Puiuti de Randunici 2008!! (143)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Tuchi,off,mama cate vin si pe tine!!!
Sa-ti dea DD multa putere si multa rabdare!
bolnaviorilor

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

va Multumesc, dragelor!
simo, am citit ca nici voi nu stati pe roze! pupici si sanatate lui sam!
Zoze, condoleante!

Florio, de ce crezi tu ca e putin lapte 400ml/zi? nu e mult, e rezonabil asa zice!
Eu zic sa incerci lapte AR, eu trae m-am impotrivit si apoi la 2 zile dupa ce i-am dat seb nu mai varsa DELOC!
Ulterior am descoperit varianata mai ieftina- formula obisnuita si cereale fara lapte ca sa il ingroase- principiul e acelasi!

Si e foarte posibil ca bubitele sa fie de la iaurt/branzica!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Florio,multumim de tratatie!
Sa-ti traisca Baiatu
Clau
Barosanelu inca doarme

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Bunaaa!

Of...ce vad aici...Tuchi ce rau imi pare pt. amandoi...te pup si multa putere, sa se faca repede bine amandoi!

Ursulico, ma bucur ca i-a placut ursuletului iaurtel cu banana . Si eu sunt fan produse megaimage, am un la fourmi langa mine si astia sunt cu mega, adica se transforma in mega si au deja produsele lor. Iar branzica aia la cutiute am auzit ca ar fi f.f. buna...inca n-am incercat-o...

...hai ca aincepusem sa scriu si tocmai venise randunoiul cu Vlad(au fost la piscina) si i-am zis sa-mi ia un calzzone de la Cuptorul cu Lemne , ca numai la pizza lui Mimo m-am gandit ...tare buna a fost!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Zozeee, multumesc ! si condoleante...imi pare rau...Mihaita e bine acum?

Crisulina n-a intrat...nu...ce-o fi cu ea??

Am citit de pui frichiniti si urlatoari azi-noapte...
Stefu meu s-a trezit la 7, de fapt l-a trezit Vlad . Vlad statea in camera lui in pat si striga "fac pishuuuu, fac pishuuuu!" L-am auzit prin somn si m-a enervat ca ne-a trezit pe toti...a asteptat sa-i zic eu sa se duca la baie . Apoi Stefu a papat lapticul si s-au culcat amandoi pana la 9

Flori, LMA baiatului, sa fie sanatos! Stef papa 200 de laptic dimineata si 200 seara si din cand in cand inca 60 la pranz, cand se culca. Asta e tot laptele pe care il bea. Dar mai papa branza de vaci din 250 ml de lapte si un iaurtel natural Tnuva.

Simo, sanatate si Barosanelului preferat ...mama lor de raceli

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

nici eu nu fierb fructele...de-acum ma gandeam sa-i fac compotel, dar fara zahar?

tuchi copilasii bolnaviori!

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Ursulica, io i le-am dat aburite, pe urma crude, nu i-au placut DELOC, am revenit la abureala. Mai incerc cu ele crude din nou....cred ca poti sa i le dai crude, ca a trecut ceva timp de cand e diversificat, stomacelul lui nu mai e asa "crud". Acum am vazut offline-ul tau, ca nu am mess la serviciu...

Zoze, condoleante ! Am trecut prin acelasi lucru in august, stiu cum doare....

Tuchi....sunt fara cuvinte!!! Sanatate multa, sa scapati mai repede de bolesnite..si masina bine ca e in service, asta inseamna ca se va repara in curand!!!! Hai, go si zambeste-i Ilincai, ca merita Ma gandesc la voi, sa stii !

Flori, si Sophie are fontanela mare, e pe 4 pic de Vigantol si 10 zile pe luna cu cate 2,5ml de 2 ori pe zi de Cipcal. Mi-a zis pediatra ca nu e bai daca nu se inchide pana la un an, dar ca o vom urmari. Drept e ca a mea a stat in fund devreme, acum deja se deplaseaza in lateral tinandu-se de ceva. Dar nu il compara tu cu nimeni, pot avea ritmuri diferite de crestere, cel mai bine crede-l pe medic!

Gata, culc copilul, ne vedem pe seara!!!!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

bai, frate. fii-miu zici ca e tinta batailor azi..acu' si-a tras ceva in cap si iar urlete ...abia astept sa vina seara...desi daca e tot ca azi-noapte...

POZE

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

tuchi imi pare f rau ca treb sa treci prin asa ceva!multa sanatate si multa putere, sa treaca repede si sa zambesti mai mult!
eu inghet de frig aici, nici laptopul asta nu functioneste bine...
azi a venit si nicol pe la stand, si naty cu iuly. a crescut iuly, e o lungana si o frumoasa!
ieri a trecut si kya.
va pupic pe toate!

Mergi la inceput

intrebare: voi unde tineti copiii in timpul zilei? adica ce fac ei practic cand nu dorm?

POZE

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput