Puiuti de Randunici 2008!! (143)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Oleo, ce e tati jalea asta pe crenguta ca m-ati omorat...fac si eu greva o data si gasesc bocitoarele in gasca
In speranta ca v-am lamurit aseara ca Marijuana nu-i nici drogata si nici bolnava , e doar proasta ....ma bag sa va lamuresc si azi ca filmuletul ala e doar un filmulet si nimeni pe fata pamantului n-ar face asa .....nu intru in filosofii, de e bine sau e rau...dar nu va sinucideti toate ca nu pot sa mananc atata coliva deodata
Tuchiimportant e ca le-ai dat de capat, stii ce au, le dai medicamente si la noapte nu dar maine sigur toate o sa revina la normal Traiasca surioara si masina ei , bine ca s-a rezolvat si nu-ti mai face atatea griji ca daca nu putea ea sa mearga iti spunea, nu? Iar omu' , doar despre asta nu stiu ce sa zic ...zic si eu cum zice "al meu" cand face d-astea: doar d-aia sunt poezii numai cu mama O avea dreptate!
Singura cu simtul umorului mi s-a parut Mariacand a intrebat unde tinem copiii in timpul zilei Fac si eu ca la scoala, ca tot e Maria profa doamna, eu n-am inteles intrebarea
In rest, nu stiu ce sa va mai spun ca sunt tare pe fuga....nimic n-am facut azi si tot ma grabesc nici eu nu stiu unde si de ce...poate doar ca sa nu-mi ies din mana

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Buna ziua....
Cum fac sa vad si eu emisiunea cu marihuana fetelor, ca nu ma pricep

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Aoleooo, chiar ca jale mare pe crenguta! Hai ridicati-va si reveniti-va , pleaseeee!

Tuchi, cum a zis si MImo, acum au diagnostice amandoi si de-acum or sa se faca bine. Nu mai plange..., sora ta te-a ajutat pentru ca va iubeste, nu din obligatie, nu te mai gandi aiurea. Imi pare rau de Seb, de Ilinca, dar si de tine. Hai capul sus, zambeste, e si maine o zi si va fi mai bine!

Offffff, mi-e si jena sa spun ca noi am avut o zi tare frumoasa si inca mai este. Paul a venit devreme cu Razvan de la scoala si a ramas cu noi acasa. Ne-a pregatit masa si apoi ne-am jucat cu trenuletele lui Razvan ( Thomas ) si am ras toti si ne-am veselit. Acum ei fac ordine in jucariile lui Razvan si eu adorm Rebecca. O sa pun si un filmulet daca vreti voi...

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Simonetta, intre site la protv.ro si acolo la emisiunea lui Maruta si vezi filmuletele. E dusa rau cu pluta fata aia...astfel de oameni trebuie invitati la emisiuni???????

Clau, ma bucur ca sunteti pink si vesele

Lui Vladuc i-a placut la piscineta, inoata super cu aripioarele, ca un catelush , astia mici fac nani, tati s-a dus sa plateasca revelionu' si apoi sa faca piata Doar eu sunt zombi cu vraistea asta pe-aici

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

nico eu stiu unde este reprezentanta zepter, numai ca nu prea ajung pe acolo; daca ajung in timp util tie....cu drag intru si intreb ; dar ce are asa special aspiratorul asta de numai pe el il vrei?....si vorba lu' bubu, pe gogu' n-ai gasit nimic sa te ajute? sau pe site la zepter, ia nr de telefon suna si intreaba cum poti sa intri in posesia unuia; eu cred ca avand interes sa vanda, iti gasesc ei solutie imediat

bubu ... ghici de ce ?

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Nu stiu Ma iubesti?

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Bubu, ce Revelion plateste, unde va duceti?
Eu nu-mi fac planuri pentru anul asta , stam in familie acasa caci Rebecca e prea dependenta de mine anul asta ...

POZE

Mergi la inceput

Ne ducem langa casa, la Rin Grand Hotel, cu mai multi colegi de-i randunoiului si cu nevestele los, ovcors. Ziceam sa luam si camera sa dormim acolo si sa papam la pranz acolo...dar vad ca n-a mai luat...socrii mei sunt detasati in fiecare an la noi acasa si stau cu astia mici
In programul artistic este Maria Dragomiroiu si Clejanii, cica toata noaptea, papa buuuna

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

tuchi, multa sanatate puilor tai.
mimo, bine ai grait, ca de obicei. Sunt de acord cu tine la faza cu Marijuana: e proasta raaau!
maria 10 min in premergator, 10 min harjoneala in patul meu, 10 minute control la sertare, 10 min lins parchetul. Si de la capat...
nico eu stiu o tipa reprezentanta Zepter, dar e in Bacau. Daca te pot ajuta cu ceva spune-mi
ela, condoleante pentru unchiuletul tau
bubu unde mergeti de rev?

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu

Mergi la inceput

Bubu,

Maria, noi facem asa: cel mai mult pe jos cu jucarii; foarte, foarte putin in premergator, mai mult prin jurul lui; ture de-a lungul canapelei la greu; cand oboseste se relaxeaza in leagan pana o ia somnul; 10 -15 minute in jumper; la fel si prin patut; minute in sir in brate si cam atat cred.

POZE

Mergi la inceput