2 ani apar si la noi in tara noutatile).Sunt mai ieftine oricum problema este ca sunt in lb maghiara e ok pentru cristi dar pentru cea mica nu ( i am scos din ,,uz,, lb. maghiara pana nu va vorbi perfect romana).
Sa scapi cat mai repede de mesteri!

Mergi la inceput

Neata, din pacate m-a sunat mesterul a murit sotia... asa ca are nevoie de bani, are nevoie de timp... dumnezeu sa o odihneasca! Imi pare atat de rau... asta este...sper sa mai vina sa termine.

O zi buna!

Mercedes, ce super.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> o sa implinesc 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

CristinaT, D-zeu sa o odihneasca. Cu siguranta trebuie sa-ti cauti alt zugrav pt ca altfel risti sa nu termini pana de Craciun.

Felicitari tuturor copiilor pentru rezultatele deosebite, se pare ca avem o "clasa virtuala" exceptionala, plina de premianti

Noi continuam doar cu inotul deocamdata. Asteptam zapada pentru a merge la ski si deschiderea patinoarului. De abia acum s-a facut rece, tot we a plouat cu galeata

Mosul a poposit si pe la noi. Acum ne pregatim de celalat mos.
Pana atunci mai avem o serbare si sarbatorirea zilei de nastere.

Asteptam cu nerabdare vacanta sa ne odihnim si sa mergem la ski. Sper ca sa ne putem lua si noi concediu pe perioada vacantei copiilor.

De Craciun ne vizitam bunicii, mergem la colindat iar de Revelion la Hotel Plapumioara ...ca de obicei. Vreau doar somn, nimic mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

Va salut !

A trecut mosu' si pe la noi cu cadouri "utile' pt ca le explic cum sta cu recesiunea:Melisa intelege si da vina pe America (cred ca au discutat la scoala despre asta) insa Deniz tine minte criza 5 minute sau pana cand vede ceva ,orice

Ne pregatim de serbare, Melisa este ren(ita) si autor. Au in acesta perioada de terminat mai multe proiecte , cel mai important fiind rezumatul cartii "Ultimul Elf" si "Ultimul Dragon". Este cam stresata si nici nu vrea sa o ajut.

Inca nu au trecut la impartiri ,lucru care ma bucura pt. ca are pb la inmultrirea cu 6*7,7*7,8*7 l-eam scris pe pagini A4 si le-am lipit pe pereti

april ,credeam ca la Bistrita ninge deja!
cristinaT, ce chinion !
tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

CristinaT, mare necaz cu mesterul tau...
Aparatul foto numeric inseamna de fapt digital, aici in franceza asa se spune si eu m-am obisnuit cu termenii francezi. Dar stiu ca in Romania se folosesc citeodata alte termene. De exemplu noi spunem la mobil, telefon celular, la calculator ii spunem ordinator samd.

Noi am cam lipsit de pe subiect, pentru ca, brusc de 2 saptamini, are multe lectii, care ne iau intre 1.5 si 2 ore ...Asa ca seara se scurteaza simtitor. Ne laudam cu o otita care nu a raspuns la primul antibiotic si acum am trecut la al doilea . In plus am avut si prima furtuna de zapada ieri, orasul este ingropat in zapada si circulatia este un infern...Dar probabil ca vom putea iesii cu saniuta si cine stie, vom merge in curind si la ski

Mergi la inceput