Puiuti de Randunici 2008!! (143)
Raspunsuri - Pagina 8
mimonix spune:
Oleo, ce e tati jalea asta pe crenguta ca m-ati omorat...fac si eu greva o data si gasesc bocitoarele in gasca 

In speranta ca v-am lamurit aseara ca Marijuana nu-i nici drogata si nici bolnava , e doar proasta ....ma bag sa va lamuresc si azi ca filmuletul ala e doar un filmulet si nimeni pe fata pamantului n-ar face asa .....nu intru in filosofii, de e bine sau e rau...dar nu va sinucideti toate ca nu pot sa mananc atata coliva deodata 
Tuchiimportant e ca le-ai dat de capat, stii ce au, le dai medicamente si la noapte nu dar maine sigur toate o sa revina la normal
Traiasca surioara si masina ei , bine ca s-a rezolvat si nu-ti mai face atatea griji ca daca nu putea ea sa mearga iti spunea, nu? Iar omu'
, doar despre asta nu stiu ce sa zic ...zic si eu cum zice "al meu"
cand face d-astea: doar d-aia sunt poezii numai cu mama
O avea dreptate!
Singura cu simtul umorului mi s-a parut Mariacand a intrebat unde tinem copiii in timpul zilei
Fac si eu ca la scoala, ca tot e Maria profa
doamna, eu n-am inteles intrebarea 
In rest, nu stiu ce sa va mai spun ca sunt tare pe fuga....nimic n-am facut azi si tot ma grabesc nici eu nu stiu unde si de ce...poate doar ca sa nu-mi ies din mana ![]()
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
simonette spune:
Buna ziua....
Cum fac sa vad si eu emisiunea cu marihuana fetelor, ca nu ma pricep
mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
clauclau spune:
Aoleooo, chiar ca jale mare pe crenguta! Hai ridicati-va si reveniti-va , pleaseeee!
Tuchi, cum a zis si MImo, acum au diagnostice amandoi si de-acum or sa se faca bine. Nu mai plange..., sora ta te-a ajutat pentru ca va iubeste, nu din obligatie, nu te mai gandi aiurea. Imi pare rau de Seb, de Ilinca, dar si de tine. Hai capul sus, zambeste, e si maine o zi si va fi mai bine!
Offffff, mi-e si jena sa spun ca noi am avut o zi tare frumoasa si inca mai este. Paul a venit devreme cu Razvan de la scoala si a ramas cu noi acasa. Ne-a pregatit masa si apoi ne-am jucat cu trenuletele lui Razvan ( Thomas ) si am ras toti si ne-am veselit. Acum ei fac ordine in jucariile lui Razvan si eu adorm Rebecca. O sa pun si un filmulet daca vreti voi...

POZE
bubu05 spune:
Simonetta, intre site la protv.ro si acolo la emisiunea lui Maruta si vezi filmuletele. E dusa rau cu pluta fata aia...astfel de oameni trebuie invitati la emisiuni??????? 
Clau, ma bucur ca sunteti pink si vesele 
Lui Vladuc i-a placut la piscineta, inoata super cu aripioarele, ca un catelush
, astia mici fac nani, tati s-a dus sa plateasca revelionu'
si apoi sa faca piata
Doar eu sunt zombi cu vraistea asta pe-aici 
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
lianam spune:
nico eu stiu unde este reprezentanta zepter, numai ca nu prea ajung pe acolo; daca ajung in timp util tie....cu drag intru si intreb
; dar ce are asa special aspiratorul asta de numai pe el il vrei?
....si vorba lu' bubu, pe gogu' n-ai gasit nimic sa te ajute? sau pe site la zepter, ia nr de telefon suna si intreaba cum poti sa intri in posesia unuia; eu cred ca avand interes sa vanda, iti gasesc ei solutie imediat 
bubu 
... ghici de ce
?
Liana, mami de Teo
bubu05 spune:
Nu stiu
Ma iubesti? ![]()
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
clauclau spune:
Bubu, ce Revelion plateste, unde va duceti?
Eu nu-mi fac planuri pentru anul asta , stam in familie acasa caci Rebecca e prea dependenta de mine anul asta ...![]()
POZE
bubu05 spune:
Ne ducem langa casa, la Rin Grand Hotel, cu mai multi colegi de-i randunoiului si cu nevestele los, ovcors. Ziceam sa luam si camera sa dormim acolo si sa papam la pranz acolo...dar vad ca n-a mai luat...socrii mei sunt detasati in fiecare an la noi acasa si stau cu astia mici ![]()
In programul artistic este Maria Dragomiroiu si Clejanii, cica toata noaptea, papa buuuna 
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
cami33 spune:
tuchi, multa sanatate puilor tai
.
mimo, bine ai grait, ca de obicei. Sunt de acord cu tine la faza cu Marijuana: e proasta raaau!
maria 10 min in premergator, 10 min harjoneala in patul meu, 10 minute control la sertare, 10 min lins parchetul. Si de la capat...![]()

nico eu stiu o tipa reprezentanta Zepter, dar e in Bacau
. Daca te pot ajuta cu ceva spune-mi
ela, condoleante pentru unchiuletul tau
bubu unde mergeti de rev?
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu
clauclau spune:
Bubu, 

Maria, noi facem asa: cel mai mult pe jos cu jucarii; foarte, foarte putin in premergator, mai mult prin jurul lui; ture de-a lungul canapelei la greu; cand oboseste se relaxeaza in leagan pana o ia somnul; 10 -15 minute in jumper; la fel si prin patut; minute in sir in brate si cam atat cred.
POZE