CLASA a 3-a, anul scolar 2008-2009 !!! (3)
Raspunsuri - Pagina 16
cge spune:
Andreia, si Victor a lucrat la scoala anul trecut pe carti din astea.
I- au placut tare mult.
Ei au si creat o carte din asta in clasa, el a scris si desenat 2-3 pagini parca.![]()
Cristina, sanatate multa si tie si Oanei.
Oana, si noi suntem cam afundati in lectii, mai ales la franceza, unde eu nu prea deosebesc scutul de spada.![]()
O zi buna,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
CristinaT spune:
sunt asa de ... incurcata ca nici nu stiu ce sa mai scriu. Am dat si eu telefon acasa si am aflat ca face febra si ca o doare capul. parca si in gat. Nu se putea sa o doara doar in gat? 

ne apropiem de 9 ani
si :)
april spune:
Oana, esti curajoasa daca ai mai avut curajul sa patinezi. Eu m-am "distrat" suficient.
Cristina, poate e o viroza. Of, saracutza. Sanatate sa aveti!
columbiana spune:
Buna fetelor,
A inceput si la noi scoala, cam de multisor, dar noi tot nu ne revenim dupa vacanta.
April, imi pare rau de ce citesc, refacere rapida!!! am tras-o si eu din cauza patinajului, cu piciorul, in prima iarna canadiana, noroc ca era stingul si puteam conduce masina (dar era vai de capul meu in cirje pina si de la masina cu copilul dupa mine);
Cristina, sanatate Oanei;
la noi e nasol, Tudor a incasat deja doua rezultate foarte slabe la teste (50-60%), nu reuseste deloc sa-si revina, sa intre in ritm, ne certam pentru teme, e cu suparari si nervi si la mic si la mari; asta pentru ca si eu sunt stresata, la mine la job merg lucrurile intre prost si foarte prost, si vad ca nu reusesc sa nu-i transmit starea copilului;
este si enervant rau sistemul- au inceput martea scoala, dupa vacanta si vinerea au avut un test complex de franceza si stiintele naturii- binenteles ca nu a facut mare lucru; in plus i-a cerut invatatoarea sa-si faca din urma toate temele din saptamina cit a lipsit din decembrie- asta tot in prima saptamina; mai e un frig polar aici, de-ti vine sa te muti in Cuba cu totul 
http://www.floriinro.ro/
oanagabriela spune:
Ana, te inteleg f.bine, si la noi inceputul scolii a fost tare greu, multe lectii, teste grele si nervi cit curpinde de ambele parti...A culminat cu marturisirea Antoniei de aseara, cind mi-a spus ca nu reuseste deloc sa intre pe "linie" si ca s-a saturat ca acasa sa o certam mereu
si ca la scoala prietena ei sa se poarte urit...
M-am simtit cam vinovata
si mi-am propus sa fiu mai calma
...Sa vedem cit ma va tine...
helbi spune:
Ana, Oana, incercati sa va pastrati calumul si lasati-i sa-si revina la ritmul lor. Si mie mi-a fost teama ca asa se va intimpla, caci, dupa fiecare vacanta f greu isi revenea. Am ramas insa placut surprinsa sa constat ca, ceea ce si-a propus, se concretizeaza (poate s-a mai maturizat si a devenit si mai responsabila).
Mai precis, dat fiind ca, asa cum am mai scris de multe ori, invatatoarea nu o place f tare si o nedreptateste (nu stiu daca am scris sau nu..........la mate are 1 la oral, 1,1,2,2, la teste si.......cica nota finala 2
Ziceti-mi si mie cum ii iese nota asta, ca eu nu pricep......
Concret, voi vedea insa in 2 sapt, dar le- a zis deja aproximativ notele)..........ei bine, toate astea au ambitionat-o asa de tare, ca acum ea cere sa lucreze ceva suplimentar (inainte eu ii ziceam), sau sa faca o ductare, sa citeasca ceva........
Poate "presiunea2 de acasa si discutiile cu prietena de la scoala, au afectat-o asa de tare, ca au debusolat-o (ma refer la Antonia acum). Ajutati-o sa-si "revina" si asigurati-o ca, si daca nu reuseste super-rezultate acum, voi tot o iubitzi si pt voi, tot cea mai buna ramine! E f. important ca ei sa simta ca parintzii le sunt alaturi!
Noi maine serbam ziua la patinuar (sper sa nu avem parte de nici un incident neplacut)!
WE frumos!
april spune:
multumesc Ana
Azi avem doua aniversari, ce de chefuri...
Andreia distractie placuta maine. O sa fie bine, stai linistita, nu-s anchilozati ca noi.
Luni avem test la muzica din toata materia de pana acum. Ne temem cu totii. Speram sa fie ok.
helbi spune:
Gata, s-a incheiat aniversarea fara nici o peripetie neplacuta![]()
Copii s-au smtit minunat la patinuar.......prietenul Biancai a invatat sa patineze is, de unde nu vroia sa vina ca el nu stie sa se tina pe patine, la sfarsit plingea ca de ce plecam![]()
Singura problema, daca pot sa-i spun asa, a fost ca......a fost super aglomerat. N-am crezut ca vom sta juma de ora l coada la bilete, alta juma de ora la inchiriat patine.......si com tot atit sa apucam o masa libera (caci, am sunat sa rezerv si nu mai era nimic liber
).
O sa mai revenim cu siguranta......Pina atunci insa, va trebui sa-i ucmpar Biancai patine de piele, caci, celel de acolo, de plastic fiind, iar au batut-o asa de rau, ca, in ultimele 15 min. de ora a plins de durere si de ciuda ca nu mai putea sa patineze
Cred ca ma mosteneste pe mine, care, cum incerc sa pun in picior altceva decat piele, cum ma aleg cu alergie is bataturi
Ceilalti copii n-au patit nimic.....
april spune:
Andreia ma bucur ca a iesit totul foarte bine. Asteptam poze.
Dupa chefurile de vineri, sambata dimineata s-a trezit cu o frumusete de laringita. Latra ca un catel. Acum suntem echipa completa
toti 3 cu cate ceva. Sper ca maine sa poata merge la scoala ca are test la muzica.
Aici ninge tare frumos. Macar e iarna cu adevarat. De ar tine...
helbi spune:
Anto, cind descarc pozele, trimit!
Multa sanatate va doresc la totzi si Andradei bafta la testul de la muzica. Tu cum mai esti?
Aici ploua si e asa de intunecat, de zici ca e 5.30 p.m nu 11.17 a.m
Tocmai ce a rezolvat exercitiile de pe site-ul american de sapt asta.....fara nici o greseala si intr-un timp f. bun
O duminica placuta!